Sephora’da Şubat Ayının Favori Ürünleri
Ana Sayfa Sephora'da Şubat Ayının Favori Ürünleri

Sephora’da Şubat Ayının Favori Ürünleri

Her yıl nasıl geçtiğini anlamadığımız, göz açıp kapayıncaya kadar biten Şubat ayının bu sene de yavaş yavaş sonuna doğru yaklaşmış bulunuyoruz. 22.02.2022 yılın en şanslı ve mutlu günü oldu mu olmadı mı tartışılır ama sizler için dbir araya getirdiğimiz Şubat ayı favorilerimiz, tartışmasız güzellik ve bakım rutininize mutluluk getirecek! Gelin, Şubat ayını Sephora dünyasının favori ürünleri ile kapatalım.

Sephora Collection Super Moisturizer Day

% 96 doğal içeriği ve antioksidan kokteyli ile bu Sephora Collection gündüz kremi, cilde doğal parlaklığını korumak için ihtiyaç duyduğu nemi sağlamaya yardımcı olur. Ultra hafif, uygulaması kolay kremalı süt dokusu aynı zamanda mükemmel bir makyaj bazıdır. Cilde ışıltı verdiği ve dış etkenlerden koruduğu bilinen doğal kaynaklı Ayçiçeği çiçeğinden ve C vitaminden elde edilmiştir.

Sephora Collection Ultra Glow Serum

Sephora Collection Ultra Glow Serum, cilt aydınlığını arttırmaya, cilt tonunu geliştirmeye ve eşitlemeye yardımcı olan bir serumdur. Koyu lekeler, kuruluk, ince ve derin çizgiler gibi cilt endişelerini hedefler.  Sephora Collection Ultra Glow serumun içindeki doğal C ve E Vitamini, cilde parlaklık sağlar ve çevresel faktörlere karşı korur. %97’si doğal kökenli olan içerikler ile formüle edilen bu hızla emilen serum, cildi anında nemlendirip, parlaklığını arttırmaya ve aynı zamanda cildi sıkılaştırmaya  yardımcı olur.

Armani Stronger With You EDP Intensely 100 ML

Emporio Armani, STRONGER WITH YOU INTENSELY ile gizemli erkeklerin güçlü yönünü ortaya çıkarıyor. Oryantal ve odunsu notaların birleşimi olan bu yeni koku, genç bir aşkın heyecanını yansıtıyor. Üst notasında lavanta, tatlı karamel ve tarçını birleştiren parfümün kalbinde baharat ve menekşe kokuları dikkat çekiyor.

Burberry Her EDT

Londra tutumunun en çarpıcı yansıması: maceracı, canlı ve cesur. Kırmızı meyveler, çiçek notaları, misk ve kehribar içeren, Londra’nın ruhunu yakalayan koku, ilk Burberry parfümünden esinlenen lüks ve sade bir şişe ile birleşiyor…

Rare Beauty Perfect Strokes Mascara

Kaldırma, uzatma, kıvırma ve hacim kazandırmaya yardımcı olmak için gözleri saran fırça ile her kirpik tipi için oluşturulmuş hepsi bir arada maskara: Rare Beauty Perfect Strokes! Kıvrımlı, uzunluklu fırçasıyla birleştirilmiş bu hafif, sürümü kolay formül, her kirpik tipine (ince/seyrek, dolgun/kalın, düz, kıvırcık) daha fazla kaldırma, uzunluk, kıvrılma ve hacim kazandırmaya destek olmak için özel olarak yapılmıştır. Ultra siyah, suya dayanıklı formülü tüm gün boyunca dökülmeden veya bulaşmadan kalır. İçeriğindeki yağ esansları sayesinde kirpikleriniz yumuşak ve rahat kalır.

Rare Beauty Positive Light – Likit Aydınlatıcı

Işığı yansıtan inci tanecikleriyle bitkisel lotus, gardenya ve beyaz nilüfer karışımı sayesinde çok boyutlu formülü cilde hızlıca ışıltı vermeye yardımcı olur. Ufak bir tüyo; fondöten kullanacaksanız birkaç damla içerisine karıştırarak daha parlak ve etkili bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Shiseido Essential Energy Day Cream

Shiseido Essential Energy Day Cream SPF20, cilde enerji ve sağlıklı bir görünüm kazandırmaya destekçi UV korumalı gündüz kremidir. İçeriğindeki tarçın özü ile kılcal duvarları güçlendirmeye ve Ginseng özü ile de hücrelere enerji vermeye yardımcı olur. Düzenli kullanımda nemli, içten gelen aydınlıkla parlayan, yenilenmiş, enerji dolu ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardımcı olmayı hedefler. 25-35 yaş arasında nemsizlik, donukluk ve yorgun görünümden şikayet eden tüm cilt tipleri için uygundur.

Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil

Kritik antioksidanlar ve Omega 6 ve 9 bakımından zengin marula, gençlik ışıltısını korurken cildin beslenmesine ve dengelenmesine yardımcı olur. Yoğun nem desteği ile tazelenmeyi sağlamak için kolaylıkla emilen bir yapıya sahiptir. İnce çizgileri, kırışıklıkları ve kızarıklık görünümünü azaltmayı hedeflerken çevresel stres etkenlerine ve serbest radikal hasarlara karşı savunma sağlamaya destek olur.