Sephora’da ”Büyük İndirim” Başladı!
Ana Sayfa Sephora'da ''Büyük İndirim'' Başladı!

Sephora’da ”Büyük İndirim” Başladı!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, 2021’i büyük indirim kampanyasıyla karşılıyor. Dünyaca ünlü markalara ait birbirinden farklı ürünleri güzellik tutkunlarıyla buluşturan Sephora, 7 Ocak’ta sephora.com.tr’de ve mobil uygulamasında, 8 Ocak’ta ise tüm mağazalarında büyük indirim fırsatını sunuyor.    

Sephora Collection da 10 TL’den başlayan fiyatlar,  seçili ürünlerde ise %50’ye varan indirim kampanyasıyla Sephora, yeni seneyi büyük indirim dönemiyle karşılıyor.

Sephora’nın gelenekselleşen büyük indirimi, benzersiz fırsatlarla güzellik tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Sephora’nın renkli ve eğlenceli dünyasında kendini mutlu etmek isteyenler, 7 Ocak tarihinde sephora.com.tr’de ve mobil uygulamasında, 8 Ocak’ta ise mağazalarında “Büyük İndirim” kampanyasıyla uygun fiyatlara birçok muhteşem ürüne sahip olabiliyor.

Sephora’daki büyük indirimi önce Sephora mobil uygulaması ve www.sephora.com.tr’de şimdi keşfedin!

Sephora Collection Colorful Tekli Göz Farı

 Benzersiz bir göz makyajı deneyimi sunan tekli göz farları, kozmetik tutkunlarının olmazsa olmazı oluyor.  Birbirinden farklı renk tonlarını serisinde sunan Sephora Collection, bakışların sıcaklığına dikkat çekiyor. Mat ve ışıltılı renk tonlarını özel koleksiyonunda buluşturan marka doğal görünümlü makyajın en yakın yol arkadaşı oluyor.

Sephora Collection Cream Lip Stain Ruj

Tüm gün kalıcılık sağlayan mat ve yoğun renkli bir bitişe sahip olan ürünün kremsi yapısı uygulama esnasında kadifemsi bir tabakaya dönüşüyor. Gün boyu kalıcılık sağlayan ruj içeriğinde Avokado yağıyla zenginleştirilmiş yapısı sayesinde dudaklara renk getiriyor.

 

 

Sephora Collection Natural Glow + 10hr Hydratıon Fondöten

Cildinizde etkisi 10 saate kadar süren doğal ışıltı… Nemlendirici özelliğiyle cilt bakımı ve fondötenin mükemmel kombinasyonu.
Sephora Collection’ın özel fondöten serisi kokusuz ve vegan yapısıyla yüzde 97 doğal bir formüle sahip… İçeriğinde bulunan C Vitamini ve yeşil çayın etkisiyle gün boyu cildinizin nemli kalmasına yardımcı oluyor ve parıltısından ödün vermiyor.
Her cilt tipinin hayalini kurduğu 20 farklı renk tonuna sahip doğal bir ışıltı sunan yüzde 67’si şeker kamışı atıklarından elde edilen tüp şeklinde formu ise çevre dostu…

Fenty Beauty Full Frontal Maskara

Göz alıcı bir kirpik görünümü için tasarlanan ve anıda hemen hacim kazandıran, kaldıran, uzatan ve kıvrık kirpik görnümünü destekleyen özel bir fırçaya sahip olan maskara kozmetik tutkunlarının radarında…

Full Frontal Volume, Lift & Curl Maskara ile hacimli, kıvrık ve kalkık kirpiklere sahip olmanız mümkün… Rihanna’nın kirpik görünümünü yaratmak için tasarlanan Full Frontal’ın formülü kirpiklere hacim kazandırır, uzatır, kaldırır ve kıvırır…

Full Frontal’ın hafif, ultra siyah formülü özel olarak düz bir yağ fırçası ile eşleştirilerek kozmetik tutkunlarının vazgeçilmezi haline geliyor.

Huda Beauty Mercury Retrograde Far Paleti

Göz kapaklarınızı dünyadan galaksiler arası seviyeye yükseltmek için görkemli renklerin göksel bir düzenlemesi olan Huda’nın sansasyonel Mercury Retrograde Göz Farı Paleti, ilgiyi bakışlara çekiyor. 18 şaşırtıcı renkten oluşan bu yıldız palet, göz kamaştırıcı farla renkleniyor. 9 kadifemsi mat tonu, elektrikle doygun tonlarda 6 ultra parlak metalik krem ​​tonu, cam boncuklu ve gümüş ışıltılı 1 pırıltılı toz ve çok boyutlu gölgeler için 2 adet çok parıltılı şeffaf tonu bulunuyor.

Dr.Jart+ Wonder Cıcapair Tiger’s Know – How For Your Redness- Yüz Bakım Seti

Dr Jart Skin SOS Kit, hassas cildi yatıştırmak, kızarıklığı azaltmak ve tahrişi gidermek için Cicapair serisinden vazgeçilmez ürünlerini içeriyor. Ürün formülasyonlarının içerisinde bulunan Centella Asiatica yapraklarından ekstrakte edilen öz, anında yatıştırıcı etki sağlamayı destekliyor. Centella Asiatica kök hücreleri ise cildi korumaya ve onarmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda cildin yapısını iyileştirerek, cildin nemlenme seviyesini dengelemeyi destekleyip, yorgun cilt görünümünü geride bırakmanızı sağlıyor.