Sezonun 5 Makyaj Trendi
Ana Sayfa Makyaj Sezonun 5 Makyaj Trendi

Makyaj

Sezonun 5 Makyaj Trendi

Hepimizin kendine göre klasikleşmiş bir makyaj alışkanlığı olsa da dönem dönem yükselen trendleri elbette ki takip ediyoruz. Bu sezon radarımıza giren, en popüler makyaj görünümlerini yazımızın devamında sizler için derledik. Sade ve minimalist görünümlerden daha çarpıcı detaylara geniş bir yelpaze sunan trendleri gelin beraber inceleyelim:

Jel Cilt Görünümü

Işıl ışıl parlayan, sağlıklı ve  pürüzsüz jel görünümlü cilt, sezonun olmazsa olmazlarından diyebiliriz. Bu görünümü elde etmek için cildinize uygun, pürüzsüzleştirmeye yardımcı makyaj bazlarından veya likit highlighter’lardan yararlanabilirsiniz. Rare Beauty Always An Optimist Makyaj Bazı, Sephora Collection Smoothing Makyaj Bazı, Benefit High Beam Likit Aydınlatıcı, ve Pai The Impossible Glow Aydınlatıcı önerilerimiz arasında yer alıyor.

 

Rengarenk Gözler

Renkli farlar, grafik eyeliner ve ışıltılı göz makyajı yükselerek yerini korumaya devam ediyor. Alışılmışın dışına çıkmayı, yeni şeyler denemeyi seven makyaj tutkunları için renkli bir göz makyajı ideal bir alternatif olabilir. Sephora Collection’ın Waterproof Retractable Eyeliner‘ı 17 farklı renk seçeneği sunarak renkli bir grafik eyeliner görünümü elde etmenize yardımcı olabilir. Natasha Denona Zendo Palette, Sephora Collection Pocket Palette, Huda Beauty Mercury Retrograde Far Paleti ise denemenizi tavsiye ettiğimiz far paletleri arasında yer alıyor.

 

Dudak Balmları

Özellikle bu sezon hızla yükselişte olan dudak balmları hemen hemen herkesin radarına girmiş durumda! Hafif ıslak ve parlak görünüm kazandıran, aynı zamanda da dudaklarınıza bakım yaparak nemlendirmeye yardımcı olan dudak balmları artık ten makyajının tamamlayıcıları olarak hayatımızda yerlerini aldı diyebiliriz. Sephora Collection Renklendirici Dudak Balmı, Fresh Sugar Tinted Lip Treatment,Huda Beauty Silk Balm ve Milk Kush Lip Balm sizler için önerilerimiz arasında yer alıyor.

 

Doğal Görünümlü Allık

Doğal duran, kendiliğinden kızarmış gibi görünen yanaklar bu sezonda da yükselişini koruyor. En doğal görünümlü sonucu elde etmek için krem veya likit formüle sahip allıkları tercih edebilirsiniz. Fenty Beauty Cheeks Out Krem Allık, Nars Orgasm Liquid Blush, Benefit Benetint Likit Dudak Ve Yanak Renklendirici ve Milk Lip + Cheek Minisizler için önerilerimiz arasında yer alıyor.

 

Kırmızı Ruj

Her sezon olduğu gibi bu sezonun da vazgeçilmez favorilerinden biri kırmızı ruj! Günlük rutininizde ya da bir partide nerede olursanız olun enerjinizi yükselticek, tek bir dokunuşla makyajınızı daha çarpıcı ve dikkat çekici hale getirebilecek kırmızı rujlar uzunca bir süre daha gündemimizde olacak gibi duruyor. Sephora Collection ROUGE MAT LIPSTICK, Rare Beauty Lip Soufflé, Fenty Beauty Stunna Lip Paint ve YSL Rouge Pur Couture sizler için önerilerimiz arasında yer alıyor.