SHISEIDO’NUN YENİ NEMLENDİRİCİSİ ESSENTIAL ENERGY İLE NEMLENDİRMENİN ÖTESİNİ KEŞFEDİN!
Ana Sayfa Cilt Bakımı SHISEIDO'NUN YENİ NEMLENDİRİCİSİ ESSENTIAL ENERGY İLE NEMLENDİRMENİN ÖTESİNİ KEŞFEDİN!

Cilt Bakımı

SHISEIDO’NUN YENİ NEMLENDİRİCİSİ ESSENTIAL ENERGY İLE NEMLENDİRMENİN ÖTESİNİ KEŞFEDİN!

Cildin nem üretme yeteneğini harekete geçiren ve ince çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı olan yeni ESSENTIAL ENERGY nemlendirici krem ile daha sağlıklı ve canlı bir cilt artık hayal değil.

 

 

Daha yavaş yaşlanma belirtileri gösteren, pürüzsüz görünen ve sağlıkla parlayan bir cilt her kadının hayali ve temelde bunlara kavuşabilmek için cildi nemlendirmek büyük önem taşıyor. Zamanın geçişi ve günlük hayatın çeşitli streslerinin etkisi ile cildinizin bariyer işlevi zayıflıyor. Bu durum, ince çizgilerin oluşmasına, donuk ve mat bir görünüme ve nem eksikliğiyle cildin elastikiyetini kaybetmesine sebep oluyor. Cildin bu tepkilerini yok saymak ise erken yaşta kırışıklıklara sebep oluyor.

Cildinde nemsizlik, yorgunluk, pürüzlülük ve ince çizgi gibi ilk değişiklikleri fark eden 25 yaşın üzerindeki tüm cilt tipleri için uygun olan Shiseido Essential Energy nemlendirici krem, kullanıldığı anda cildin her yerine hayati önem taşıyan besinler, nem ve hyaluronik asidi ulaştırarak hem içerden hem de dışarıdan nemlendirme sağlamaya yardımcı oluyor.

 

 

Yeni Essential Energy Nemlendirici Krem daha yoğun ve 3 kat daha uzun süreli nemlendirme* için SHISEIDO’nun kendine ait  Hyaluronic Acid RED teknolojisi sayesinde cildin nemlendirme gücünü harekete geçirmeye ve ince çizgilerin oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Hyaluronic Acid RED Teknolojisinde bulunan 3 farklı Hyalüronik asit kompleksi cilde dışarıdan nemlendirme sağlarken, Ginseng Red daha uzun süreli nemlendirme için cildinize enerji verir ve ince çizgi görünümünü azaltmayı destekler.

 

 

Düzenli kullanımda;

– Cildin %93 oranında daha nemli hissetmesine,

– 1 haftada cildin %85 oranında daha yumuşak ve esnek olmasına,

– 2 haftada ince çizgi görünümü %74 oranında azalmasına ve

– 4 haftada cildin %86 oranında daha sağlıklı ve canlı görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Canlı ve enerji dolu bir cilt ortaya çıkarmak için eşsiz teknolojisiyle içten dışa, dıştan içe 360 derece nemlendirme ve fayda sağlayamayı hedefleyen Essential Energy, doğal yeşillikler, narenciye ve çiçeksi notaların taze bir kombinasyonunu içeren kokusu ile de tazelenmiş bir his uyandırıyor.