Sephora Onlıne Dünyası Senin İçin Güzelleşti
Ana Sayfa Sephora Onlıne Dünyası Senin İçin Güzelleşti

Sephora Onlıne Dünyası Senin İçin Güzelleşti

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, yenilenen web sitesi ve mobil uygulaması ile sizlerle! Yaşayacağınız kullanıcı deneyimini kolaylaştırmak ve memnuniyetinizi en üst seviyeye çıkarmak için güncellediğimiz ve yeni özellikler eklediğimiz web sitemiz ve mobil uygulamamızdaki değişiklikleri birlikte keşfedelim.

Online Makyaj Deneyimi: Beğendiğiniz makyaj ürünlerinin teninizdeki duruşunu görmek, renk tonunu seçmek hatta alışveriş deneyiminize doğrudan olduğunuz yerden devam etmek artık mümkün. Arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile beğendiğiniz ürünü kendi üzerinizde ya da model üzerinde deneyip satın alma kararınızı verebilirsiniz.

Favoriler Listesi: Beğendiğiniz ürünleri bir arada görebileceğiniz kendinize özel bir favoriler listesi oluşturabilirsiniz. Sonrasında ise kolaylıkla seçtiğiniz ürünleri ‘Favorilerim’ sayfası  üzerinden hızlıca kontrol edip satın alabilirsiniz.

Stok Yenilenme Bildirimi: Almak istediğiniz ama tükenen ürünlerin stokları yenilendiğinde hızlı bir şekilde haberdar olmanız için yeni güncellemelerimiz ile birlikte size bildirim gönderiyoruz. Tükenen ürünün altında yer alan “Stok yenilenince haber ver” sekmesine tıklayarak bize mail adresinizi bırakırsanız ürün stokları güncellendiğinde hızlıca size haber verebiliriz.

Kolay Kargo Takibi: Satın aldığınız ürünlerin durumunu anlık olarak takip edebilir kargonuzun hangi aşamada olduğunu canlı olarak görebilirsiniz.

Sephora Kart Detayları: Sephora Mobil Uygulaması üzerinden Sephora Kart Programı sekmesinden hesabınıza dair tüm bilgileri, kartınızda yer alan puan bilgisini ve size özel oluşturulan kampanyalar ile ilgili her detayı kolaylıkla takip edebilirsiniz.

 

 

Yenilenen online Sephora dünyası ile tanışma süprizi olarak favori listemizin en başında yer alan Sephora Collection ürünlerinden oluşan setleri sizler için avantajlı fiyatlarla  bir araya getirdik!

 

Sephora Collection Size Up Maskara ve Göz Makyaj Temizleyicisi

Kirpikleri maksimumda büyütmeye yardımcı olmak için hacmi sonuna kadar arttıran, kıvrılmış ve uzamış kirpiklerle mükemmel bir görünüme kavuşmanıza destek olan ve kremsi bir dokuya sahip olan Size Up Maskara ile %92 oranında doğal bileşenlerden formüle edilen, suya dayanıklı göz makyajını dahi etkili bir şekilde temizlemeye destek olan Sephora Collection Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyicisi ikilisi tanışmak için sizleri bekliyor.

Sephora Collection Far Paleti ve Far Fırçası

Hayalinizdeki göz makyajı için ihtiyacınız olan her şey bir arada! Mat ve parıltılı renk seçeneklerini tek palette buluşturan Sephora Collection Far Paleti ile kılları sentetik elyaftan yapılan Sephora Collection No:9 far fırçası göz kapağı kıvrımlarını takip ederek farı dağıtmanıza yardımcı olur.

 

Sephora Collection Ultra Glow Serum ve Yüz Temizleme Jeli

Cilt aydınlığını arttırmaya, cilt tonunu geliştirmeye ve eşitlemeye yardımcı olan, koyu lekeler, kuruluk, ince ve derin çizgiler gibi cilt endişelerini azaltmayı hedefleyen Sephora Collection Ultra Glow Serum ile  %98 oranında doğal kökenli içeriklerden formüle edilen, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun, cildinizi kirlerden ve fazla sebumdan arındırmaya yardımcı Sephora Collection Yüz Temizleme Jeli sizlere sunduğumuz tanışma setlerimizden bir diğeri…