Sosyal Medya’da En Çok Denenen; Sephora’da Bulabileceğiniz Ürünler
Ana Sayfa Sosyal Medya'da En Çok Denenen; Sephora'da Bulabileceğiniz Ürünler

Sosyal Medya’da En Çok Denenen; Sephora’da Bulabileceğiniz Ürünler

Uzunca bir süredir hayatımızın büyük bir parçası olan ve artık yerini sağlamlaştıran, sosyal medya, bugünün gündemi! Her gittiğimiz ortamda en az bir kere “Yeni sosyal medya trendini gördün mü?” cümlesini mutlaka duyuyoruz. Güzellikten modaya, modadan günlük hayata her alanda birçok akımın öncüsü olan sosyal medya, artık hepimiz için bir vazgeçilmez olmuş durumda. Özellikle sosyal medyada gördüğümüz makyaj trendleri, influencer’ların en sık tercih ettiği bakım ürünleri, kullanılan çeşitli makyaj hileleri popülerliğini gün geçtikçe arttırmaya devam ediyor. Biz de bu trendlerin gerisinde kalmayalım; sosyal medya dünyasında en çok kullanılan, öne çıkan güzellik ürünlerini inceleyelim. Bahsi geçen bu ürünlerin hepsine Sephora mağazalarımız, web sitemiz ve Sephora Türkiye Mobil Uygulama’mız üzerinden ulaşabileceğinizi artık söylememize gerek yok sanıyoruz! Sözü uzatmadan ürünlere geçelim:

Chanel Les Beiges

Nemlendirici ve anında ferahlatıcı bu ultra hafif formüllü fondötenin % 75 sudur. Mikro akışkan teknolojiden türetilerek kapsüllenmiş pigmentlerin mikro kabarcıkları ciltte yokmuş hissi vererek doğal bir bitiş sunar. İpeksi, canlı ve parlak bir bir cilt elde etmenize yardımcı olurken formülasyondaki demirhindi tohum özü sayesinde 8 saate kadar nemlilik sunmayı hedefler.

 

 

Sephora Collection Glossed Lip Gloss

Işıl ışıl parlayan bir dudak görünümü sunan, uzun süre kalıcılık sağlayan formülü ile Sephora Collection Glossed Lip Gloss makyajınızı tamamlamaya hazır! Nemlendirici etkisi ile dudaklarınızda yumuşak bir his bırakırken aynı zamanda renkli bir ışıltı kazanmasına yardımcı olur. 18 farklı renk çeşidi sunan Sephora Collection Glossed Lip Gloss’u ister şeffaf rengiyle ister renkli tonlarıyla kullanıp makyajınıza ışıltı katabilirsiniz.

 

 

Sephora Collection Outrageous Plump Effect Gloss

Hacim etkili Sephora Collection Outrageous Plump Effect Gloss parıldayan dokusu ile dudaklara ışıltı katarken aynı zamanda daha dolgun durmalarına yardımcı olur. Dudaklarda seksi bir sonuç için yanardöner yansımalara sahip yarı saydam veya parıldayan bir gölge yaratır.

 

Laneige Lip Sleeping Mask

Bu dudaklar için özel olarak geliştirilen gece maskesi nem oranını en üst düzeye çıkarmak için dudakları saran sakinleştirici bir balm gibi etki eder. Sahip olduğu güçlü antioksidanlar uyku sırasında kuru dudakları beslemeye yardımcı olur. Hyaluronik asit ve mineral içeren formülü, dudakların yumuşamasına ve yeni bir güne hazırlanmasına destek olur.

 

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel

Formülündeki ışığı yansıtan inciler, kaşlara boyut ve doğal görünümlü dolgunluk katmaya yardımcı olur. 7 farklı tondaki Tinted Brow Gel, esnek ve uzun ömürlü bir kullanım sunmayı hedefler. Fırçanın uzun kılları cilde dokunmadan uygulama yapmanızı sağlarken kaşlara hassas detaylar eklemek üzere kaşın dolgun bölümleri için uzun ve kısa taraflı iki uçlu fırçası vardır.

 

Milk Stick Matte Bronzer

Hem yüz hem de vücut için uygun olan bu çok yönlü bronzer sağlıklı ve doğal bir bronzluk elde etmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Mango, kayısı çekirdeği ve avokado yağı gibi değerli içeriklerle E vitamini türevi içeren formülü ihtiyacınız olan doğal bronzluğu sunarken aynı zamanda cildin beslenip nemlenmesine de katkı sağlar.

 

 

Tarte Cosmetics Maracuja Juicy Lip Dudak Parlatıcısı

Renk, nem ve bakımı bir arada sunan Tarte Cosmetics Maracuja Juicy Lip Dudak Parlatıcısı‘nın sahip olduğu Shape Memory Comfort Complex teknolojisi dudaklara doğal bir dolgunluk katmaya yardımcı olurken aynı zamanda çatlakların görünümünü azaltmayı hedefler.

 

 

Sephora Türkiye sosyal medya hesabımızda yer alan ürünler ve trendleri incelemek için bu linki ziyaret etmeniz yeterli!