Sephora’dan İlkbahar Kutlaması
Ana Sayfa Sephora'dan İlkbahar Kutlaması

Sephora’dan İlkbahar Kutlaması

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, kadın ve erkek bakımında ışıltısını ortaya koyuyor. Geniş ürün yelpazesiyle renkli makyajdan, bakım ürünlerine ve parfümlere kadar zengin markalarıyla Sephora,  sizi #ışıltılıilkbahar renklerini keşfetmeye davet ediyor. Heyecan verici yeni ürünler, romantik tonlar ve doğadan ilham alan en yeni formüller…

#ışıltılıilkbahar coşkusunu renkli makyajla gösteren Sephora ; Too Faced ve Sephora Collection’ın güçlü pigmentli far paletleri, Fenty Beauty’nin geniş renk skalasındaki rujları, Lancome’un güçlü bakışlar elde etmek isteyenlere özel maskarası, sevilen formulüyle Huda Beauty fondöten, Benefit’in kusursuz makyaj hedefleyen makyaj bazıyla eğlenceye ortak oluyor.

Her sezonun vazgeçilmez rutini cilt bakımında, aileye yeni katılan Fenty Skin ürünleri, Sephora Collection’ın eğlenceli dünyasındaki yüz ve dudak maskeleri, Pixi’nin sevilen ürünü tonik, Mario Badescu göz kremi, Clinique’in güçlü içerikli nemlendiricisiyle cildiniz de #ışıltılıilkbahar neşesine ortak oluyor.

Erkek bakımında da güçlü seçeneklere sahip Sephora, kokusunu imzası yapmak isteyenlere özel Givenchy Gentleman ve Sephora Collection sakal serumu ile erkeklerin de yanında…

Atelier Rebul, Jo Malone, Bvlgari’nin birbirinden zengin içerikli kokularıyla gittiği her yere baharı götürmek isteyenlere eşlik ediyor.

Sephora Collection’a ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

 

Sephora Collection Pocket Far Paleti

Sephora Collection far paleti, renk seçenekleri ve güçlü yapısıyla güzellik rutininize eşlik ediyor. Mat ve parıltılı renk seçeneklerini tek palette buluşturan Sephora Collection, göz makyajınızı dikkatleri üzerinize çekmenize destek oluyor. Mini boyu ile her zaman, her yerde makyajınıza küçük dokunuşlar yapmak için yanınızda!

Sephora Collection Best Skin Ever Fondöten

Kusursuz makyajın ve vegan formülüyle doğanın destekleyicisi Sephora Collection fondöten, cildi yormayan ve doğal bir görünümü hedefliyor. Uzun süreli kalıcılığı ve ayarlanabilir kapatıcılığı sayesinde ciltle bütünleşiyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, her cilt tonuna özel 48 renk seçeneği sunuyor.

Sephora Collection Best Skin Ever Kapatıcı

Sephora Collection‘dan anında etki gösteren, doğal bitişli yeni nesil kapatıcıyla güzellik rutininize eşlik ediyor! Gün boyu kalıcılık sağlayan ürün, doğal bir bitiş sunarken koyu halkaların etkili şekilde kapatılmasına yardımcı oluyor. Kirlilik karşıtı yosun özleri ve hyalüronik asitle zenginleştirilen formülüyle cildi 12 saat nemlendirmeye destek veriyor.

 

Sephora Collection Sakal Bakım Yağı – Nemlendirici + Yumuşatıcı

Erkek bakım kategorisinin vazgeçilmezi olmaya aday; Sephora Collection sakal bakım yağı, %97 oranında doğal kökenli bileşenlerden oluşan formülüyle, cildi nemlendirirken, sakalınıza da yumuşaklık hissi veriyor. Moringa yağı ve Biberiye özünün karışımından oluşan ve hızla nüfuz eden içeriği sakalınızı besleyip, yatışmasına ve rahatlamasına yardımcı oluyor.

 

Sephora Collection Gece Maskesi

Liçi özü, badem sürü ve armut özü ile zenginleştirilmiş içeriğiyle Sephora Collection gece maskesi gece boyu cildin ihtiyacı olan nemi sağlamak için destek oluyor. Cildi besleyen ve ışıltı veren ürün, ilk kullanımdan itibaren gözle görülür etki yaratmak için çalışıyor.

Sephora Collection 1 Dakikalık Yüz Maskesi

Sephora Collection’da bulunan maskeler, sadece 1 dakikada cildinizin yenilenmesine yardımcı oluyor. Lotus maskesi ile nemlendirme ve ışıltı sağlarkeni avokado maskesi ile de cildinizi gün boyunca rahatlatıyor. Ultra pratik formatta 14 ‘lü Sephora Collection maske paketleri, zamanınız olmadığında ideal günlük bakım sunuyor.

Sephora Collection Gözenek Karşıtı Serum

Sephora Collection’un güçlü formülüyle zenginleşen geniş gözeneklerin karşıtı serum bakım rutininizin vazgeçilmezi oluyor. Cilt dokusunu destekleyen ürün, gözenek görünümünü azaltmaya destek oluyor.

Sephora Collection Dudak Maskesi

Sephora Collection dudak maskesi gece boyu dudakları besleyerek bakım rutinine destek oluyor. Onarıcı ve nemlendirici dudak maskesi, gün boyu çaba harcamadan muhteşem dudaklara sahip olmanıza yardımcı oluyor!

 

Fenty Beauty Gloss Bomb Cream

Fenty Beauty, cesur olmaktan korkmayan ve dudağıyla parlamak isteyenlere Gloss Bomb Cream ile ilham oluyor. Fenty Beauty’nin en çok satan parlatıcısı şimdi kremsi. Dudaklarınız anında daha pürüzsün ve dolgun görünür.

