Sephora Make Up Artistlerimizin İndirim Favorileri
Ana Sayfa Sephora Make Up Artistlerimizin İndirim Favorileri

Sephora Make Up Artistlerimizin İndirim Favorileri

Sephora Make Up Artistlerimiz, Sephora Büyük İndirimi‘ndeki favorilerini seçti! Güzelliğin sınır tanımayan gücünü temsil eden uzmanlarımız tarafından beğenilen en favori ürünler nelermiş gelin yazımızda göz atalım!

Seda Parlak’ın Favorisi: Huda Beauty Glowish Multidew Nemlendirici Fondöten

Huda Beauty’nin bu kapatıcı fondöteni anında parıldamanıza yardımcı olur! Tüm cilt tonlarına doğal görünümlü bir bronzluk kazandıran bu nemlendirici fondöten, ipek gibi yapısı ile ince bir uygulanabilirlik sunar! Huda Beauty'nin bu kalıcı fondöteni, cildinizin 12 saat boyunca parlak ve ışıl ışıl görünmesine yardımcı olur. İçeriği ise bitki kaynaklı skualen, E Vitamini,
Shea yağı, kırmızı dolmalık biber özü ve Şam gül yağı gibi cilde iyi gelen malzemelerden oluşmuştur.

 

Başak Kızılcıklı’nın Favorisi: Benefit California Kissin’ ColorBalm

Nem, sağlıklı görünüm ve yumuşaklık etkisine ek olarak  California Kissin’ Color Lipbalm‘ın sunduğu farklı tonlarla dudaklarınız renkleniyor! Formülünde bulunan mango yağı ve hyalüronik asit ile dikkat çeken California Kissin’ Color Lipbalm’lar dudaklarda kurumaya karşı, 8 saate kadar nem desteği ve pürüzsüzlüğü sağlamaya yardımcı oluyor.

 

Neslihan Çarkacı’nın Favorisi: Sephora Collection Green Quartz Roller

Kan dolaşımını hızlandırdığı, stres ve yorgunluğa iyi geldiği bilinen Aventurin taşı ciltte oluşan ince çizgileri, kırışıklıkları gidermeye ve yüz hatlarının şekillenmesine yardımcı olur. Yeşil Aventurin taşı ile yapılmış bu Sephora Collection Roller düzenli olarak kullanıldığında cildinizi iyileştirmeye, daha sağlıklı ve daha canlı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Gizem Güney’in Favorisi: Too Faced Born This Way Matte Fondöten

24 saat kalıcılık sağlamaya yardımcı olmayı hedefleyen yağsız mat fondöten, cilt ve makyaj arasındaki çizgiyi ustaca bulanıklaştırır.Yağsız formülü, gün boyu mat ve doğal olarak kusursuz cildi ortaya çıkarmak için kusurları gizleyerek cildin rengini korumaya destek olur.

Esengül Güneş’in Favorisi: Anastasia Beverly Hills Kaş Belirginleştirici

Kaşları belirginleştirmek, detaylandırmak ve doldurmak için 3 ayrı kenara sahip hepsi bir arada üçgen uçlu kalem kaşlara doğal bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Siz de bu favori ürünleri #SephoraBüyükİndirimi’ne özel fiyatlarıyla sephora.com.tr, Sephora App ve Sephora mağazalarında keşfetmeye davetlisiniz!