Sephora Türkiye’den İlk Influencer Koleksiyonu! Sephora x Merve Özkaynak ile Anlara Övgü
Ana Sayfa Sephora Türkiye'den İlk Influencer Koleksiyonu! Sephora x Merve Özkaynak ile Anlara Övgü

Sephora Türkiye’den İlk Influencer Koleksiyonu! Sephora x Merve Özkaynak ile Anlara Övgü

 

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’nın vazgeçilmez markası Sephora Collection,  makyaj ve güzellik konularında Türkiye’nin sosyal medya platformlarında en çok ilgi gören influencer’ı “Merve Özkaynak ile herkes için güzelliğin gücü” diyerek eşsiz bir koleksiyona imza atıyor.

Spontan anları, her koşulda kendini güzel hissetmeyle birleştiren Merve Özkaynak, Sephora ile güzellik tutkunlarının vazgeçilmesi olacak 7 özel ürün ile karşımıza çıkıyor.

Koleksiyon, keşfetme duygusuyla özgüveni kucaklayarak Sephora Collection’ın samimi, eğlenceli ve renkli dünyasına atıfta bulunuyor. Kendini renklerle ifade etmenin farklılığını ön plana çıkaran bu özel koleksiyon, güzellik tutkunlarının  gün boyu her an’ına eşlik ediyor. Merve Özkaynak’ın kişisel güzellik yolculuğundan esinlenilen koleksiyonda; öz sevgi, öz saygı ve özgüven duygularının renklere yansıması sunuluyor. Koleksiyona ait her bir ürün, makyaj influencer’ının hayatına anlam katan başta  kızı Melisa dahil olmak üzere seyahat rotaları ve vlog’larını kapsayacak şekilde tek tek  özgün isimlerle adlandırılmıştır.

Koleksiyondaki İstanbul, Londra ve Amsterdam renk kodlarıyla Sephora Collection’ın kadife yapılı likit rujları dikkatleri üzerine çekeceğiniz bir dudak makyajı için kolay uygulanabilir alternatifler sunuyor.  Kirpiklere hacim ve dolgunluk veren ultra siyah yansımasıyla gün boyu kullanıma uygun Size-Up maskara ise Merve Özkaynak’ın dokunuşuyla tekrar yorumlanıyor. Merve’nin favorisi olan C+E Vitamin içerikli cilde ışıltı veren serum ve gün boyu nemlendirme özelliğine sahip göz altı kreminden oluşan kit ise güzellik ritüelinin iki yıldız ürünü olarak koleksiyonda ön plana çıkıyor.

Merve Özkaynak yeni koleksiyonu ile ilgili olarak şunları ifade etti ’Sephora Collection ile Sephora Türkiye’nin ilk influencer koleksiyon işbirliği olan Sephora x Merve Özkaynak koleksiyonumuzu paylaşmanın gururu ve heyecanı içerisindeyim. Her yaştan, her ten ve her göz rengine sahip kadının makyaj ve cilt bakımı yapmanın ne kadar keyifli ve kolay oldugunu deneyimleyebileceği özel bir koleksiyon. Güzellik tutkunları için cilt bakım kiti,  6 farklı metalik renge sahip far paleti, 3’ü bir arada olan yüz paleti ve her makyaj stiline uyum sağlayacak 3 muhteşem renge sahip Lip Stain rujlar hazırladık. Koleksiyonda yer alan C+E vitaminli cilde ışıltı vermeyi destekleyen serum ve göz çevresini nemlendirmeye yardımcı bakım kremi  ile cildini yepyeni bir güne hazırlayan kadınlar Sephora x Merve Özkaynak koleksiyonu ile her an özgüveni yüksek görünümlere heyecan katacak. Her kadının kendi hayatından anlar yakalayabileceği hayatımdan ve hayallerimden ilham alarak hazırladığımız bu özel koleksiyonumuzu çok seveceklerine eminim.”

 

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu:

 

Lip Stain’in 10.Yılını Kutluyor

 

 

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, Merve Özkaynak ile çıkardığı bu özel koleksiyonda Lip Stain’in 10.yılını bir şölene dönüştürüyor. Makyaj tutkunlarının vazgeçemediği Lip Stain rujları Merve Özkaynak’ın dokunuşuyla kış sezonuna sıcaklık getiriyor. Makyaj influencer’ı Merve Özkyanak’ın favori şehirleri İstanbul, Londra ve Amsterdam’dan ilham alan rujların özgün renk kodları ise oldukça dikkat çekici. 3 farklı renk harmonisiyle bir araya gelen likit mat rujların kremsi yapısı, Avokado yağıyla zenginleştirilerek dudakları beslemeye yardımcı oluyor.

 

 

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Yüz Paleti 

Merve Özkyanak’ın hayatına ışıltı veren renk tonlarıyla bütünleştirdiği yüz paleti, günün her anında yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir konseptle sunuluyor. Güneşe göz kırpan bu özel palet, her cilt rengine muhteşem bir uyum sağlayarak geceden gündüze kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. 90’lar dönemine selam veren renk kolajı içerisinde bulanan bronz yansıma ise  güzellik tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Yüz kontörü için ideal bir kullanım sunan paletin içerisinde, Merve Özkaynak’ın kolay uygulanabilir anlatımı da yer alıyor.

 

 

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Far Paleti

Merve Özkaynak’ın kişisel güzellik yolculuğunu ön plana çıkaran far palet, kızı Melisa’dan esinlenilerek  duyguların renklere yansımasını ortaya çıkarıyor. Kızı Melisa ile beraber hayatına değer katan anlardan yola çıkılarak tasarlanan  bu muhteşem far paleti, makyaj influencer’ının seyahat rotalarının yanı sıra vlog’larına da gönderme yapıyor. Dore, kızıl ve kahve gibi sıcak tonların ışıltılı gölgelerle buluşmasından oluşan 6 farklı renge ve özgün isme sahip far paleti, dikkat çekici bakışlara sahip olmak isteyen güzellik tutkunlarına hitap ediyor.

 

 

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Size Up Maskara

 

 

Merve Özkaynak’ın makyaj ritüelinde büyük bir öneme sahip olan Sephora’nın ikonik ürünü Size Up Maskara, kirpiklere ultra siyah bir etki bırakmak için karşınızda… Kirpiklerinize hacim ve dolgunluk vermeyi destekleyen ürün, Merve Özkaynak’ın dokunuşuyla tüm ilgiyi  çarpıcı bakışlarınıza çekmeyi başarıyor. Mikro incilerle zenginleştirilmiş uzun ömürlü vegan formül, anında hacim etkisine sahip özel fırçası ve gün boyu kolay uygulanabilir yapısıyla birleşerek makyaj çantalarının yıldız ürünü olmaya aday.

 

 

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Bakım Kiti

 

 

Makyaj ritüellerinde büyük bir önem taşıyan cilt bakımını da unutmayan Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu, Bakım Kiti ile temiz güzelliğin formülünü sizlerle paylaşıyor. Sephora’nın kahraman ürünleri arasında yer alan Merve’nin favorisi olan C+E Vitamin içerikli cilde ışıltı katan serum ve gün boyu nemlendirme özelliğine sahip göz altı kremi, bakım kitinin iki harika içeriği olarak ön plana çıkıyor.

 

 

*Merve Özkaynak’ın bu muhteşem koleksiyonunu sizler için incelediği Youtube videosunu izlemek için: