UĞUR KIRAL’IN FAVORİSİ: 24 SAAT KALICI FONDÖTEN DOUBLE WEAR
Ana Sayfa Makyaj Yüz Fondöten UĞUR KIRAL’IN FAVORİSİ: 24 SAAT KALICI FONDÖTEN DOUBLE WEAR

Makyaj

UĞUR KIRAL’IN FAVORİSİ: 24 SAAT KALICI FONDÖTEN DOUBLE WEAR

Hepimizin hayallerinde olan fondöten nasıldır? “Gün boyu kalıcı olsun, dokusu hafif olsun, beyaz kıyafetlerime bulaşmasın, yüzümde mükemmel dursun ve tabii ki sporda bile benimle olsun!” dediğinizi duyar gibiyiz.

Estée Lauder’ın ikonik fondöteni Double Wear Stay-in-Place tüm bu ihtiyaç duyduğunuz özellikleri 1 fondötende bulmanızı sağlıyor. 24 saate kadar kalıcı formülü gün boyunca ister toplantıda, ister sporda, ister sosyal medya fotoğraflarınızda size güven veriyor. SPF 10 güneş koruma faktörü ve nemlendirici içeren yapısı cildinizi beslerken, her zaman ve her yerde tazelenmiş bir görünüme sahip olmanıza olanak veriyor.

Ayrıca çoğumuzun resimlerde ve günlük hayatta bizi çok rahatsız eden parlak / yağlı cilt görünümüne karşı Double Wear Stay-in-Place fondötenin yağ içermeyen dokusu ve mat bitişi size mükemmel bir cilt görünümü sağlıyor

Birçoğumuzun hali hazırda makyaj çantasının vazgeçilmezi olan Double Wear Stay-in-Place fondöteni Makyaj Artisti Uğur Kıral hazırladığı facechart ile birlikte kendi ağzından yorumladı!

“Yıllardır moda çekimleri ve gece/gündüz makyajı, gelin makyajı gibi farklı uygulamalarda performansına her zaman güvendiğim, ince dokusu, yarı mat bitişi ve uzun süre kalıcı formülü ile cilt kusurlarını kolaylıkla örten, çizgilere birikmeyen ve gün içinde rötuşlama ihtiyacı hissettirmeyen Double Wear Stay in Place Foundation… İçeriğindeki SPF 10 koruma faktörü ile cildinizde güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma kalkanı oluşturur; nefes alan, esnek bir bitiş sağlar. Hem fırça, hem el, hem de sünger ile oldukça kolay uygulanabilen bu fondötendir, tüm özellikleri şişesine sığdırmış bir ‘kusursuzluk filtresi!'”

Makyaj Artisti Uğur Kıral”