Sephora’da Büyük İndirim Başladı!
Ana Sayfa Sephora'da Büyük İndirim Başladı!

Sephora’da Büyük İndirim Başladı!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, muhteşem indirim fırsatlarını Ocak ayında güzellik tutkunlarıyla buluşturuyor.

14 Ocak-30 Ocak 2022 tarihlerinde  Sephora mağazalarında, sephora.com.tr ve Sephora Türkiye Mobil Uygulaması’nda geçerli olacak bu özel kampanya seçili ürünlerde ₺25’den başlayan fiyatlar ve %60’a varan indirim oranları sunuyor.

İndirim de öne çıkan ürünleri sizler için bir araya getirdik;

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Bakım Kiti

Makyaj ritüellerinde büyük bir önem taşıyan cilt bakımını da unutmayan Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu, Bakım Kiti ile temiz güzelliğin formülünü sizlerle paylaşıyor. Sephora’nın kahraman ürünleri arasında yer alan Merve’nin favorisi olan C+E Vitamin içerikli cilde ışıltı vermeyi destekleyen serum ve gün boyu öz çevresini nemlendirmeye yardım eden krem, bakım kitinin iki harika içeriği olarak ön plana çıkıyor.

Sephora Collection Göz & Yüz Paleti-20 BRONZ

Sephora Collection, yüz ve göz ürünlerini tek bir palete bir araya getiriyor. Gün boyu kullanıma uygun kusursuz bir görünüm elde etmek için ideal bir çözüm sunan palet, makyaj tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. 8 adet nude tonlardaki göz farıyla beraber sunulan yüz makyajı ürünleri, mat ve metalik renkler sayesinde dikkat çekici stiller yaratmanızı sağlıyor.

 

 

Mercury Retrograde Göz Farı Paleti

Göz makyajınızı galaksiler arası seviyeye yükseltmek için Huda’nın sansasyonel Mercury Retrograde Göz Farı Paleti ile tanışın. 18 farklı renkten oluşan bu yıldız palet, göz kamaştırıcı tonlardan oluşuyor. 9 kadifemsi mat tonu,  tüm bakışları üzerinize çekecek 6 ultra parlak metalik krem ​​ton ve gümüş ışıltılı pırıltılı tonlar makyaj tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

 

Benefit Cosmetics MINI- They’re Real! Mascara

Yenilikçi formülü ve seyahat boy tasarımlı MINI They’re Real! daha uzun ve belirgin kirpikler için besleyici minerallerle zenginleştirilmiş formülü sayesinde makyaj çantanızın vazgeçilmezi olmaya aday. Bu maskara  kirpikleri tek hamlede uzatıp, hacim kazandırarak daha dolgun gözükmesini destekler.

 

Rare Beauty – Selena’s Faves 4 Piece Mini Set

Selena Gomez’in yanaklar, dudaklar ve gözler için en özel favorilerini bir arada buluşturduğu mini set, kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartacağınız harika bir hediye önerisi. Setin içeriği pinch likit allık, fosforlu kalem, lip sufle mat dudak kremi  ve perfect strokes hacim veren maskaradan oluşuyor.

 

Fenty Beauty Full Frontal Maskara

Fenty Beauty Full Frontal Maskara göz alıcı bakışlara sahip olmanızın en özel destekçisi olmaya aday. Benzersiz fırça yapısına sahip olan maskaranın bombeli tarafı maksimum hacim sağlarken düz tarafı ise kirpiklerinize kusursuz bir kıvrım kazandırmaya yardımcı oluyor. Yuvarlak ve sivri ucu sayesinde en  kısa kirpiklerinizi bile belirginleştiriyor.