Tatil İçin Seyahat Boy Ürünler
Ana Sayfa Makyaj Yüz Tatil İçin Seyahat Boy Ürünler

Cilt Bakımı

Tatil İçin Seyahat Boy Ürünler

İster uçakta ister plajda rahatlıkla taşıyabileceğiniz seyahat boy ürünlerle her an hazır ve
bakımlı hissedeceksiniz.

Huda Beauty The Lip Squad 

Bu ruj setinde Huda Beauty’nin popüler likit mat rujlarından dördü bulunuyor. Yüksek pigmentasyona sahip rujlar uzun süre kalıcılık sağlayarak gün boyu taze bir görünüm sunuyor. Sette Bombshell, Perfectionist, Wifey ve Icon renkleri yer alıyor. 

Dr. Jart+ Skincare Best Friends 

Dr. Jart+’ın en sevilen ürünlerinden oluşan sette cildinizi canlandırmak, nemlendirmek ve korumak için ihtiyaç duyduğunuz temizleyici, tonik, serum ve nemlendirici gibi temel bakım ürünleri var. Pore.remedy Renewing Foam Cleanser, Ceramidin Cream, Tiger Grass Repair Serum, Tiger Grass Color Correcting Treatment ve Vital Hydra Solution Dermask kağıt maske seyahatte size en iyi şekilde eşlik edecek. 

Tarte Tartelette™ Spark Amazonian Clay Spark Eyeshadow Palette 

Zengin ve canlı renklere sahip Amazon kilinden üretilmiş göz farları içeren palette metalikten mata tam altı sıcak renk tonu bulunuyor. Yoğun pigmentasyonuyla göz makyajınızı ışıltılı bir şekilde vurgulamanızı sağlıyor. 

R.E.M Beauty Midnight Shadows Eyeshadow Palette 

Ariana Grande’nin makyaj markası R.E.M Beauty’nin  göz farı paletleri mat ve metalik bitişleriyle, çarpıcı ve derin göz makyajı görünümleri oluşturmanız için tasarlandı. Küçük boyutlarıyla  seyahatler için ideal.

Erborian Ginseng BB Crème Makeup-Care Face Cream “Baby Skin” Effect 

Erborian’ın BB kremi cildi nemlendirme, kusurları kapatma ve cilt tonunu eşitleme konusunda etkili. Aynı zamanda ciltte pürüzsüz bir etki yaratmaya yardımcı oluyor. Ginseng özü içeren kremsıkılaştırıcı özelliğiyle cilde sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. 

Supergoop! Unseen Sunscreen SPF 30 PA++++ 

Supergoop Unseen Sunscreen SPF 30  cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için özel olarak formüle edildi. Hafif ve kaygan bir dokuya sahip olduğu için gözenekleri tıkamadan cilde kolayca yayılıyor. 30 faktör korumasıyla UVA ve UVB ışınlarına karşı cildinizi etkili bir şekilde korumayı hedefliyor. Makyajdan önce kullanıma da uygun.