Sivilce Görünümü Karşıtı Cilt Bakımı & Makyaj Önerileri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Sivilce Görünümü Karşıtı Cilt Bakımı & Makyaj Önerileri

Cilt Bakımı

Sivilce Görünümü Karşıtı Cilt Bakımı & Makyaj Önerileri

Sivilce ve yağlı görünüme meyilli bir cildiniz varsa bu yazı tam size göre! Günlük hayatın koşuşturmacasında makyaj, hava kirliliği ya da fazla yağlanma gibi çevresel faktörlerden dolayı gözeneklerimiz tıkanır. Bu etkenler ciltte sivilce, siyah nokta, geniş gözenek ve donuk görünüm endişelerine sebep olabilir. Bu döngüyü kırmanın en etkili yolu ise cildinize düzenli şekilde arındırıcı bir rutin uygulamaktan geçer. Temiz, berrak ve mutlu bir cilt görünümü için Salisilik Asit içeren Clinique’in Anti-Blemish Solutions™ Serisini mutlaka denemelisiniz!

 

 

Peki bu seriyi nasıl etkili bir şekilde kullanabiliriz?

Kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde etmek için sabah ve akşam olmak üzere temizleme, arındırma ve nemlendirme adımlarından oluşan 3 Adımlı Bakım Sistemini uygulayabilirsiniz. Anti-Blemish Solutions™ temizleyici köpük ile gün içerisinde cildinizde biriken kirleri temizleyin. Ardından gözenekleri tıkayan kir ve ölü deri kalıntılarını Anti-Blemish Solutions™ Losyon ile arındırın ve son olarak Anti-Blemish Solutions™ Nemlendirici ile nem bariyerinizi güçlendirin!

 

 

BONUS İPUCU: Anti-Blemish Solutions Clinical Bakım Jeli ile sivilce görünümüne müdahale edebilirsiniz!

İstenmeyen misafirlerimiz olan sivilcelerin üzerine Anti-Blemish Solutions™ Bakım Jeli uygulayarak  müdahale edebilirsiniz. Yüksek oranda Salisilik Asit içeriği sayesinde sivilce görünümünü yatıştırmaya yardımcı olur.

 

 

Fondöten de sivilce karşıtı bakım yapabilir!

Sivilce ve yağlı görünüm endişesi yaşıyorsanız makyaj yapmak da zorlayıcı olabiliyor. Ancak cildimizi eşit tonlu bir görünüme kavuştururken sivilce karşıtı bakım yapabilmek de mümkün! Clinique Anti-Blemish Solutions™ Fondöten, sivilce, siyah nokta, gözenek ve yağlı görünüm yaşayan ciltlere özel üretilen formülüyle tam da bunun için üretildi.