Sonbahar Bakım Rutininize Foreo Ürünleri Eşlik Etsin
Ana Sayfa Cilt Bakımı Sonbahar Bakım Rutininize Foreo Ürünleri Eşlik Etsin

Cilt Bakımı

Sonbahar Bakım Rutininize Foreo Ürünleri Eşlik Etsin

Havaların serinlemesiyle beraber cildinizin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için Foreo cihazları yanınızda.

Sonbaharın gelişiyle birlikte hava değişimine ayak uydurmakta zorlanan cildi canlandırmak için evde düzenli bakım yapmak önemli. Cilt bakım rutinin ilk adımında Luna 3 yumuşak silikon yüz temizleme cihazı yoğun titreşimleriyle cildi derinlemesine temizliyor. Cihazın arkasında yer alan masaj modları hem serum ve nemlendiricinin cilde daha çabuk nüfuz etmesini sağlıyor hem de yaşlanma karşıtı bakım yapıyor.

Yüz bakım terapisi cihazı UFO 2 ise cildi nemlendirme ve yatıştırma özelliğine sahip. Kriyoterapi ve termoterapi modlarıyla aktif maske bileşenlerinin cildin derinliklerine işlemesini sağlarken, sekiz ışıktan oluşan tam spektrum LED ışık teknolojisiyle cilt kusurlarını azaltmaya ve renk tonunu dengelemeye yardımcı oluyor.

Akneli ciltlerin kurtarıcısı olan Espada, lazer odaklı LED ışığı ve T-Sonic titreşimleriyle cildin derinliklerini hedef alıyor. Sadece akne ve lekeleri hafifletmiyor, aynı zamanda sebumu da dengeliyor. Aynı zamanda akneye sebep olan bakterileri yok ederek cildin yenilemenmesini destekliyor.