SEPHORA’DAN YENİ YIL HEDİYE ÖNERİLERİ
Ana Sayfa Makyaj SEPHORA'DAN YENİ YIL HEDİYE ÖNERİLERİ

Cilt Bakımı

SEPHORA’DAN YENİ YIL HEDİYE ÖNERİLERİ

Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni hayaller derken hepimiz güzel dileklerimizi diledik bekliyoruz… 2020’nin bitmesine sayılı günler kala, henüz sevdikleriniz için ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz sizler için önerilerimizi sıraladık.

Ren- Radiance Glow Kit

Ready Steady Glow Daily AHA Tonic

%100 geri dönüştürülmüş şişesiyle gözenekleri temizleyerek ve sıkılaşmasına yardımcı olan, cildin pürüzsüz bir dokuya sahip olmasını destekleyen çok amaçlı günlük tonik. Işıldayan ve sağlıklı bir cilt görünümüne ulaşmanıza yardımcı olur…

Glow Daily Vitamin C Gel Cream

İçeriğindeki güçlü ve stabil C vitamini ile magnezyumun birleşimiyle cilt tonunuzun eşitlenmesini desteklerken, cildinizin nem ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur.

Glycol Lactic Radiance Renewal Mask

10 dakikalık hızlı kullanımı ile Glyco Lactique maskesi cildinizdeki tıkanmış gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur. Daha sağlıklı ve parlak bir cilt görünümünü destekler.

 

Fresh – Best Selling Mask Duo

Rose Face Mask ve Sugar Face Polish maske ikilisini beraber ya da ayrı ayrı kullanabilirsiniz.

Sugar Face Polish

Yüzü nazikçe temizler ve nemlendirir. Nemlendirmeyi emen esmer şeker, gerçek çilek tohumları ve uçucu yağların bir karışımından oluşan yenilikçi formülü, cilt dokusunu iyileştirmeye ve ışıltı kazanmasına yardımcı olur.

Rose Face Mask

Parlaklığı ve esnekliği geri kazandırmaya yardımcı olmak için cildi rahatlatan nemlendirici bir maskedir. Saf gül suyu ve gerçek gül yaprakları ile aşılanmış ferahlatıcı jel formülüne sahip bu maske, gerçek bir sağlık ve benzersiz duyusal zevk için ciltle temas ettiğinde tam anlamıyla erir.

Wishful- Bright Trio Essentials Giftsets

Wishful’un en iyi ürünlerinden oluşan bu sınırlı sayıdaki koleksiyon, göz açıp kapayıncaya kadar parlayan, nemlendirilmiş ve ışıltılı bir cilt için ihtiyacınız olan her şeyi bir araya getiriyor…

Mini Yo Glow Enzyme Scrub

Aynı zamanda nazik ve güçlü bir eksfoliant olan Mini Yo Glow Enzyme Scrub, ananas ve papaya enzimleri, BHA ve AHA kombinasyonuyla zenginleştirilmiş bir serumdur. Cilde ışıltılı parlaklık kazandırmaya yardım eder.

Bal Balsamı Mini Nemlendirici Jel

Nemi 24 saate kadar ciltte tutmak ve cildi rahatlatmak için kremsi bir dokuya sahip ve balla zenginleştirilmiş nemlendirici jel-balsam.

Get Even Rose Oil

Cildinize daha eşit, daha parlak ve pürüzsüz bir cilt kazandırmaya yardımcı besleyici uçucu yağların bir karışımı.

 

Wishful- Quench Mask Set

Işıl ışıl ve canlı bir cilt görünümüne destek olan maske seti.

Çene Kaldırma Maskesi

Çene konturunu belirginleştirip kaldırmaya yardımcı olur. Güçlü adenozin, peptidler ve niasinamid kombinasyonu cilt için enerji verici ve canlandırıcı faydalar sağlar.

Susuzluk Kapanı Koza Maskesi

Aloe vera ve sodyum hiyalüronatın yanı sıra allantoin ve niasinamid ile zenginleştirilmiş bu yenilikçi maske, kuru ve susuz kalmış cildi yatıştırmaya, aydınlatmaya ve korumaya yardımcı olur.

 

Anastasia Beverly Hills- Palette Vault With Mini Matte Lipstick Dead Roses

Sultry Eye Shadow Palette, Liquid Liner, Lash Brag Volumizing Mascara ve Dead Roses tonunda Mini Matte Lipstick ile hayalinizdeki makyaja ulaşabilirsiniz…

Tarte- Tartelette Palet Set

Muhteşem yeni tonlarda 2 seyahat boyu palet ve yepyeni bir mini palet içerir! Bu 3 mini palet, daha iyi tutuş, daha uzun ve daha fazla parlaklık için Amazon kili ile aşılanmış pigmentleri ile çarpıcı bakışlar elde etmenize yardımcı olur.

 

 

Too Faced Pumpkin Spice Eye Shadow Palette

Sizi mevsimin sıcaklığında saracak 18 kokulu, sıcak ve baharatlı tonla yapılan göz farı paletiyle tüm sonbahar hislerini yakalayın…

Sizler için derlediğimiz tüm ürün önerilerine ve çok daha fazlasına sephora.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle geçirdiğiniz şahane bir yeni yıl olmasını dileriz!