TATİLİN PRATİK KURTARICILARI: SEYAHAT BOY ÜRÜNLER
Ana Sayfa Makyaj Yüz TATİLİN PRATİK KURTARICILARI: SEYAHAT BOY ÜRÜNLER

Cilt Bakımı

TATİLİN PRATİK KURTARICILARI: SEYAHAT BOY ÜRÜNLER

Tatile giderken yanınıza alabileceğiniz favori seyahat boy ürünlerimizi keşfedin.

Tatile çıkmadan önce bakım çantası hazırlamakta zorlananlardan mısınız? Kozmetik ürünler fazla yer kapladığı için bu hazırlık gözünüzde büyüyebilir. Sizi anlıyoruz. Sephora editörleri doğru önerilerle size yardımcı olmaya hazır. Kompakt ve işlevsel seyahat boy ürünlerle her anlamda hafifleyeceksiniz.

Benefit Benetint

Özellikle seyahatlerde çok amaçlı ürünler gibisi yok. Benefit’in likit allığı yanaklara ve dudaklara uygulamaya elverişli. Kalıcılığı yüksek olduğu için uygulama esnasında elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz. Benetint’in renk tonu, herkese yakışacak bir kırmızı.

Gisou Honey Infused Lip Oil

Gisou Honey Infused dudak yağı, içeriğindeki bal sayesinde dudakları nemlendiriyor ve besliyor. Dudak kaleminden sonra uygulayıp pratik bir dudak makyajı görünümü elde edebilirsiniz.

Dr.Jart+ Cicapair Tigar Grass Color Correcting Treatment

Cildiniz kızarıklığa meyilliyse mutlaka bu önerimize kulak verin. Dr. Jart’ın nemlendiricisi kızarıklıkları hafifletiyor ve daha eşit bir cilt tonu vaat ediyor. İçeriğindeki çinko oksit UV ışınlarına karşı koruma sağlıyor. Plajda güneş kreminin altına uygulamak da iyi fikir.

Supergoop! Glow Stick SPF 50

Deniz kenarında güneş kreminizi tazelemeye üşeniyor musunuz? Supergoop!’un stick formundaki güneş koruyucusuyla üşengeçliğinizin son bulacağına eminiz. İçeriğindeki antioksidan bakımından zengin doğal yağ bileşenleri cildi nemlendiriyor ve güneş hasarına karşı koruyor. Üstelik cildi yağlandırmıyor da. Şeffaf yapıda olduğu için makyaj üzerine de uygulayabilirsiniz. 

Milk Makeup Mini Stick Lip + Cheek Werk

Milk’in renkli stick ürünü kompakt ambalajıyla çantanızın demirbaşlarından olmaya niyetli. Hem dudağınıza hem de yanağınıza uygulayıp parmaklarınızla hızlıca dağıtabilirsiniz. Bu ürün, özellikle plajda yüzüne hafif renk katmak isteyenler için kurtarıcı. Werk rengi, farklı cilt tonlarına hitap eden bir gül kurusu tonu. 

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush Happy

Rare Beauty’nin kült allıklarının mini boyları seyahatler için biçilmiş kaftan. Pigmentli yapıya sahip oldukları için  az miktar uygulayıp makyaj fırçası veya süngeriyle dağıtmanız yeterli. Happy tonu pembe allık sevenleri mutlu edecek cinsten.