Fenty Skin Total Cleans’r Yüz Temizleme Jeli

Fenty Skin serisinin yüz temizleyicisi olan ürün, ölü cilt hücrelerini, yağı ve kalıcı makyajı teninizi kurutmadan temizlemeyi sağlıyor. Kremsi köpük yapısı sayesinde hem makyaj çıkarıcı hem de cilt temizleyicisi olarak ön plana çıkıyor.

 

Fenty Skin Hydra Vizor Yeniden Doldurulabilir Nemlendirici Yüz Kremi

Hafif, yağ içermeyen ve pembe alt tonuyla tüm cilt tonlarında tamamen görünmez hale gelen ikisi bir arada nemlendirici ve güneş koruyucu karşınızda… Kuruluğu, solgunluğu ve koyu lekeleri ortadan kaldırmaya yardımcı olan ürün, ciltte soyulma veya ışık altında parlama yapmıyor. Ayrıca tekrar doldurulabiliyor.

 

Fenty Skin Instant Reset Overnight Recovery Jel-Krem

Sabahları daha canlı ve parlak bir cilt ile uyanmak için ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı, yüzü anında nemlendiren zengin jel-krem yapılı nemlendirici krem dikkat çekiyor. Bir hafta içerisinde gözeneklerin yanı sıra koyu lekelerde gözle görülür bir iyileşmeyi destekleyen ürün, ayrıca tekrar doldurulabiliyor.

Fenty Skin Start’r Set

Fent Skin serisinin vazgeçilmez ürünlerinin bir arada bulunduğu seyahat boyu set, cilt bakımı ritüelinin en özel destekçileri arasında yerini alıyor. Total Cleans’r, Fat Water ve Hydra Vizor‘dan oluşan 3’lü set, fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor.

 

Pixi Glow Tonic

Cilde ışıltı ve canlılık vermeye yardımcı Glow Tonik, içeriğindeki glikolik asit, aloe vera ve ginseng ile nazik bir peeling rutini sunuyor. Ciltteki cansız hücrelerin atılmasına destek olurken cildi yatıştırıp nemlendiriyor.

 

Mario Badescu Hyalunorik Asitli Göz Kremi

Mario Badescu’nun sevilen göz çevresi kremi içeriğindeki hyalunorik asit, aspir yağıı ve Euphorbia ile zenginleştirilmiştir. Ürün, ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltarak göz çevresinin yenilenmesine destek oluyor.

 

Too Faced Göz Paleti

Baharın canlı renklerini Too Faced ile göz kapağında taşı! İhtiyacınız olan renkleri aynı palette buluşturan ürün, mat, parlak ve sedefli tonlarıyla zengin bir görünüm sunuyor.

Lancome Lash Idole Maskara

Lash Idole Maskara ile bakışlarınızla hedefinizi tam 12’den vurun! Kavisli fırçasıyla en kısa kirpiklere bile hacim veriyor, hafif formulüyle ağırlık ve topaklanma yapmıyor. Takma kirpik görünümüyle bakışlarınızla iz bırakın!

 

Benefit The Porefessional: Hydrate Primer

İpeksi yumuşaklığa sahip Benefit The POREfessional nemlendiricili makyaj bazı ile kusursuz makyaja destek oluyor. Formulündeki Hiyalüronik asit ve Shea yağı ile pürüzsüzlük ve 12 saate kadar kalıcı nem sunuyor.

 

Atelier Rebul İstanbul Parfüm

Atelier Rebul, şehrin kendine has kokusundan ve Mısır Çarşısı’nın baharat kokularından ilham alınarak hazırlanan koleksiyon, baştan çıkarıcı kokusuyla keyifli anlar yaşatıyor… İçeriğindeki karanfil, bergamot, tarçın, yasemin, orkide gibi notalar mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

Huda Beauty Fondöten

Huda Beauty‘nin sevilen fondöteni, yeni formülüyle geri döndü! Doğal filtre efekti, cilt tonunu ve dokusunu eşitlerken parlak görünümleri kapatmaya destek oluyor. Hava durumu bile güzelliğinize mani olamıyor #FauxFilter Işıklı Mat sizi asla yarı yolda bırakmaz!

 

Clinique Nemlendirici

Su bazlı hafif jel yapısı ve içeriğindeki salisilik asit sayesinde cildi nemlendiriyor, dengeliyor ve arındırmaya yardımcı oluyor. Ciltteki pürüzler, yağlanma ve kızarık gibi cilt kusurlarını iyileştirmeye destek oluyor.

 

Jo Malone London Parfüm

Cüretkar cazibesiyle baş döndüren bir davet… Nar, frambuaz ve eriğin yoğun kırmızı suyu pembe biberle keskinleştirilerek Kazablanka zambağı ve baharatlı ağaçlarla da süslenerek egzotik notlarla mistik bir yolculuğa çıkarıyor…

Bvlgari Parfüm

Splendida koleksiyonuyla Bvlgari, doğal taşlar ve çiçeklerden ilham alıyor… Parıltılı ve karşı konulamaz parfümün en önemli notası Paçuli, tutkunun evrimini yansıtan özel içeriğiyle bizleri karşılıyor.

Givenchy Parfüm

Bağımlılık yaratan bir tazelik sunan Gentleman Givenchy, aromatik çiçeksi odunsu kokusuyla etkisi altında bırakıyor. Tazeliği ve derinliği bir arada sunan parfümle, imza koku oluyor…