Sonbahar Cildinizi Onarmanın Tam Zamanı
Ana Sayfa Vücut Bakımı Sonbahar Cildinizi Onarmanın Tam Zamanı

Cilt Bakımı

Sonbahar Cildinizi Onarmanın Tam Zamanı

Yaz mevsiminin ciltte bıraktığı hasarlarla vedalaşın.

Cildinizi soğuk havalara hazırlamak için öncelikle yaz mevsiminin etkilerini ortadan kaldırmak gerekiyor. Sonbahar rutininizi belirlerken destek almanız için cildi onarmaya yönelik favori ürünlerimizi bir araya getirdik. Bakım önerilerimizin de bulunduğu bu rehber sizi ve cildinizi sezona hazırlayacak. 

Benefit Cosmetics The POREfessional Deep Retreat Pre-Clearing Clay Mask 

Yazın daha sık güneş kremi uygulamak, gözeneklerin daha çok tıkanmasına yol açabilir. Bu noktada iyi bir kil maskesi devreye giriyor. Benefit’in bu maskesi içeriğinde bulunan kaolin kili, deniz rezenesi özü, jojoba tohumu ve erik çekirdeği yağlarıyla cildi derinlemesine temizleme ve gözeneklerdeki fazla yağı azaltma konusunda etkili. Yağ emici özelliğiyle karma ve yağlı cilt tiplerine uygun. 

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator 

Formülasyonunda aloe vera özü, kafein ve hiyalüronik asit bulunan bu krem, cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeyi amaçlıyor. Normalden daha kuru cilt tipleri için uygun. Yaz döneminde kuruyan cildinizi onarmak ve canlandırmak için iyi bir seçenek. 

Dr Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 

İçeriğindeki centella asiatica ile hassas ve tahriş olmuş cildi yatıştıran bir krem. Aynı zamanda cilt tonunu eşitlemeye ve kızarıklıkları hafifletmeye yönelik renk düzenleme özelliği var.

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream 

Peptitler, amino asitler ve güçlü antioksidanlarla zenginleştirilen bu krem, cildi nemlendirmenin yanı sıra cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Yaz sonrası güneş hasarının belirtilerini azaltmak isteyenler için ideal bir ürün. 

 

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream 

300 farklı peptit ve yeniden yapılandırıcı bileşen içeren krem, özellikle güneşe ve dış etkenlere maruz kaldıktan sonra yorgun ve stresli hale gelen ciltlere yönelik. Olgun ciltler için geliştirilen formülü, cildin elastikiyetini artırma ve cilt tonunu eşitleme konusunda etkili. 

Laneige Lip Sleeping Mask Mango 

Dudaklar, güneş, deniz suyu ve sıcak hava koşullarına maruz kaldıktan sonra genellikle kurur ve çatlar. Bu dudak maskesi, mango özüyle dudakları gece boyunca derinlemesine besleyip onararak dudakların yumuşak ve pürüzsüz hale gelmesini sağlıyor. Sadece gece değil, gün içinde de kullanılabilir. 

Estée Lauder Advanced Night Repair 

Güneşe maruz kalan ciltler leke, kuruluk veya ince çizgi görünümüyle mücadele etmek durumunda kalabilir. Estée Lauder’in efsaneleşen ve etkili formülünü yıllardır koruyan Advanced Night Repair serumu tam bir hayat kurtarıcı. Ciltteki hücre yenilenmesini ve kolajen üretimini arttırarak cilt bariyerinin güçlenmesini destekliyor. 

The Inkey List Hyaluronic Acid Serum 

The Inkey List serumun içeriğinde bulunan hiyalüronik asit nem kaybı yaşayan ciltlere etkili bakım sağlıyor.

Sephora Collection Vitamin C+E Super Glow Serum 

Antioksidan C ve E vitaminleri syesinde cilt bariyerini güçlendiren cildi nemlendiren ve serbest radikallere karşı koruyan bir serum. Hafif ve hızlı emilen bir formülü var. Böylece her cilt tipinin ihtiyacına cevap veriyor.

Sephora Collection All Day Body Hydrator 

Vücudunuzu da nemlendirmeyi unutmayın. İçeriğinde shea yağı bulunan All Day Body Hydrator’ın hafif ve hızlı emilen bir yapısı var. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ürünü, cildinizi derinlemesine nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanabilirsiniz.