Sevgililer Günü’nde Kalbinizi Isıtacak Hediye Parfüm Öneriler
Ana Sayfa Parfüm Sevgililer Günü'nde Kalbinizi Isıtacak Hediye Parfüm Öneriler

Parfüm

Sevgililer Günü’nde Kalbinizi Isıtacak Hediye Parfüm Öneriler

Şubat hepimiz için sevginin en gündemde olduğu ve sevgiyi en çok hissettiğimiz bir ay… Sevgililer Günü yaklaşırken sevginizi ifade edecek, sizi en iyi yansıtacak hediye ne olabilir diye kendinize sorduğunuzu duyar gibiyiz. İşte tam bu noktada size tavsiyemiz parfüm olacak! Davranışlarımız ve duygularımız üzerinde çok güçlü bir etkisi olan koku, insanları nasıl hatırladığımız ve onlara karşı ne hissettiğimizi etkileyecek güce sahip diyebiliriz. Bu nedenle sevdiğiniz kişiye sizi hatırlatacak kokuya sahip bir parfüm hediye etmek Sevgililer Günü için ideal bir hediye olabilir! Gelin, sizler için derlediğimiz önerilerimizi beraber inceleyelim.

 

Sephora Collection Do Not Drink / Sage + Tonka

%87 oranında doğal kökenli bileşenlerden oluşan, kadın ve erkekler için odunsu bir koku sunan Do Not Drink Adaçayı + Tonka sizi baştan çıkartacak nitelikte! Kendinizi tonka fasulyesinin sıcak kokularıyla adaçayının aromatik notalarının oluşturduğu, insana enerji veren ve şaşırtıcı bu karışımın kollarına bırakın. Ayrıca, Do Not Drink  Adaçayı + Tonka’nın şeker pancarından elde edilen bitkisel kökenli alkol kullanılarak üretildiğini de belirtelim isteriz.

 

Narciso Rodriguez For Her

Narciso Rodriguez For Her, elegant, etkileyici, gizemli ve duyulara hitap eden bir koku olarak karşımıza çıkıyor. Kalp notasında bulunan, miski sarmalayan çiçeksi, meyvemsi ve odunsu notaları üst notasında bulunan gül ve şeftali ile birleşiyor. Dip notaları ise paçuli ve amberin nazik uyumuyla tamamlanıyor.

 

Tom Ford For Men

Karakteristik baharat vurguları ve odunsu dokunuşu ile Tom Ford For Men, modern zaman erkeklerinin favorisi olmaya aday. Baştan çıkarıcı ve şehvetli erkeksi notaları ile Tom Ford’un çekici ve zahmetsiz şık duruşu tüm enerjinizi değiştirecek nitelikte. Fesleğen, menekşe yaprağı, amber, sedir ağacı, paçuli, vetiver ve meşe ağacı yosunu özlerinin bir araya geldiği Tom Ford For Men cesur ve maceraperest tüm erkeklerle buluşmayı bekliyor.

 

Valentino Voce Viva EDP

Voce Viva, sesinizin tonu ile parfümünüzün kokusu arasında çok özel bir bağ kurar. Çünkü sesiniz de adeta kokunuz kadar kişisel ve samimidir; ardında çok büyük izler bırakır. Voce Viva’nın içeriğindeki çarpıcı çiçek buketinin mükemmel uyumu, beklenmedik kristal yosun notasıyla bağımlılık yapıcı ve çok daha güçlü hale gelir; her kadının eşsiz sesinin gücünü kutlar. Voce Viva, Valentino’nun çok yönlü feminite algısına adeta bir övgü niteliği taşıyor. İtalyan bergamotunun tatlı ve sulu mandalina özü ile yumuşatılmış rengârenk açılışı, portakal çiçeği özütü ve altın gardenya ile birleşerek kiristal yosun ve vanilya notalarının da dokunuşuyla zirveye ulaşır.

 

Versace Eros

Aşk, tutku, güzellik ve baştan çıkarıcılığı muhteşem birleşimi… Versace’nin efsanevi evreninde erkekler için gücün yükselişinin manifestosu niteliğinde olan Eros, turunçgil, amber ve odunsu notalardan oluşmaktadır. Alt notalarında ise biberiye, paçuli özü, karabiber ve  Haiti vetiverle zenginleştirilmiştir.

Lancome Idole Aura

Kadınların irade ve gücüne bir atıf niteliğinde tasarlanan şişesi ile Idole Aura, sanki bir çiçek bahçesindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlıyor…Idole Aura’nın kalbinde, tuz gülü, ışıltılı yasemin ve misk vanilya notalarının eşsiz kombinasyonu yer alıyor. Isparta gülleri, yasemin çiçeği ve vanilyanın ışıltılı uyumu teninizde güneş ışığının bıraktığı tazelik hissiyatını bırakmayı hedefliyor.

 

Michael Kors Gorgeous

Olağanüstü ve alışılmadık; Michael Kors Gorgeous ile tanışın! Michael Kors’un en yeni kokusu Gorgeous nasıl etki yaratacağını bilen, kendinden emin ve cesur kadınların kokusudur. Çiçeksi ve odunsu koku ailesine sahip Gorgeous’ın üst notalarını pembe biber, bergamot yağı ve mandalina yağı oluştururken orta notalarını Arap yasemini, sümbülteber, ylang ylang, portakal çiçeği, alt notalarını ise kaşmir, sedir ağacı ve tonka oluşturuyor.