SHISEIDO’NUN MAKE UP ARTISTI PINAR GÖZPINAR’IN GÖZ ÇEVRESI İÇIN OLMAZSA OLMAZ BAKIM & MAKYAJ ÖNERİLERİNİ KEŞFEDİN
Ana Sayfa Cilt Bakımı SHISEIDO'NUN MAKE UP ARTISTI PINAR GÖZPINAR'IN GÖZ ÇEVRESI İÇIN OLMAZSA OLMAZ BAKIM & MAKYAJ ÖNERİLERİNİ KEŞFEDİN

Cilt Bakımı

SHISEIDO’NUN MAKE UP ARTISTI PINAR GÖZPINAR’IN GÖZ ÇEVRESI İÇIN OLMAZSA OLMAZ BAKIM & MAKYAJ ÖNERİLERİNİ KEŞFEDİN

Shiseido’nun Make up Artisti Pınar Gözpınar, sizler için seçtiği göz çevresi bakım ürünlerini paylaşıyor;

 

Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream

Anti-aging etkili Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream, yaşa bağlı yorgunluğu hedef alarak göz çevresinin onarılara güçlenmesine yardımcı oluyor. Göz bölgesinin donuk ve yorgun görünmesine neden olan faktörleri kontrol altına alıyor. İçeriğindeki Matu-ProSculp Complex sayesinde göz altında oluşan torbaların görünümünün en aza inmesine ve oluşumunun engellenmesine yardımcı oluyor.

 

 

Vital Perfection Uplifting and Firming Express Eye Mask

Sıkılaştırıcı, toparlayıcı ve aydınlatıcı etki gösteren anti aging göz maskesi Vital Perfection Uplifting and Firming Express Eye Mask, daha sıkı ve daha esnek bir göz çevresi için dermisin yenilenmesine yardımcı oluyor. Göz çevresinin donuk ve yorgun görünmesine neden olan faktörleri kontrol altına alıyor. Göz çevresi cilt katmanlarındaki nemin artmasını destekliyor.  İçeriğindeki Matu-ProSculp Complex sayesinde göz altında oluşan torbaların görünümünü en aza indirmeye ve oluşumunun engellenmesine yardımcı oluyor.

 

 

Essential Energy Eye Definer

Dijital ekranların yaymış olduğu ışığın zararlı etkileriyle savaşan ,sağlıklı göz çevresi için koyu halkaları, şişlikleri ve ince çizgi görünümünün azalmasına yardımcı olan, nemlendirme özelliğine sahip etkili göz çevresi bakım kremi Essential Energy Eye Definer, hyalüronik asit bakımından çok zengin. Uyguladığınız bakımın cildinize etki etmesi için duyuları uyarıyor. ReNeura teknolojisi koku hissi, zihin ve cilt arasındaki bağlantıya odaklanan Shiseido’nun orijinal aromakoloji teknolojisi ile tamamlanıyor. Ürünün özel aplikatör ucu sayesinde  göz çevresine masaj yaparak koyu halkaları, ince çizgileri, şişlikleri ve donukluğu gözle görünür bir şekilde azaltmaya yardımcı oluyor. Böylece dijital ışıkların verdiği zararın en aza inmesine yardımcı olarak göz çevresinin daha aydınlık ve sağlıklı görünmesini destekliyor.

 

 

Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, göz bölgesinde daha pürüzsüz bir görünüm için cildin dış etkilere karşı direncini destekliyor. Yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluktan kaynaklı ince çizgilerin Reneura TECHNOLOGY+ ile azalmasına yardımcı oluyor. ReNeura Teknolojisi+ cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırırak cildin kendini onarım sürecinin hızlandırılmasını destekliyor.

 

 

Ultimune Power Infusing Eye Concentrate

Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, göz çevresindeki hassas cilt dokusunu yorgunluk ve yaşlanma belirtilerine karşı güçlenmesine ve  koruma altına alnmasına yardımcı oluyor. Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, cilt üzerinde; ince çizgilerin oluşumu, koyu halka görünümü, kuruluk, şişkinlik ve esneklik kaybı olmak üzere toplam 5 ana endişeye karşı koruma kalkanı görevini üstleniyor. Cilt bakım rutininde nemlendiriciden sonra göz çevresinde gündüz ve gece kullanılabiliyor.