Sephora’nın En Yenileriyle Tanışın!
Ana Sayfa Sephora'nın En Yenileriyle Tanışın!

Sephora’nın En Yenileriyle Tanışın!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephorayeni yılın ilk ayını, dünyasına eklenen en yeni güzellik ürünleriyle karşılıyor. Parfümden maskaraya, rujlardan fondötene birbirinden farklı markalara ait yeni ürünler, keşfetmeniz için Sephora mağazalarımızda, www.sephora.com.tr ve Sephora Türkiye Mobil Uygulama’mızda sizleri bekliyor. Biz de bu yazımızda radarınıza almanızı tavsiye ettiğimiz yepyeni ürünleri sizin için inceledik. Gelin birlikte göz atalım!

 

Benefit BADgal BANG! Waterproof Maskara

Her kadının makyaj çantasında kesinlikle bulunmasını önerdiğimiz Benefit’in ikonik maskarası BADgal Bang! şimdi  suya dayanıklı formülü ile karşımızda! ProVitamin B5 ile zenginleştirilmiş suya dayanıklı formülü ile kirpikleri beslemeye yardımcı olur. 36 saate kadar hacim vererek daha gür ve kıvrık kirpik görünüme destek olma hedefi ile tasarlanan maskara en yeni favoriniz olmaya aday.

 

Milk Hydro Grip Eye Primer 

Yorgunluğu en çok belli eden göz altlarımızda oluşan gölgeler ve koyu halkaların görünümünü en aza indirmek için uyguladığımız kapatıcıların etkisini en maksimuma çekmek için Milk’in Hydro Grip Primer’ını deneyebilirsiniz. Nemlendirici özellikli bu baz cildi pürüzsüzleştirmeye, kapatıcının ince çizgiler halinde görünmesini engellemeye ve kapatıcılığını kaybetmemesine destek olmak amacı ile tasarlanmıştır. %93 oranında doğal içeriklerle formüle edilmiş, tüm cilt tonları için uygun kullanıma sahip olan baz, aynı zamanda göz makyajı öncesi pürüzsüz bir taban oluşturmayı ve uyguladığınız farın kalıcılığını arttırmayı hedefler.

 

Huda Beauty Liquid Matte Long Wear Lipstick

Likopen, zeytinyağı, vitaminler ve nemlendirici bileşenler ile antioksidanların birleşiminden oluşan Huda Beauty Liquid Matte Long Wear Lipstick dudaklarınızı renklendirirken yoğun pigmentasyonu ile kalıcılığın en yüksek seviyede olmasına yardımcı olur. Geri dönüştürülebilir ambalajı ile çevreye duyarlılık ilkesiyle üretilen lipstick hafif yapısı ile dudaklarınızda yağlı ve ağır bir his bırakmamayı hedefler.

 

 

Prada Luna Rossa Ocean EDT

Prada, teknoloji ile insan gücünü bir araya getiren en yeni kokusu Luna Rossa Ocean’ı parfüm tutkunu erkeklerin beğenisine sunuyor. Güç ile erkeklik, zarafet ile çekicilik ve öz farkındalık arasında bir denge kuran yeni Luna Rossa Ocean, Prada’nın maceraperest duruşuna da  selam vermeyi unutmuyor. İris çiçeği ve lavantayla açılış yapan koku alt notalarında bergamot ve paçuli ile buluşarak odunsu ve sıcak bir dokunuş bırakıyor.

 

Fenty Beauty Liquid Killawatt

Fenty Beauty’nin en yeni kahramanı LIQUID KILLAWATT’ı keşfedin: taze ve ultra modern bir ışıltı bırakmayı hedefleyen, cildi besleyici yapıya sahip likit aydınlatıcı! Fenty Beauty’nin ikonik highlighter’ı şimdi sıvı formülü ile sizlerle. Nemli ve ışıltılı bir etki bırakmak için adaçayı özleri ile zenginleştirilmiş formülü ciltte yağlı ve yapışkan bir görünüm bırakmamayı hedefliyor. Hafif ve ince bitişli dokusu cildinizde yumuşak bir his bırakırken ihtiyacınız olan ışıltıyı size sunmak için hazır.

 

Dior Forever Skin Glow Fondöten

Dior en sevilen fondöteni Dior Forever Skin Glow’un formülünü yeniledi. 24 saat kalıcılık ile cilde mükemmellik vadeden formülü, cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeye, nefes almasını sağlamaya yardımcı olarak cilt kalitesini iyileştirmeyi hedefler. Formülü cilde nem desteği sağlamak için yabani menekşe özleri, hücre yenilenmesini uyarmak için ebegümeci, parlaklık için nasturtium ve koruyucu özellikleri için iris ile zenginleştirilmiştir. Komedojenik değildir ve hassas ciltler üzerinde test edilmiştir. Cildi UVA, UVB ve mavi ışığa karşı korumayı hedefler.