Sephora’yla Gülen Ciltler Festivali Başladı!
Ana Sayfa Cilt Bakımı Sephora'yla Gülen Ciltler Festivali Başladı!

Cilt Bakımı

Sephora’yla Gülen Ciltler Festivali Başladı!

Sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan, ihtiyacı olan nem dengesine sahip pürüzsüz bir cilt hemen hemen herkesin hayali… Hayallerimizdeki cilde sahip olabilmenin yolu elbette ki sağlıklı beslenme, düzenli uyku, spor vb. birçok etkenden geçse de cilt bakım rutininizi oluşturacağınız ürünlerin de bu yolda etkisinin büyük olduğunu unutmamak lazım! Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora olarak biz de Gülen Ciltler Festivali’miz ile hem cilt sağlığının önemine dikkat çekmeyi hem de her cilt tipine ve endişesine uygun ürünleri cilt bakım tutkunlarıyla buluşturmayı hedefliyoruz.

11-17 Nisan 2022 tarihleri arasında kutlanacak, her güne özel farklı markaların özel indirimleriyle bütünleşecek olan festivalde; 2 adet ve üzeri cilt bakım ürünü alışverişlerinde Sephora White Kart sahiplerine %15 indirim, Sephora Black Kart sahiplerine ise %20 indirim fırsatı sunuyoruz.

Tüm cilt endişelerine uygun nemlendiriciler, serumlar, temizleyiciler, anti-aging etkili bakım kremleri gibi pek çok farklı probleme  çözüm bulmaya odaklanan ürünler Gülen Cilt Festivali’nden keşfetmeniz için sizleri bekliyor. Gelin festival kapsamında sizler için seçtiğimiz önerileri beraber inceleyelim.

Sephora Collection Ultra Aydınlatıcı Serum

Sephora Collection Ultra Aydınlatıcı Serum, cilt aydınlığını arttırmaya, cilt tonunu geliştirmeye ve eşitlemeye yardımcı olan bir serumdur. Koyu lekeler, kuruluk, ince ve derin çizgiler gibi cilt endişelerini hedefler.  Sephora Collection Ultra Aydınlatıcı serumun içindeki doğal C ve E Vitamini, cilde parlaklık sağlarken çevresel faktörlere karşı korur. %97’si doğal kökenli olan içerikler ile formüle edilen bu hızla emilen serum, cildi nemlendirken aynı zamanda cildi sıkılaştırmaya da yardımcı olur.

Estee Lauder Advanced Night Repair Onarıcı Gece Serumu

Çığır açan Chronolux Power Signal Teknolojisi ile YENİ Advanced Night Repair Serum daha sıkı bir cilt için hücre yenilenmesinin ve kolajen üretiminin artmasına destek veriyor. Onarıcı gece serumu, gelecekte oluşacak yaşlanma belirtilerini hedeflerken aynı zamanda cildin sıkılaşmasına ve renk tonu dengesinin eşitlenmesine yardımcı olur. Ek olarak, ciltteki kuruluğu ve nemsizliği azaltmayı da destekler.

 

LANCÔME Genifique Serum 

Probiyotik içeren formülü sayesinde göz çevresinde daha güçlü bir etki yaratmayı destekleyen ürün, dış etkenlere karşı göz çevresini korumaya yardımcı olur. Göz çevresindeki cilt bariyerini güçlendirmeye ve nemlendirmeye destek olarak koyu halka ve ince çizgi görünümünü azaltmayı hedefler. Aynı zamanda sahip olduğu jel-krem dokusu sayesinde cilt tarafından hızla emilir.

DR.JART+ Cicapair Tiger Grass Renk Düzenleyici Krem

Kızarıklığı nötralize etmek ve cildi birleştirmek için yeşilden bej tona geçerek cildin doğal rengine uyum sağlamayı hedefleyen ürün, ton farklılığından şikayetçi olanlar için ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor. Formülündeki Centella Asiatica’nın yatıştırıcı gücü ile kusurları kapanmasına yardımcı olurken kızarıklık görünümü de en aza indirmeyi  başarıyor.

 

FOREO BEAR Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı

Microcurrent(mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, kişisel antrenörünüz gibi hareket ederek yüz ve boyun çevresindeki 69 kası çalıştırıyor. Bakım ve egzersizi bir arada sunan BEAR, T-Sonic™ titreşimleriyle gözeneklere derinlemesine işleyerek cildi daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı hale getirmenize destek oluyor. Microcurrent teknolojisi sayesinde vücuda iletilen elektrik akımları, cildin doğal süreçlerini taklit ediyor bu sayede kolajen üretimi artıyor, cillteki elastin onarımı ve sıkılaşma sağlanmış oluyor. Şok içermeyen Anti-Shock System™’e sahip evde profesyonel cilt bakımı sunan BEAR, Anti-Shock System™’inin gelişmiş sensörleriyle cildin dayanıklılığını ölçerek, herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğu otomatik olarak ayarlıyor.

ORIGINS GinZing Oil-Free Energy Boosting Jel Nemlendirici

Enerji veren yağsız nemlendirici krem, donuk ve yorgun görünen cildin canlanmasına ve 72 saat boyunca nemini korumasına yardımcı olur. Cildin enerjik görünmesine yardımcı olan kahve çekirdeklerinden elde edilen Kafein ve Ginseng içerir.
Formülündeki Hydra-Hug™ Teknolojisi sayesinde cildin nemi hapsetmesine yardımcı olarak cildin daha uzun süre nemli  kalarak daha sağlıklı görünmesine destek olur.

 

Glamglow Supermud Clearing Treatment

 SUPERMUD® temizleyici maske, ciltteki yağlanmayı dengelemeyi hedefleyerek, derin kir ve toksinleri ciltten arındırmaya yardımcı Aktif-X kömür ile formülize edilmiştir. Düzenli kullanımda gözenekleri ve siyah noktaları temizleye yardımcı olarak daha pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmanıza destek olur.

 

 

SHISEIDO VPN Uplifting & Firming Eye Cream

Anti-aging etkili krem yaşa bağlı yorgunluğu hedef alarak göz çevresinin onarılarak güçlenmesine yardımcı olur. Göz bölgesinin donuk ve yorgun görünmesine neden olan faktörleri kontrol altına almaya destek olarak içeriğindeki Matu-ProSculp Complex sayesinde göz altında oluşan torbaların görünümünün en aza inmesine ve oluşumunun engellenmesini hedefler.

Clinique 100 Saat Etkili Nemlendirici

100 saate kadar nemlendirme hedefiyle tasarlanan krem, cilt yüzeyinin 10 kat daha derinine ulaşır. Cildi nemlendirerek dolgun ve ışıltılı bir etki bırakmaya yardımcı olur. Clinique 100 Saat Etkili Nemlendirici yüz kremi, hyalüronik asit, aloevera özleri ve aktif aloe vera suyu içerir. İçeriğindeki hyalüronik asit cildinizin nemli ve ışıltılı görünmesine yardımcı olurken; aloevera özleri ise cildi dolgunlaştırmaya ve kalıcı nem sağlamaya destek olur.