Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri
Ana Sayfa Vücut Bakımı Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri

Cilt Bakımı

Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri

14 Şubat’ı ister sevdiğinize ister kendinize hediye alarak değerlendirmeye ne dersiniz?

Özel günleri kutlamayı sevseniz de sevmeseniz de hoş ve anlamlı bir hediyeye “Hayır” diyemeyeceğinize eminiz. Sizin için Sevgililer Günü’ne özgü bir hediye seçkisi oluşturduk. 

Sephora Collection Sugar Body Scrub

İçeriğindeki alfa hidroksi asitler, meyve asitleri ve esmer şekerle vücut derisini ölü hücrelerden arındırmaya yardımcı olan bu peeling, aynı zamanda moringa yağıyla cildi nemlendiriyor. %93 doğal içeriklerden oluşan Sugar Body Scrub sayesinde cildiniz yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşacak. 

Sephora Collection Exfoliating Shower Glove

Cildinizi ölü hücrelerden arındırmak için vücut şampuanı veya peeling’inizi bir duş eldiveni yardımıyla uygulayarak daha iyi sonuç elde edebilirsiniz. Sephora’nın polyester, jüt ve pamuktan karışımından oluşan eldiveniniyle vücudunuza hafifçe masaj yaptığınızda farkı göreceksiniz. 

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Sol de Janeiro’nun en etkili ürünlerinden Bum Bum Cream kalçalara özel bir krem olarak lanse edilse de vücudunuzun tamamında kullanıma uygun. Sürdürülebilir içeriklerden oluşan vegan vücut kreminde kafeinden daha güçlü bir etkiye sahip olan Guaraná ekstresi, Amazon ormanlarından elde edilen Cupuaçu yağının yanı sıra, hindistan cevizi, açai ve Brezilya fındığı yağları da bulunuyor. Bu zengin içeriğiyle vücudu sıkılaştırmaya ve nemlendirmeye yardımcı. 

Truly Acai Your Boobies Boob Polish 

Vegan ve cruelty free ürünleriyle baştan ayağa vücut bakımı sağlayan Truly, Acaia Your Boobies Boob Polish ile meme derisini pürüzsüzleştirmeyi vadediyor. Formülasyonda hassas ve ince meme derisini sıkılaştırmak için retinol bulunuyor.  Ürün ayrıca meme derisindeki çatlakları ve izleri hafifletme konusunda da etkili.

Sephora Collection Brightening Eye Cream 

%96 oranında doğal içeriğe sahip bu kremde göz altlarını canlandırmaya yardımcı kafein bulunuyor. Alkol ve parfüm içermeyen göz kremi tüm cilt tipleri için uygun. 

Sephora Collection Rose Quartz Facial Roller

Sephora’nın yüz masajı aleti cildi yatıştırmak ve ciltteki şişkinliği almak için birebir. Roller’ın geniş kısmını alın ve yanaklar gibi geniş bölgelere, dar kısmını göz altı, burun ve kaşların arası gibi hassas bölgelere uygulayın. Geceden buzdolabında beklettiğiniz roller’ınızı sabah kullandığınızda cildinizde eşsiz bir ferahlık hissedeceksiniz.

R.E.M Beauty Full Night’s Sleep Cooling Blurring Undereye Balm

Ariana Grande’nin markası R.E.M Beauty’i artık Sephora’da. Markanın ferahlatıcı göz  balm’ıiçeriğindeki kafeinle göz altlarındaki şişkinliği ve koyu halkaları gideriyor. Buzdolabında sakladığınız balm’ı sabah uyandıktan sonra kullandığınızda anında etkisini göreceksiniz. Göz makyajı öncesi baz olarak da uygulayabilirsiniz. 

R.E.M Beauty Midnight Shadows Gogo Boots

R.E.M Beauty’yi yaratırken Star Trek dizisinden ve uzaydan ilham alan Ariana Grande, bu temaya markanın renk skalasında da sadık kalıyor. Midnight Shadows serisindeki göz farı paletinde altı mat ve ışıltılı renk karışımı var.

Sephora Collection Black Ink Classic Line Felt Liner

Makyaj konusunda klasikten şaşmayanlar için Sephora’nın siyah eyeliner’ı gerçek bir kurtarıcı. Suya son derece dayanıklı ürünün uygulaması da ince uzun ucuyla son derece pratik. 

Sephora Collection Cream Lip Stain Always Red

Sevgililer Günü’nün renginin kırmızı olduğu konusunda hemfikiriz değil mi? Sephora’nın dudakları kurutmayan saten bitişli mat ruju sadece bu özel günde değil, her zaman kullanmak isteyeceğiniz, evrensel bir kırmızı tonu.

Clinique Almost Lipstick Black Honey

Black Honey tüm zamanların en ikonik rujlarından. İlk bakışta rengi her ne kadar koyu gözükse de, her cilt tonuyla uyum sağlayan,  şeffaf bitişli balm yapıya sahip. Minimal makyaj severler için iyi bir seçim. 

Olaplex No.3 Hair Perfector

Olaplex’in  saç bağlarını onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı patentli ürünü tüm saç tiplerine uygun. Saçınızı şampuanla yıkamadan on dakika kadar önce hafif nemli saça uygulayıp bekletmeniz yeterli. Maskenin vegan içerikli olduğunu da ekleyelim.

Carolina Herrera Good Girl Blush

Carolina Herrera’nın Good Girl parfüm serisine son katılan bu parfümde temel notalar şakayık, ylang ylang ve vanilya. Tamamen vegan içeriklerden oluşan Good Girl Blush ultra feminen parfümler sevenler için ideal.

Paco Rabanne Fame

Paco Rabanne’ın bu sempatik şişesinin içinde gourmand nota kompozisyonuna sahip bir parfüm bulunuyor. Fame, mango ile açılıyor, yaseminle devam edip tütsü ve vanilya notaları ile odunsu bir kapanış yapıyor.