Son Dönemin Yükselen Trendi Nude Rujlar
Ana Sayfa Makyaj Dudak Son Dönemin Yükselen Trendi Nude Rujlar

Makyaj

Son Dönemin Yükselen Trendi Nude Rujlar

Neredeyse her dönemin yaz kış demeden favorisi olan nude rujlar, 2022 Sonbahar/Kış döneminde de yükselen yerini korumaya devam ediyor. Hem gündüz hem gece makyajınıza kolaylıkla uyum sağlayan, toprak tonlarından, gül kurusu alt tonlu, yok gibi duran doğal ışıltılı tonlara kadar bir hayli geniş yelpazeye sahip nude ruj önerilerimizi sizler için derledik.

Natasha Denona I Need A Nude Lipstick

Farklı ten alt tonlarında, açıktan koyuya tüm cilt tonlarını nötrleştirmek için tasarlanmış 18 farklı tona sahip Natasha Denona I Need A Nude Lipstick, rahat ve lüks bir doku ile dudakları nemlendirmeye yardımcı yumuşak ve kremsi bir formüle sahiptir.

Huda Beauty Matte Power Bullet Ruj

Huda Beauty Power Bullet Mat Ruj, mat bir formüle sahip yüksek pigmentli bir rujdur. Yoğun pigmentli ve uzun süre dayanıklı ruj, her cilt rengine uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır.

 

Sephora Collection Sephora Rouge Matte

Shea yağı ile zenginleştirilmiş hafif formülü, uygulama esnasında ağırlık yapmadan dudaklarınızda hafifçe kayar ve gün boyunca dudaklarınızın konforlu olmasına destek olur. Yumuşaklık hissi veren içeriklerin ve yoğun renk pigmentlerin birleşimi zarif, mat ve kadifemsi bir bitiş sunarken dudaklara yoğun renk ve blur etki vermek amacıyla tasarlanmıştır.

 

Sephora Collection Sephora Rouge Satin

Saten rujun zengin pigment dokusu, ilk geçişten itibaren yoğun bir örtücülük ve parlak bir renk sağlamaya yardımcı olur. Üzüm çekirdeği yağı ve kayısı çekirdeği yağı kokteyli ile formülü dudaklara rahatlık getirir.

 

Anastasia Beverly Hills Matte & Satin Lipstick

Satin Lipstick, kadifemsi, ipeksi ve saten bitişe sahip, rahat ve kolay sürülebilir özelliğe sahip tam pigmentli bir dudak rengidir. Bu yüksek pigmentli ruj nude renkli ve ışıltılı dudaklara kavuşmanıza yardımcı olur.

Anastasia Beverly Hills  Matte Lipstick

Uygulaması kolay bu ruj, tam pigment formülü ile dudaklarda sorunsuz bir şekilde kayan ultra mat bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Nude renk seçenekleri ile tercih edebilirsiniz.