UZAKDOĞUDAN GELEN GÜZELLİK
Ana Sayfa Cilt Bakımı UZAKDOĞUDAN GELEN GÜZELLİK

Cilt Bakımı

UZAKDOĞUDAN GELEN GÜZELLİK

Son yıllarda Kore’nin güzellik dünyasındaki yeri gittikçe büyüyor!

İnci beyazlığında ve pürüzsüz bir cilt, Kore kadınlarının güzellik algısını oluşturuyor. Koreliler, cilt bakımına erken yaşta başlamaları ve doğal içerikli, hatta ev yapımı ürünler tercih etmeleriyle biliniyor.

Korelilerin cilt bakımı alışkanlıkları ve kullandıkları ürünler batı ülkelerine yayılmış, ülkemize de ulaşmış durumda. Hatta, Türkiye’de hayli popüler Kore menşeili güzellik ürünlerinden bahsetmek mümkün.

 

Kore güzellik ürünlerine yakından bakıyoruz:

 

Dr Jart+

 

Dr JArt + Vital Hydra Solution Water Cream

Dr. JArt + markasının en sevilen nemlendiricilerinden olan Vital Hydra Solution Water Cream İçeriğindeki 3 tip Hyalüronik asit ile cildin nem ve esneklik kazanmasına yardımcı olur.

Dr JArt + Vital Hydra Solution Göz Kremi

Göz çevresinin parlaklık ve nem kazanmasını destekleyen Vital Hydra Solution, pürüzsüz göz hatları için çalışır. Koyu ve susuz görünümü aydınlatmak ve canlandırmak için yanınızdan ayıramayacaksınız !

 

belif

belif Aqua Bomb Hydrating Toner

İçeriğinde, Madagascar ve Afrika’ya özgü Baobab ağacının özleri bulunur. Cilde parlaklık ve nem sağlayan Baobab özleriyle ve %100 doğal içerikli parfümü ile zenginleştirilen Aqua Bomb Hydrating tonik, tüm cilt tiplerine uygundur.

 

belif Aqua Bomb Cica Cream – Stress Shooter

Hassas ciltlerin kızarıklık ve kuruluk gibi endişelerini gidermeye yardımcı olan Aqua Bomb Cica Cream, Güneydoğu Asya’ya özgü kaplan otu ile zenginleştirilmiştir. Centella Asiatica olarak bilinen bitki, cildi iyileştirme ve yatıştırma özellikleriyle bilinir.

 

 

Laneige

İsmi Fransızca “kar” anlamına gelen La Neige kelimesinden türeyen Uzakdoğulu güzellik markası Laneige, hayvanlar üzerinde hernagi bir içeriği veya ürünü test etmemesiyle biliniyor.

Laneige Glowy Lip Balm

Gün boyu yanınızdan ayırmayacağınız Glowy Lip Balm, nemlendirici özelliği ve hafif rengi ile öne çıkıyor.

La Neige Lip Sleeping Mask

Bu gece maskesi nem oranını en üst düzeye çıkarmak için dudakları saran sakinleştirici bir balm gibi etki eder. Güçlü antioksidanlar uyku sırasında kuru dudakları besler. Hyaluronik asit ve mineral içeren formülü, dudakların yumuşamasına ve yeni bir güne hazırlanmasına destek olur.