Sephora’nın Sıngles Day İndirimlerinde Kaçırılmaması Gerekenler
Ana Sayfa Makyaj Yüz Sephora’nın Sıngles Day İndirimlerinde Kaçırılmaması Gerekenler

Cilt Bakımı

Sephora’nın Sıngles Day İndirimlerinde Kaçırılmaması Gerekenler

Makyaj, saç ve cilt bakımı rutininize her daim kullanacağınız ürünleri eklemenin tam zamanı. 

Güzellik sırları bazen indirim rafındaki zamansız ürünlerde saklıdır. Bu ürünler makyaj rutininize yepyeni bir soluk getirebilir. Singles Day kampanyalarında gözden kaçmaması gereken ürünlerle kendinizi şımartın ve makyaj tarzınıza yenilik kazandırın. 

Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick 

Fenty Beauty’den farklı cilt tonları için çeşitli renk seçeneklerine sahip, uzun süre dayanıklı ve son derece hafif mat formüllü bir kontür stick. Yüze uygulandığında kremden pudraya dönüşüyor ve ciltte kolayca dağıtılıyor. 

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Universal Lip Luminizer + Plumper – Hot Cherry 

Plump Job Complex içeriğiyle dudakları dikkat çekici göstermeyi amaçlayan bu parlatıcı nemlendirici shea yağı ve E vitamini içeriyor. Transparan kırmızı tonuyla dudağınıza hafif renk de katıyor. 

Too Faced Born This Way Super Coverage Multi-Use Concealer 

Geniş bir renk yelpazesi olan bu kapatıcının farklı marifetleri var. Bu formülle cilt lekelerini gizleyebilir, yüz hatlarını belirginleştirebilir ve cildinizi tazeleyebilirsiniz.

Tarte Shape Tape Contour Concealer 

Tarte’ı Tarte yapan bu klasik kapatıcı kesinlikle. İkonik Shape Tape, doğal mat bitişli tam kapatıcı bir formüle sahip olsa da, meyan kökü, shea ve mango yağları sayesinde ciltte ağırlık yapmıyor. Uzun süre kalıcılık vadeden kapatıcıyı göz altlarını anında aydınlatmak için kullanabilirsiniz.

Sephora Collection Size Up Mascara

Sephora Collection’ın kullanışlı maskarası kıl fırçaları sayesinde kirpiklere hacim vermekle kalmıyor, aynı zamanda onları uzatıyor ve kıvırıyor. Ayrıca tek sürüşte belirgin kirpikler elde etmenizi sağlayor. Üst üste kullanmaya da oldukça uygun.

Dr.Jart Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment

Ton eşitleyici özelliğe sahip olan bu popüler krem, iritasyon ve kızarıklık sorunu yaşayan ciltlerin imdadına yetişiyor. İçeriğinde yer alan niasinamid ve centella asiatica cildi yatıştırıyor, pantenol ise nemlendiriyor. Yeşil renkte olması sizi korkmasın. Ciltle anında bütünleşerek cilt tonuna uyum sağlama özelliği var.

Sephora Collection Super  Hydratant  Jour

Antioksidan ve nemlendirici içeriklerle öne çıkan bu krem bütün cilt tiplerine uygun. Antioksidan E vitamini ve tokoferole, cildi neme doyuran hiyalüronik asit ve arjinin eşlik ediyor. İnce yapısı sayesinde ciltte ağırlık yapmaması ise bonus.

Sephora Collection Serum Cheveux

Sephora’nın saç serumunun içeriğinde yer alan biotion ve bitkisel proteinler yıpranmış saçları güçlendirmeye yardımcı. Kırık uçları onarmayı ve saçı daha pürüzsüz göstermeyi vaat eden bu serumu günde bir kere geceleri saç derisine uygulayıp masaj yapmanız yeterli. Saçınızı yağlandırmadığı için durulama gerektirmiyor.

Huda Beauty Easy Bake Powder – Banana Bread

Huda Beauty’nin makyaj sabitleyen kült pudrası mat bir bitişe sahip. Gözenek ve ince çizgi görünümünü hafifletirken, içeriğinde yer alan E vitaminiyle cildi nemlendiriyor. Özellikle göz altı kapatıcısını sabitlerken, daha aydınlık ve pürüzsüz bir göz çevresi isteyenleri memnun edecek.