“SÜR, ÇIK!” RENKLİ NEMLENDİRİCİLER
Ana Sayfa Makyaj Yüz "SÜR, ÇIK!" RENKLİ NEMLENDİRİCİLER

Makyaj

“SÜR, ÇIK!” RENKLİ NEMLENDİRİCİLER

Yaz aylarında bakımlı olmak için ağır fondötenlere ihtiyacın yok! Güneşten aldığın bronzluğa güvenmen ve yüzüne mutlaka güneş koruma faktörlü bir krem kullanman yeterli. Makyajında cilt tonu eşitliği, cilt bakımı yapan doğal içerikler, SPF ve biraz renk arıyorsan, ihtiyacın olan her şeyi tek bir üründe bulabilmen mümkün! Makyaj yapmayı sevmeyen, ama yine de cildinde biraz renk ve eşitlik arayanların kurtarıcısı renkli nemlendiricilerle anında evden çıkmaya hazırsın. Hafif yaz makyajı ve “yok gibi” etkili bir görünüm yakalamak için hafif dokulu, pudrasız nemlendiricileri tercih edebilir, gözenekleri rahatsız etmeyen bileşenleriyle cildinin ışıldamasını sağlayabilirsin.

Nars – Pure Radiant Tinted Moisturizer

16 renk seçeneğiyle tüm cilt tipleri için uygun olan nemlendirici, SPF 30, antioksidan ve C Vitamini gibi cilt bakımı bileşenleri ile zenginleştirilmiştir. Cildi nemlendirmeye pürüzsüzleştirip cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Düzenli kullanımda 4 haftada daha aydınlık bir cilde kavuşmanızı destekler.

Origins – GinZing™ SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer 50ML

İçeriğindeki doğal kahve çekirdekleri ve Panaks Ginseng sayesinde cildin enerji ve nem seviyesini arttırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda cildi UV ışınlarından korumaya destek olur. Tüm bunların yanında cilde hafif bir renk vererek daha kusursuz görünmesine yardımcı olur. Yalnızca tek üründe nemlendirme, canlılık, ton eşitleme & güneş koruması bir arada!

Clarins – MyClarins Re-boost Healthy Glow Tinted Gel

Meyve özlerinden oluşan içeriği ile cildin nemini artırmak, renk eşitliği sağlamak ve parlaklık kazandırmak için tasarlanmıştır. Cilde enerji verici yapışkan yapıda olmayan bir formüle sahiptir. Cildi gün boyunca nemlendirerek sağlıklı bir ışıltı katar. Cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur.

Huda Beauty – Glowish Nemlendirme Etkili Fondöten

İçeriğindeki bitki kaynaklı skualen, E Vitamini, Shea Yağı, kırmızı biber özü ve gül yağı ile cildin yumuşak bir doku ve ışıltı kazanmasını destekler. Yaz aylarında bronz bir ışıltı ve kolay sürülen ince dokulu bir fondöten isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Lancome – Skin Feels Good Renkli Nemlendirici

Skin Feels Good, antioksidanlar ile zenginleştirilen ve yağ içermeyen ultra hafif formülü, nemlendirici etkisi ve 23SPF güneş koruma faktorü ile “no makeup” makyajınızın en can alıcı adımı olacak! Su bazlı, renkli ve nemlendirici etkili orta kapatıcılığa sahip bu fondöten ile bir yandan ışıltılı bir cilde kavuşurken, diğer yandan zengin formülündeki bitkisel kaynaklı gliserin, moringa tohumu özü ve hyalüronik asit gibi cildi önemseyen içerikler ile cilt bakımının keyfini çıkarın.