Sonbahar Sezonun Favori Oje Renkleri
Ana Sayfa Sonbahar Sezonun Favori Oje Renkleri

Sonbahar Sezonun Favori Oje Renkleri

Biz henüz yazın bittiğini kabullenememişken göz açıp kapayıncaya kadar Eylül ayını geride bırakıp sonbaharı iyice hissedeceğimiz Ekim ayına giriş yaptık bile! Şehre sonbaharın gelişiyle beraber kıyafet ve makyajımızda olduğu kadar kullandığımız ojelerde de yazın rengarenk hali yerini daha sakin, daha topraksı, gül kurusu tonları ve tabii ki kırmızıya bırakıyor. Bu yazımızda sonbahar sezonunda kullanabileceğiniz ojeleri sizler için derledik.

 

YSL La Laque Couture Oje N°21

Gül kurusu ve toprak tonlarının karışımı renkteki YSL La Laque Couture Oje N°21, formülündeki dayanıklılık veren film tabaka ile kırılma ve soyulmalara karşı tırnağı korumaya destek olurken gloss film tabaka renklerin kalıcılığını arttırır ve parlaklıklarını korumaya yardımcı olur.

YSL La Laque Couture Oje N°7

Yves Saint Laurent’ın yine aynı serisinden mürdüm tonlarına sahip ojesi her daim, her sezon favori renklerden biri olarak yeni sezonda da karşımızda!

Dior Diorlisse Abricot

Hafif uçuk pembe ve krem tonlarının muhteşem birleşimi Dior oje sade ve yalın bir görünüme sahip tırnaklar için favori ürününüz olmaya aday!

Dior Grege

Hafif romantik, hafif de topraksı ve pembemsi… Dior Grege zarif, şık ve sade bir görünüm için hazır!

Sephora Collection Color Hit Cookie Break

Sephora Collection’ın uzun süre dayanıklılık sağlayan oje serisinden Cookie Break  tam da sonbahar aylarına uyum sağlamanız için ideal bir renk tonu sunuyor…

Sephora Collection Color Hit My Superhero

Kırmızının her tonunu çok seviyoruz! Yaz kış farketmeksizin her sezonun gözdesi olan kırmızı renk özellikle sonbahar ve kış sezonuna geçişte de yine favorimiz olacak.

Sephora Collection Color Hit Girls Night Out

Serinin bu ışıl ışıl ve parlak altın tonlarına sahip rengi hem gündüz hem de gece nerede olursanız olun dikkatleri üzerinize toplamak için sizinle! Alıştığımız renklerin dışına çıkmak, sonbahar günlerine biraz parıltı katmak için kendisi sizi bekliyor.