Sephora’dan Anneler Günü Hediye Önerileri
Ana Sayfa Sephora'dan Anneler Günü Hediye Önerileri

Sephora’dan Anneler Günü Hediye Önerileri

Bizi en çok seven, dünyayı daha güzel kılan, koşulsuz sevgisi ve desteğiyle varlığını her zaman yanımızda hissettiren annelerimizin günü 8 Mayıs yaklaşıyor! Bu özel güne sayılı günler kala hala hediyesini seçememiş, ne alacağı konusunda kararsız olanları Sephora dünyamızı keşfe çıkmaya davet ediyoruz. Parfüm önerilerinden, makyaj ve cilt bakımı ürünü önerilerine kadar annelerimiz için seçtiğimiz hediye önerilerimizi yazımızın devamında inceleyebilirsiniz.

* Sephora Türkiye olarak bu özel gün için parfümlerde 500 TL ve üzerine %20 indirim, makyaj ve cilt bakım ürünlerinde ise 3 ürün ve üzeri alışverişlerde black kartlılara %20, White kartlılara ise %15 indirim sunuyoruz!

Versace Dylan Turquoise

Şehvetli, genç ve taze Versace Dylan Turquoise, keskin mandalina ve limonun coşkusunu ahşap ve misk dokunuşlarıyla birleştiriyor. Canlı notalara frenk üzümü ve guavanın meyveli vurguları ile yasemin ve frezyanın çiçeksi kokusu eşlik ediyor. Markanın mirasının modern bir yorumu olan zarif şişe, kristal turkuaz tonuyla zenginleştirilmiş, Yunan amforalarını anımsatan kavisli çizgilere sahiptir. Buzlu cam tasarımı ise ilhamını denizlerin kristal berraklığından ve mavi tonlarından alıyor.

Armani Si

Aynı anda şık, zarif, yoğun ve yumuşak olabilen Armani Sì, kalıcı etkisi ile duyuları büyüler. Giorgio Armani couture ruhundan gelen eşsiz ve zarafet dolu yapısı ile Sì,  lanse olduğu yıldan bu yana kadınların ikonikleşen kokusu olmuştur. Frenk üzümü nektarı etrafında şekillenen, modern şipre ve sarışın ahşap misk dokunuşları ile tamamlanan eşsiz ve büyüleyici bir koku… Sì, parfüm, güçlü ama kadınsı, sofistike ama karizmatik, tam anlamıyla modern kadınlar için yaratılmıştır.

Hugo Boss Alive

Alive, ünlü parfümör Annick Ménardo tarafından ikonik BOSS erkek kokusuna kadın arkadaşı olarak yaratılmış meyveli ve odunsu bir kokudur. Neşeli bir koku olan BOSS ALIVE, kadınlara her gün hayatı dolu dolu yaşamaları için ilham vermek üzere tasarlanmıştır. Koku, enerjik elma, keskin frenk üzümü, erik ve sıcak tarçın notaları ile kadınlara hayatı canlı yaşamayı hatırlatır. Vanilya’nın eklenmesi, BOSS ALIVE kadının sahip olduğu hayatın tadını temsil eder.  Çiçek kalbinde Hint Zambak Yasemini, kekikle tezat oluştururken duyuları sarar. Kokunun temelini, Çinli Sedir Ağacı, kremsi Sandal Ağacı, Zeytin Ağacı ve Alaska Goldenwood’u içeren canlı ve güçlü ağaçlar oluşturur ve bu da BOSS ALIVE kadınına kendi hayatının ritminde yürümesine ilham veren güven verici bir sıcaklık ve güç sunar.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Chronolux Power Signal Teknolojisi ile Advanced Night Repair Serum, yaşlanma belirtileri ile savaşmayı hedefler. Daha sıkı bir cilt için hücre yenilenmesinin ve kolajen üretiminin artmasına yardımcı olur. Cildin daha genç, daha parlak ve ihtiyacı olan neme ulaşarak daha dolgun bir yapı kazanmasına destek olur.

