SHISEIDO’NUN 1 NUMARALI SERUMU ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENRATE İLE DAHA GÜÇLÜ BİR CİLT İÇİN BAKIM RİTÜELİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı SHISEIDO'NUN 1 NUMARALI SERUMU ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENRATE İLE DAHA GÜÇLÜ BİR CİLT İÇİN BAKIM RİTÜELİ

Cilt Bakımı

SHISEIDO’NUN 1 NUMARALI SERUMU ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENRATE İLE DAHA GÜÇLÜ BİR CİLT İÇİN BAKIM RİTÜELİ

148 yılı aşkın süredir cilt bakım teknolojisinde uzman Shiseido, her zaman cildiniz için en iyisini düşünüyor. Geliştirdiği yeni teknolojisi ve anti-aging özelliği ile vazgeçemeyeceğiniz Ultimune Power Infusing Concentrate cildinizi koruma altına almaya destek olurken, Shiseido nemlendiricileri de cildinizin ihtiyaç duyduğu onarıcı ve yenileyici bakımları sunuyor.

1. ADIM / SAVUNMA 

ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE  

200’den fazla güzellik ödülüne sahip, 25 yıllık araştırma sonucu ortaya çıkan Ultimune Power Infusing Concentrate serumu, formülüne eklenen anti-aging özelliği ile cildinizi daha güçlü ve genç görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Cildin savunmasını güçlendirmeye ve yaşlanmış hücrelerin sayısını azaltmaya yardımcı olan ImugenerationRED Teknolojisi’nin yanı sıra, ciltteki kan dolaşımını iyileştirmeye yardımcı olan ve kolajen üretimini destekleyen yeni LifeBlood Teknolojisi sayesinde yaşlanma belirtilerine karşı çift savunma sunmayı hedefliyor.

 

 

Yeni Ultimate cildinizin;

Daha pürüzsüz ve derinlemesine beslenmiş hissetmesine yardımcı olur.

  • 3 günlük kullanımda, cildin daha aydınlık bir görünüme yardımcı olur
  • 1 aylık kullanımda, cildin daha sıkı ve esnek hale gelmesine yardımcı olur.
  • 1 şişeden sonra, ciltteki kırışıklıkların azalmasına ve cildin yenilenmesine destek olarak daha genç bir görünüm elde etmesine yardımcı olur.

 

 

2. ADIM: NEMLENDİRME & YENİLEME

Shiseido’nun ayrıca her cilt tipine ve endişesine uygun geliştirdiği çok çeşitli nemlendiricileri ile Ultimune Power Infusing Concentrate etkisini artırmanız mümkün.

SHISEIDO VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM (Cildi Sıkılaştırma ve Toparlama Etkili Krem)

Her cilt tipi için elastikiyet kaybı, kırışıklıklar ve lekeler gibi yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı olan nemlendirici kremidir. UV ışınlarının verdiği hasara karşı cildi korumaya yardımcı olur. Daha sıkı, toparlanmış, renk eşitsizliği olmayan, parlak bir cilt görünüm için cildi nemlendirmeye destek olur.

 

 

BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM (Kırışıklık Onarıcı Krem -Normal, Karma ve Yağlıya Dönük Ciltler)

Neuroscience‘dan (sinir bilimi) esinlenerek tasarlanan ilk anti-aging ürünü olan Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretilen nemlendiricidir. ReNeura Teknolojisi+ cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırır ve cildin kendi onarım sürecini hızlandırmaya yardımcı olarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlar. Bu krem, 2 haftada kırışıklıkları azalmasına, ince çizgileri düzelmesine ve cilde nem vermeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

 

 

WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM (Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem)

Cildi yoğun bir şekilde nemlendiren ve cildin aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan leke karşıtı nemlendiricidir. Yeni leke oluşumuna karşı ciltte bariyer oluşturmaya destek olur. Kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin oluşmasını önlemek için cildi 24 saat nemli tutmaya yardımcı olurken neme doymuş cilt görüntüsü sağlamayı hedefler.