Sephora’yla Gülen Ciltler Festivali Başlıyor!
Ana Sayfa Cilt Bakımı Sephora'yla Gülen Ciltler Festivali Başlıyor!

Cilt Bakımı

Sephora’yla Gülen Ciltler Festivali Başlıyor!

Dünyanın en çok tercih edilen güzellik markalarının en sevilen cilt bakım ürünleri, Gülen Ciltler Festivali’nde bir araya geliyor.  Her sene sonbahardan kış mevsimine geçiş döneminde gerçekleştirdiğimiz Gülen Ciltler Festivali’nde tüm cilt endişeleri için çeşitli cilt bakım ritüelleri ve bakım ürünlerinden kendinize en uygun olanı bulabilirsiniz.

Festival 21- 24 Ekim tarihleri arasında Sephora mobil uygulamasında ve Sephora.com.tr‘de olacak.
22-23 Ekim tarihleri arasında ise tüm Sephora mağazalarında sevenleriyle buluşacak. Festival kapsamında 2 adet ve üzeri cilt bakım ürünü alışverişlerinde Sephora White Kart sahipleri  %15; Sephora Black Kart sahipleri ise %20 indirim fırsatından faydalanabilecek.

Sizler için derlediğimiz cilt bakım ürünü seçkisi;

Lancome

Rose Sugar Scrub Arındırıcı Şeker Peeling’i

Cildinizi ölü derilerden arındırır ve besler. Daha eşit bir cilt tonu, pürüzsüz ve canlı bir cilt görünümü için yardımcı olur.

Tonique Confort

Lancome’un Tonique Confort toniği makyaj kalıntılarını temizlemeye yardımcı olur. Balla zenginleştirilen bu cilt bakım ürünü cildin daha ferah, nemli ve yumuşak olmasına destek olur.

Rénergie Multi-Lift Eye

Rénergie Multi-Lift Göz Kremi kırışıklıkların, koyu halkaların ve göz altı torbalarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur. MultLift teknolojisi göz çevresi daha sıkı görünmesine destek olur.

YSL 

Pure Shots Night Reboot Serum

İçeriğindeki yenileyici glikolik asit ölü deri hücrelerini temizlemeye yardımcı olurken, mehtap kaktüsü özü yeni cilt hücrelerini yeniler ve korumaya destek olur.

Light Up Serum

İçeriğindeki Marshmallow, melanositlerin aşırı uyarılmamasını sağlamak için cildi dış saldırganlara karşı korumaya yardımcı olur. Light Up Serum, cildin daha parlak ve eşit bir renk dağılımına ulaşmasına destek olur. Sahip olduğu hafif, sütlü doku, doğal görünümünü korurken cilt tonunu düzeltmeye yardımcı olur.

Glamglow

Youtmud

YOUTHMUD® içeriğindeki volkanik kaya ile ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltırken cildi yumuşatır. Kil içeriği cildin yağ nem dengesini bozmadan arındırmaya yardımcı olur.

Brighteyes Illuminating Anti Fatigue Göz Kremi

Glamglow BrightEyes Göz Kremi içeriğindeki peptitler, kafein ve yoğun miktarda bulunan hiyalüronik asit ile göz çevresindeki koyu halkaları aydınlatmayı destekleyerek yorgun görünümün azalmasına yardımcı olur.

Biotherm

Life Plankton Elixir Temel Bakım Serumu

Bu kırışıklık karşıtı serum cildi savunur, yatıştırmaya ve yenilemeye yardımcı olur. Böylece hücre yenileme sürecini destekler.

Biosource Lotion

Biotherm’in bu temizleme toniği cildinize 24 saate kadar nem sağlamak hedefiyle tasarlanmıştır. Biosource Tonik cildinize pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olarak nazikçe temizler.

Biosource Köpük Temizleyici

Biosource köpük temizleyici, Biotherm tarafından özellikle kuru ciltleri temizlemek için özel olarak geliştirilmiştir. Formülasyon cildi etkili şekilde kurutmadan temizlemeye yardımcı olur.

Origins

Clear Improvement™Zero Oil Cleanser With Charcoal

Biberiye, Keklik üzümü, Karanfil çiçeği, Nane, Limon ve Lavanta gibi uçucu yağların bir karışımı ile cildi tazeler ve duyuları uyandırırken, gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur ve keklik yeşilinden salisilik asit ile cilt dokusunu yumuşatır.

Ginzing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer

Cildin enerjik görünmesine yardımcı olan kahve çekirdeklerinden elde edilen Kafein ve Ginseng içerir. Formülündeki Hydra-Hug™ Teknolojisi sayesinde cildin nemi hapsetmesine yardımcı olarak cildin daha uzun süre nemli ve sağlıklı görünmesine destek olur.

La Mer

Crème de la Mer Moisturizing Cream

Cildin doğal olarak canlı görünmesi ve sağlıklı görünmesine destek olur. Cildi nemlendirir, kırışıklık ve ince çizgilerin görünümü azaltmaya yardımcı olur.

The Concentrate Serum

Gözle görünür tahriş ve kızarıklığı yatıştırmak için tasarlanan bu tedavi odaklı serum, cildin doğal canlılığını geri kazandırmaya ve onarmaya yardımcı olur.