Sephora’yla Gülen Ciltler Festivali Part 2
Ana Sayfa Cilt Bakımı Sephora'yla Gülen Ciltler Festivali Part 2

Cilt Bakımı

Sephora’yla Gülen Ciltler Festivali Part 2

Gülen Ciltler Festivali kapsamında cildinizin ihtiyacı olan bakım ürünleri seçkimizin ilk kısmını bir önceki yazımızda sizler için derlemiştik. Bu yazımızda önerilerimize yenilerini eklerken hatırlatalım isteriz; 21- 24 Ekim tarihleri arasında Sephora mobil uygulamasında ve Sephora.com.tr‘de, 22-23 Ekim tarihleri arasında ise tüm Sephora mağazalarında sevenleriyle buluşacak Gülen Ciltler Festivali kapsamında 2 adet ve üzeri cilt bakım ürünü alışverişlerinde Sephora White Kart sahipleri  %15; Sephora Black Kart sahipleri ise %20 indirim fırsatından faydalanabilecek.

Sizler için derlediğimiz cilt bakım ürünü seçkisi;

Clinique

Moisture Surge 100h Etkili Nemlendirici

Yağsız, ferahlatıcı, canlandırıcı jel-krem nem desteği sağlarken cildin daha ışıltılı görünmesine yardımcı olur.

Anti-Blemish 3 Adımlı Bakım Seti

Bu set, iyi temizlenememesi ve sebum fazlalığı nedeniyle ciltte oluşabilecek döküntülerin önlenmesine katkıda bulunur. Tıkalı gözeneklerin derinine inerek temizleme, fazla yağı arındırmaya yardımcı olurken cildin daha temiz, pürüzsüz ve yumuşak görünüm kazanmasını destekler.

Shiseido

Ultimune Power Infusing Concentrate

Yaşlanma belirtilerine, çevresel faktörlere ve kuruluk gibi günlük stres belirtilerine karşı cildin doğal çoklu savunma gücünü desteklemeye yardımcı olur.

Foreo

Luna 3

Kullanımı kolay, güvenilir ve dayanıklı LUNA™ 3, etkili bir temizlik ve canlanmış bir cilt görünümü elde etmenize destek olur.

BEAR Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı

BEAR yüzünüz ve boynunuzdaki 69 kası çalıştırmak için gelişmiş microcurrent (mikro akım) ve T-Sonic™ titreşimler kullanır. Patentli T-Sonic™ titreşimler dolaşımı artırmaya, toksinleri yok etmeye ve yüzdeki gerilimi hafifletmeye yardımcı olur.

 

Estee Lauder

Advanced Night Repair Serum

Bu yaşlanma karşıtı gece serumu formülü ile gelecekte oluşacak yaşlanma belirtilerine karşı önlem almanıza, cildinizin sıkılaşmasına yardımcı olurken kuruluğu ve nemsizliği minimize etmenizi destekler.

Advanced Night Repair Eye Concentrate

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix; çizgi oluşumu, kırışıklar, göz altı torbaları ve göz çevresinde koyu renk halkalar gibi yaşlanmanın görünür temel etkilerini azaltmaya yardımcı olur.

Sephora Collection

Radiance Eye Cream

Formülündeki kafein halka görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Doğal kökenli Hyaluronik asit nemin tutulmasına destek olurken dehidrasyonu önlemeyi hedefler.

Ultra Glow Serum

SEPHORA COLLECTION yüz serumu, cilde parlaklık ve ton kazandırmak için C vitamini, E vitamini ve doğal kökenli peptitler içerir. Cildiniz daha nemli ve aydınlık görünmesine destek olur.

Super Moisturizer Day

% 96 doğal içeriği ve antioksidan kokteyli ile bu SEPHORA COLLECTION gündüz kremi, cilde doğal parlaklığını korumak için ihtiyaç duyduğu elementleri verir ve dış etkenlere karşı korumaya destek olur.