Sonbahar Makyajınız Bu Ürünlerle Tamamlanacak
Ana Sayfa Makyaj Göz Sonbahar Makyajınız Bu Ürünlerle Tamamlanacak

Makyaj

Sonbahar Makyajınız Bu Ürünlerle Tamamlanacak

Sezon trendlerini günlük güzellik stilinize uyarlayın.

Sonbaharın gelmesiyle birlikte makyaj dünyası sıcak tonlarda keşiflerle dolup taşıyor. Koyu nude rujlar, dramatik renkte göz farları ve doğal tonlardaki allıklar sezonun güzellik trendlerinin odağında yer alıyor. Sizi bu trendlerle buluşturacak ürünleri seçtik.

Benefit Cosmetics Hoola Bronzer – Toasted 

Benefit’in efsane bronzlaştırıcı Hoola serisinden Toasted adlı tonu, sıcak ve doğal bir bronzlaşma etkisi yaratmak için iyi bir seçim. Yaz aylarından kalan ten renginizi vurgulayan, koyu tonda mat bronz bir pudra

 

Make Up For Ever Rouge Artist Velvet Nude – Fluffy Rosewood

Make Up For Ever’ın bu ruju, koyu gül kurusu tonuyla makyajınızı doğal bir şekilde tamamlayacak. Yoğun pigmentli yapısıyla kalıcılık vadederken, kremsi dokusuyla dudakları nemlendiriyor. 

Huda Beauty Empowered Eyeshadow Palette 

Sonbaharın sıcak ve zengin renklerini içeren far paletiyle mevsimin ruhunu yakalayın. Paletteki 18 farklı renk tonu arasında yoğun pigmentli mat renklerden ıslak görünümlü dokulara kadar pek çok seçenek var.

Too Faced Cloud Crush – Golden Hour 

Golden Hour allık adından da anlaşılacağı gibi bulut kadar hafif bir yapıya sahip. Cildinize pembe tonlarında hafif bir ışıltı katmak için ideal. 

Natasha Denona I Need A Nude Palette 

Yüksek kaliteli pigmentlerle oluşturulan bu paletteki farlar, göz kapaklarında kolayca harmanlanabilen, kalıcı ve yoğun renkler sunuyor. Metalik, sıcak, kahverengi ve pembe tonlarla, makyajınızı sonbaharın ruhuna uygun şekilde yapabilirsiniz. 

Sephora Collection All-In-One Cream Color – Tangy Grapefruit 

Sephora’nın kremsi yapıdaki allık serisinden Tangy Grapefruit’un parlak pembe tonu, cilde tazelik ve sıcaklık katıyor. Balm’dan pudraya dönüşen bitişi sayesinde zahmetsizce uygulanabiliyor. Formülasyonun %90 oranında doğal kaynaklı içerikler var.

Sephora Collection Color Shifter – Infinite Nude 

Sephora’nın pratik ve kullanışlı far paletinde kahve tonlarında metalik ve mat yapılı beş renk var. Infinite Nude paletiyle gündüz makyajınızı kolayca geceye adapte edebilirsiniz. 

Sephora Collection Rouge Is Not My Name – Too Good To Be True 

Hiyalüronik asit içeren bu mat ruj hem kalıcı hem de nemlendirici olma özelliğine sahip. Her makyaja uyum sağlayabilen pembemsi nude tonuyla her an elinizin altında olacak.