Tarte Cosmetıcs Şimdi Sadece Sephora’da!
Ana Sayfa Cilt Bakımı Tarte Cosmetıcs Şimdi Sadece Sephora'da!

Cilt Bakımı

Tarte Cosmetıcs Şimdi Sadece Sephora’da!

Yüksek performanslı doğal güzellik mottosu ile yola çıkan, Maureen Kelly’nin imzasını taşıyan Tarte Cosmetics‘i sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz! Türkiye’de Sadece Sephora’da ulaşabileceğiniz Tarte Cosmetics ürünleri mağazalarımız, web sitemiz ve Sephora Türkiye Mobil Uygulama‘mızda sizleri bekliyor!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora olarak, makyaj tutkunlarıyla buluşturduğumuz, ilhamını doğal içeriklerden alan Tarte Cosmetics, doğanın muhteşem renk kodlarını ve güzellik algısını, hem eğlenceli hem de performansı yüksek ürünlerden oluşan koleksiyonuyla sizlerin beğenisine sunuyor.

Renkli dünyasıyla sonbahara heyecan getiren Tarte Cosmetics ürünlerini şimdi birlikte keşfedelim;

 

Tarte Cosmetics Mascara Maneater

Tüm kirpiklerinizi kavramak, kıvırmak ve yoğunlaştırmaya yardımcı olmak  için 500’den fazla kıldan oluşan bir fırçayla sahip, suya dayanıklı bu maskara topaklanma yapmadan, sahip olduğu Jojoba ve karnauba bazlı balmumu formülü ile  kirpiklerinizi güçlendirip korumayı hedefler.

 

 

Tarte Cosmetics Shape Tape Cloud Cream Fondöten

Ayarlanabilir ve ultra hafif yapılı bu fondöten ciltteki kusurları kapatmaya destek olurken aynı zamanda ipeksi ve yumuşak bir bitiş sunmayı hedefler. Hafif yapısı sayesinde cilt kusurlarını gizlerken aynı zamanda cildin hava almasına ve nemlenmesine yardımcı olur.

 

Tarte Cosmetics Maracuja Yağı Çok Amaçlı Serum Makyaj Bazı

Maracuja tohumlarından yapılmış, cildi daha sıkı, parlak ve pürüzsüz hâle getirmeye yardımcı olan bu değerli yüz yağı, günlük bakım ve makyaj rutininiz sırasında kullanmanız için uygundur. Tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilir yapıya sahip yağı,
temiz ve kuru cildinize, yüz ve boyun bölgesine 2-3 damla uygulayabilirsiniz. Ek olarak, nemlendirici etkisinden faydalanmak için ise nemlendiricinize veya sıvı fondöteninize 1-2 damla karıştırarak da kullanabilirsiniz.

 

Tarte Cosmetics Face Tape Uzun Süre Kalıcı Fondöten

Hipoalerjenik ve yüksek dozda kapatıcı etkiye sahip bu uzun süre kalıcı fondöten cildinize mat bir görünüm verirken bir yandan nemlendirmeye yardımcı olarak kusurlardan uzak aydınlık bir cilt görünümü elde etmenizi hedefler.  19 renk tonu ve 5 farklı rengi bulununan bu fondöten tüm cilt tipleri ve tonları için kullanıma uygundur.

 

 

 

Tarte Cosmetics Maracuja Juicy Lip Plump Dudak Dolgunlaştırıcı

Dudaklara ışıltı, renk, koruma ve dolgunluk katmaya yardımcı bu balsam, sahip olduğu Cushion Comfort XL kompleksi ile karıncalanma hissi olmadan dolgunlaştırma etkisi sunmayı hedefler. Formülündeki hyaluronik asit ve 10’dan fazla süper meyve özü sayesinde dudakları nemlendirmeye ve pürüzsüzleştirmeye destek olur.

 

 

Tarte Cosmetics Tartelette In Bloom Amazon Göz Farı Paleti

Bronz ve altın renklerin tüm parıltısını gözlerinizde hissetmenize yardımcı olurken bir yandan da sahip olduğu gül kurusu ve kahve tonlarla romantik ve buğulu bakışlar sunan bu far paleti hem günlük  hem de gece makyajınızı için uygundur. Sunduğu 12 farklı renk tonuyla hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak makyajınıza renk katmaya hazır!

 

Tarte Cosmetics Amazonian Clay 12 Saat Kalıcı Allık

Bu allığın yumuşak ve ipeksi pudrası, pembe renklerdeki mineral pigmentlerle doyurulmuştur. Makyajınızın üzerine çizgilere dolmadan veya birikme yapmadan doğal ve parlak bir katman uygulamanıza olanak tanır.
İçeriğindeki mikronize edilmiş amazon kili sayesinde ciltteki fazla sebumu kontrol etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda dengeli ve allığın mükemmel dağıldığı bir cilt için nemlendirme sağlamayı hedefler.

 

Tarte Cosmetics Shape Tape Contour Concealer

Bu mat, ultra bulanıklık etkisi verilebilen, tam kapatıcı formül cildinizi aydınlatmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olurken aynı zamanda cildin daha sıkı ve gergin görünmesini sağlamayı hedefler. Sahip olduğu meyan kökü özleri sayesinde ise parlaklık verirken mango çekirdeği yağı ve karite yağı sayesinde de cildin beslenmesine yardımcı olur.