SEPHORA’DA BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ BAŞLIYOR!
Ana Sayfa SEPHORA'DA BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ BAŞLIYOR!

SEPHORA’DA BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ BAŞLIYOR!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, yazı büyük indirim kampanyasıyla karşılıyor. Dünyaca ünlü markalara ait birbirinden farklı ürünleri güzellik tutkunlarıyla buluşturan Sephora, 2 Haziran’da sephora.com.tr’de ve mobil uygulamasında, 4 Haziran’da ise tüm mağazalarında büyük indirim fırsatını sunuyor.

Önce online sitesinde indirim fırsatını sunacak olan Sephora, yaz sezonuna rengarenk ürünlerle girmenize olanak sağlıyor. Zengin formülleriyle orijinal içerikleri bir araya getiren Sephora Collection’ın en sevilen ürünleri 10₺’den başlayan fiyatlarla indirimde yerini alıyor. Seçili ürünlerde ise %50’ye varan indirim avantajıyla Sephora’nın rengarenk dünyasını hemen keşfetmenin tam zamanı!

Sephora’nın büyük indirimine www.sephora.com.tr/indirim-tum-urunler‘den vakit kaybetmeden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

 

Wishful Quench Mask Set – 3’lü Maske Seti

WISHFUL Tatil sezonunda nemli, ışıltılı ve ışıltılı bir cilt için sınırlı sayıda üretilen üçlü maske seti muhteşem içerikler sunuyor. Güçlü adenozin, peptidler ve niasinamid kombinasyonu cilt için enerji verici ve canlandırıcı faydalar sağlıyor.

Aloe vera ve sodyum hiyalüronatın yanı sıra allantoin ve niasinamid ile zenginleştirilmiş setin içerisindeki maske, kuru ve susuz kalmış cildi yatıştırmaya, aydınlatmaya ve korumaya yardımcı oluyor.

 

Fiyat: 299 TL yerine 149,50 TL

Huda Beauty Mercury Retrograde Far Paleti

Göz kapaklarınızı dünyadan galaksiler arası seviyeye yükseltmek için görkemli renklerin göksel bir düzenlemesi olan Huda’nın sansasyonel Mercury Retrograde Göz Farı Paleti, bizi bir dönüşe gönderiyor.

18 şaşırtıcı renkten oluşan bu yıldız palet, göz kamaştırıcı farlarla oluşturuluyor. 9 kadifemsi mat tonu, elektrikle doygun tonlarda 6 ultra parlak metalik krem ​​tonu, cam boncuklu ve gümüş ışıltılı 1 pırıltılı toz ve çok boyutlu ışıma için 2 adet çok parıltılı şeffaf tonu bulunuyor.

Palette, intergalaktik bir evrenin elementlerini ortaya çıkarmak için sıcak ve soğuk tonları dengeleyen kozmik görünümlü tonların orijinal bir karışımı yer alıyor Bakır tonları, pembe güller, altın bozkahveler, mor patlamaları, turkuaz ve gece mavisi harika renk tonları olarak öne çıkıyor.

Fiyat: 589 TL yerine 441,75 TL

Benefit Cometicsc Gimme Brow+ Dolgunlaştırıcı Kaş Maskarası

Gimme Brow + içerdiği cilde nüfuz eden minik mikrofiberler ile kaşlara uygulandığı anda doğal görünümlü dolgunluk ile belirginlik sağlamayı destekliyor. Özel ince ve konik uçlu fırçası, bulaşmadan kolaylıkla uygulanmasına olanak tanıyor. Gimme Brow+ Hacim veren kaç jeli kaşlarınızın görünümünü kontrol etmeyi, renklendirmeyi ve dolgun bir görünüme kavuşmayı kolaylaştırıyor.

 

Fiyat: 319 TL yerine 239,25 TL

Sephora Collection Nar Özlü Göz Çevresi Bakım Maskesi

SEPHORA COLLECTION göz maskeleri, hindistancevizi suyunun fermantasyonundan elde edilen biyo-selülozdan yapılıyor. Ultra ince ve süper emici olan bu malzeme, dokumasız elyaftan 3 kat daha fazla serumu emiyor ve 5 dakika içinde verimlilik için aktif bileşenlerin daha iyi nüfuz etmesine izin veriyor

Fiyat: 34,90 TL yerine 20 TL

Sephora Collection Crayon Contour Yeux 12H Waterproof Göz Kalemi

Sephora Collection’ın vazgeçilmezi suya dayanıklı göz kalemi, bakışlara derinlik katıyor. Yumuşak yapısı ve kolay uygulanma özelliğiyle güzellik tutkunlarının makyajlarına enerji katıyor.

Fiyat: 79.90 TL yerine 30 TL

Sephora Collection Rouge Satin – Saten Ruj

Sephora Collection’dan ikonik ruj Sephora Rouge Satin’i, ışıltılı renkte saten kaplamada, kremsi bir dokuda ve mükemmel bir şekilde yeniden keşfedin.Sephora Rouge, 4 temel yüzeyle kendini yeniden keşfediyor! Lake, Mat, Saten ve Parlak.

Fiyat: 89,90 TL yerine 40 TL

Sephora Collection Miniature Palette Donut

Sephora Collection Miniature Paletler, matt, parlak ve ışıltılı bitişler olmak üzere 6 farklı renk içeren lezzetli ve hipnotize edici far paleti koleksiyonu olarak karşımıza çıkıyor.Her biri şekerleme dünyasından ilham alan 6 göz alıcı far rengi içeren bu Sephora Miniature Collection Paletler ile hipnotik bakışlar sizinle… Farların ekstra hassas ve yüksek pigmentli yeni formülü göz kapaklarında rüya gibi kayar ve pratik formülleri her an yanınızda…
Her paletin ambalajının içinde göz alıcı bakışlar yaratmanıza yardımcı olacak tutorial (eğitici bilgiler) bulunuyor.

Fiyat: 89,90 TL yerine 50 TL