Trend Analizi: Kabarık Saçlar
Ana Sayfa Trend Analizi: Kabarık Saçlar

Trend Analizi: Kabarık Saçlar

Moda haftalarında göze çarpan kabarık saçlar podyumları aşıyor.

2024 Sonbahar/Kış defilelerinde kabarık saçlar önemli bir rol oynadı. Birçok defilede karşımıza çıkan bu trendin hız kesmeden yayılacağı öngörülüyor. Siz de ürün seçkimize göz atarak bu trendi saç bakım rutininize uyarlayabilirsiniz.

Tangle Teezer Wet Detangler Curly Lilac

Saçınızı tararken saç tipinize uygun tarak seçmeniz önemli. Eğer kıvırcık saç tipine sahipseniz ve saçlarınızı ıslakken taramaya çekiniyorsanız size iyi bir haberimiz var. Tangle Teezer Wet Detangler Curly saçlarınızı nazik bir şekilde tarıyor ve kalın dişleri sayesinde daha belirgin buklelere sahip olmanızı sağlıyor. Elektriklenmeyi minimuma indirmesi ise bonus.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo N°4

Saçlarınızı şekillendirmeden önce etkili bir şampuan kullanmanızı öneriyoruz. Olaplex’in patentli bağ oluşturma teknolojisine sahip olan bu şampuan sülfat içermediği için saçları nazik bir şekilde arındırıyor. Yıpranmış saçları onarırken saçlara parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. 

Moroccanoil Hydrating Styling Cream

Konu kabarık saçlar olduğunda hepimizin aklına kuru ve parlaklığını kaybetmiş bir görünüm geliyor. Moroccanoil bu noktada tek bir ürünle etkili çözüm sunuyor. Argan yağı içeren şekillendirici krem sayesinde saçınıza aynı zamanda bakım yapmış oluyorsunuz. Bu krem saça esneklik kazandırdığı için fön çekmeden önce uygulamanızı öneriyoruz.

K18 Molecular Repair Hair Oil

K18’in onarıcı saç yağı patentli peptit teknolojisinin yanı sıra içeriğindeki skualen ve avokadoyla yıpranmış saçları nemlendiriyor ve onarıyor. Saçı ısıdan koruduğu için şekillendirme esnasında oluşabilecek hasarı minimuma indiriyor. İnce yapılıolduğu için de saçı ağırlaştırmıyor. Saça parlaklık kazandırması ise bir başka artısı. 

Gisou Honey Infused Leave-In-Conditioner 

Sprey formundaki bakım ürünlerinin pratikliğini seviyoruz. Bu durulanmayan saç bakım kreminin formülasyonundaki bal, argan yağı ve baobab özü saçları besliyor, nemlendiriyor ve güçlendiriyor. Hafif nemli saçınıza uyguladıktan sonra saçınızı tarayıp şekillendirebilirsiniz. 

Sephora Collection Cleansing Scalp Scrub

Şekillendirici ürünlerin kalıntılarını doğru şekilde arındırmak saç sağlığı açısından önemli. Sephora Collection Cleansing Scalp Scrub tek seferde saçı temizliyor. İçeriğinde bulunan elma sirkesi daha parlak saçlar vaat ediyor. Şampuanı haftada bir, en fazla iki kez kullanmanızı öneriyoruz.