SHISEIDO’NUN MAKE UP ARTISTI PINAR GÖZPINAR’IN GÖZ ÇEVRESI İÇIN OLMAZSA OLMAZ BAKIM & MAKYAJ ÖNERİLERİNİ KEŞFEDİN
Ana Sayfa Makyaj SHISEIDO'NUN MAKE UP ARTISTI PINAR GÖZPINAR'IN GÖZ ÇEVRESI İÇIN OLMAZSA OLMAZ BAKIM & MAKYAJ ÖNERİLERİNİ KEŞFEDİN

Cilt Bakımı

SHISEIDO’NUN MAKE UP ARTISTI PINAR GÖZPINAR’IN GÖZ ÇEVRESI İÇIN OLMAZSA OLMAZ BAKIM & MAKYAJ ÖNERİLERİNİ KEŞFEDİN

Özellikle bir çoğumuz evden çalışmaya başladığımız süreçten beri dijital ekranların mavi ışığının verdiği zarara daha çok maruz kalıyoruz. Bu sebeple  göz çevremizde kuruluk gibi farklı endişeler göz çevresinde sorunlar oluşturabiliyor. Bu endişelere karşı göz bakım kremi konusunda uzmanlığını ortaya koyan Shiseido’ dan sizler için birkaç önerim olacak. Ayrıca bu dönemde motivasyonumuzu daha güçlü tutmak adına makyajı ihmal etmememiz gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda da sizler için birkaç  makyaj tüyosu paylaşmak istiyorum.

Pınar Gözpınar’ın 3 Farklı Göz Çevresi İhtiyacına Göre 3 Farklı İdeal Makyaj Tüyoları

Genç Yaş:

Sonbahar aylarında genç yaştaki kullanıcılar için essential enerji eye definer kremi uygun olacaktır. Bu ürün göz çevresindeki Dijital yorgunluğu almaya ve göz altındaki koyulukları nötralize etmeye yardımcı olur.  Bazı zamanlar kişiler üzerinde ihtiyaç duyar isem üzerine nemlendirme  özelliği olan Shiseido Synchro Skin Correcting GelStick Concealer ürünü kullanmayı tercih ediyorum. Bu ürün göz çevresini nemlendirilip ve aynı zamanda doğal bir şekilde aydınlatılmasına destek oluyor. Sizler de günlük makyajınızda  rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Göz makyajında ise, tercih etmiş olduğum Shiseido Kajal Inkartist ürününün Lilac lotus rengidir. Kirpik diplerine kalınca sürülür ve dağıtır. Gözlerde doğal görünümü oluşturduktan sonra, daha da çarpıcı hale getirmek için pratik bir ürün olan Shiseido Aura Dew 01 ile  göz kapağına ve gözpınarlarına hafif dokunuşlarla şekillendirebilirsiniz. Alternatif olarak  Kajal Inkartist ürününün 01 kahverengi rengini yeşil gözlere kullanılmanızı tavsiye ederim.

Kirpikleri ön plana çıkarmak, hacim ve dolgunluk kazanmasına yardımcı olmak isterseniz, Shiseido Chontrolled Chaos Mascara’yı tercih edebilirsiniz.

Orta Yaş:

Sonbahar aylarında gözaltıları normalden fazla kurumaya başlar. Bu sebeple kadınlarımıza Shisieido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream ‘in 24 saat boyunca çizgi bakımı ve nem ihtiyacının karşılanmasında yardımcı olan ürününü kullanmalarını tavsiye ediyorum. Gözaltılarında birden fazla endişe yaşayanlar için ise Shisieido Ultimune Power İnfusing Eye Concentrate ürününü tercih edebilirler. Ben bu ürünü özellikle nemsizlik, ödem ve koyu halka problemi yaşayan kişilerde kullanıyorum.

Göz makyajında ise, önümüzdeki sonbahar, kış aylarında neon renklerin yanında mavi tonlarında öne çıktığı buzlu bakışlar olmazsa olmazlardan. Shiseido Kajal Inkartist katagorisinde benim favori ürünüm olan Sumi Sky 07.  Bu ürünü gözlerde  kalın eye-liner çekerek gözlerde keskin bakışlar elde etmeyi çok seviyorum. Sizde bu şekilde uygulayabilirsiniz. Kahverengi gözlerde uygulamaktan keyif aldığım bir diğer favori rengim ise  Azuki Red 04 mürdüm rengidir. Böylesine renkli gözlerde kirpikleri uzun ve tek tek ayırmak için Shiseido Imperillash Mascaraink’i tercih edebilirsiniz.

 

Olgun Yaş:

Sizlere göz çevrenizi daha gergin ve dolgun gözükmesine yardımcı olacak krem önerim Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream. Alternatif bir örnek daha vermek isterim. Yoğun tempoda çalışan, düzenli krem kullanamayan kişiler haftada 1 göz altı maskesi kullanabilirler. Ben Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Express Eye Mask ürününü gelin makyajına başlamadan yarım saat önce kullanıyorum. Pürüzsüz ve aydınlık görünüm elde etmemi destekliyor.

Göz makyajında ise, kirpik diplerine eyeliner kullanmakta zorlanan kişilerde kirpiklerin daha dolgun ve hacimli görünmesini desteklemek için Shiseido Microliner Ink 01 ürününü tercih ediyorum. Göz kapaklarında ise nude renklere sahip Miyuki Street Nudes Essentialist Eye paletli doğal geçişler yapabildiğim, sevdiğim bir palet. Sıcak derin bakışlar görmek isterseniz Jizoh  Streets Reds  paletindeki tonları kullanabilirsiniz. Daha sonrasında derinlik ve boyut kazandırmak için Aura Dew 01 ürünü ufak dokunuşlarla göz kapağına dağıttınız. Kirpikleri dolgun göstermek için Chontrolled Chaos Mascara‘yı tercih ediniz.