Shıseıdo’nun Yaşlanma Karşıtı Serisini Keşfedin
Ana Sayfa Makyaj Shıseıdo’nun Yaşlanma Karşıtı Serisini Keşfedin

Cilt Bakımı

Shıseıdo’nun Yaşlanma Karşıtı Serisini Keşfedin

 Shiseido’nın yaşlanma karşıtı serisi cildinizi özenle tazeliyor.

Yaşlanma karşıtı etki gösteren Shiseido Vital Perfection Radiance serum yüz ve boyun bölgesini hedef alıyor. Bir dakikalık özel masaj tekniğiyle uygulandığı takdirde cildi sıkılaştırmaya, şekillendirmeye ve aydınlatmaya yardımcı oluyor. Cilt sıcaklığını ve mikro dolaşımını en uygun hale getirerek cildin yenilenme sürecini tetiklemeyi destekleyen serum, ince çizgi ve leke görünümünü de hafifletmeyi vadediyor.

Göz çevresi için geliştirilen Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Brilliance Eye Cream koyu halka, sarkma, kırışıklık ve nem kaybı gibi yaşla birlikte gelen sorunları çözmeye odaklı. Cilt bariyerini güçlendiren ve kolajen üretimini destekleyen anti-aging etkili göz kremi yoğun nem verme özelliğine sahip. Kremin ambalajının içindeki masaj taşı kremi uyguladığınızda emilimi hızlandırmaya yardımcı olurken, göz çevresine de serinlik hissi kazandırıyor. 

Shiseido’nun makyaj ürünlerinde de cilt bakım içerikleri yer alıyor. Orta kapatıcılığa sahip olmasına rağmen ışıltı bir bitiş sunan Revitalessence Skin Glow Foundation canlı ve parlak bir görünüm sağlıyor. Bu fondötende ciltte bulunan yararlı bakterileri destekleyen niasinamid ve fermente kefir var.

 

Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Luminance serum, gece bakımının etkili bir üyesi. Japonya’da elle toplanan enmei bitkisi içeren anti-aging serum, özellikle koyu lekeleri ve cilt donukluğunu hedefliyor. Cilt dokusunu bir hafta içinde iyileştirmeye yardımcı. Bir ay boyunca düzenli olarak kullanıldığında daha sıkı, esnek, parlak ve kırışıklık görünümü azalmış bir cilt vadediyor. 

Daha yoğun bir bakım isteyenler burada mı? Yaşla beraber cildin kendini yenileme gücünün zayıfladığını biliyoruz. Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate gece bakımında cildi sıkılaştırmak için çalışıyor. Shiseido’nun en yeni keşfi VPN Night Concentrate’le formüle edilen gece serumu, Liftdynamic 4D teknolojisi sayesinde sarkmalara karşı kasları aktive ederek cildi destekliyor. Masaj teknikleriyle uygulandığında etkisi artırmakla kalmıyor, aynı zamanda ciltte koruyucu bir katman oluşturuyor. 

Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream, yaşlanma karşıtı özelliğiyle parlak bir cilt sağlama konusunda etkili. Belirgin kırışıklıkları hafifletmeye destek olduğundan cildin kendini yenilemesine yardımcı oluyor. Advanced DermaCell teknolojisi sayesinde düzenli kullanımda kuruluk, cilt tonu eşitsizliği, leke oluşumu, donukluk, kırışıklık, elastikiyet kaybı ve sarkma gibi pek çok yaşlanma belirtisine çözüm sunmayı hedefliyor.