Sephora Collection Size Up Maskara

Kirpikleri maksimumda büyütmeye yardımcı olmak için hacmi sonuna kadar arttıran bu maskara ile, kirpiklerinizdeki yoğunluk hiç olmadığı kadar ön plana çıkıyor… Ortadaki kısa kılları sayesinde kıvrılmış ve uzamış kirpiklerle mükemmel bir görünüme kavuşmanıza destek olan ve kremsi bir dokuya sahip olan Size Up Maskara, ekstra yoğun siyah kirpikler, uzun süre kalıcılık ve dayanıklılık vadediyor.

Sephora Collection Ultra Aydınlatıcı Serum

Sephora Collection Ultra Aydınlatıcı Serum, cilt aydınlığını arttırmaya, cilt tonunu geliştirmeye ve eşitlemeye yardımcı olan bir serumdur. Koyu lekeler, kuruluk, ince ve derin çizgiler gibi cilt endişelerini hedefler.  Sephora Collection Ultra Aydınlatıcı serumun içindeki doğal C ve E Vitamini, cilde parlaklık sağlarken çevresel faktörlere karşı korur. %97’si doğal kökenli olan içerikler ile formüle edilen bu hızla emilen serum, cildi nemlendirken aynı zamanda cildi sıkılaştırmaya da yardımcı olur.

Sephora Collection Pocket Palette

Sephora Collection Pocket Palette far paleti, sunduğu sonsuz çeşitlilikte renk seçkisi ile rengarenk bir göz makyajı elde etmeye yardımcı oluyor. 400’den fazla ton ve efekt karışımı ile dilediğiniz gibi renk oyunları yapabilir, hayalinizdeki görünüme ulaşabilirsiniz. Sephora Collection Pocket Palette sunduğu 4 farklı palet seçeneği ile gününüze renk katmaya hazır.

Lancome Rénergie Multi-Lift Ultra

En zorlu koşullarda bile varlığını sürdürmesiyle bilinen keten özü ile zenginleştirilmiş yaşlanma karşıtı Rénergie Multi-Lift Ultra Krem, cildinizin esnekliğini geliştirmeye yardımcı olurken koyu lekelerin görünümünü de azaltmayı hedefler. Cildin daha sıkı ve aydınlık bir görünüme kavuşmasını desteklerken hafif formülü sayesinde hızla emilir.

 

FOREO BEAR Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı

Microcurrent(mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, kişisel antrenörünüz gibi hareket ederek yüz ve boyun çevresindeki 69 kası çalıştırıyor. Bakım ve egzersizi bir arada sunan BEAR, T-Sonic™ titreşimleriyle gözeneklere derinlemesine işleyerek cildi daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı hale getirmenize destek oluyor. Microcurrent teknolojisi sayesinde vücuda iletilen elektrik akımları, cildin doğal süreçlerini taklit ediyor bu sayede kolajen üretimi artıyor, cillteki elastin onarımı ve sıkılaşma sağlanmış oluyor. Şok içermeyen Anti-Shock System™’e sahip evde profesyonel cilt bakımı sunan BEAR, Anti-Shock System™’inin gelişmiş sensörleriyle cildin dayanıklılığını ölçerek, herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğu otomatik olarak ayarlıyor.

Sephora Collection Cream Lip Stain Ruj

Tüm gün kalıcılık sağlayan mat ve yoğun renkli bir bitişe sahip olan ürünün kremsi yapısı uygulama esnasında kadifemsi bir tabakaya dönüşüyor. Gün boyu kalıcılık elde etmeye yardımcı olan Sephora Collection Cream Lip Stain ruj sahip olduğu 45 farklı renk ile sonsuz bir seçenek sunarken  içeriğindeki Avokado yağıyla da dudakları beslemeye yardımcı olur.