VALENTINO VOCE VIVA İLE TANIŞIN
Ana Sayfa Parfüm VALENTINO VOCE VIVA İLE TANIŞIN

Parfüm

VALENTINO VOCE VIVA İLE TANIŞIN

Pierpaolo Piccioli ile iş birliğiyle yaratılan Valentino Beauty, güzelliği yeni hayallerin eğlenceye dönüştüğü açık bir oyun alanı olarak hayal ederek moda evinin kural tanımayan duruşunu, sokakla harmanlanmış couture tavrını sergileyebilme cesaretini ifade ediyor. Valentino Beauty, “Color Cool Couture” kodlarıyla yeni bir kapsayıcılık penceresi açıyor. Valentino’nun en yeni kokusu olan Voce Viva da “Color Cool Couture” kodlarını bünyesinde kusursuzca taşıyan eşsiz bir parfüm. Birden fazla duyuyu harekete geçiren bu eşsiz parfüm sizleri bütün farklılıklarınızı kabul etmeye davet ediyor.

 

BENİM SESİM, BENİM GÜCÜM

Tanıdık, bir o kadar unutulmaz. Sevdiğimiz birinin sesi gibi Voce Viva silinmez bir his yaratır.
Valentino’yu Valentino yapan feminen güçle birlikte, İtalyan dolce vita ruhu içinde, Voce Viva gerçek benliklerimizi yaşamaya davettir.

Günümüz Valentino’sunun açık dünya görüşünü ifade eden Voce Viva, kadınların en bireysel özelliklerinden birini kutluyor.
Bir isimden daha fazlasını ifade eden Voce Viva, en büyük hayallerimizi seslendirip sonra onları yaşama çağrısıdır.

LADY GAGA İLE SESİNİN GÜCÜNÜ KEŞFET

On yıldan fazla bir süredir milyonlarca hayatın soundtrack’i olan Lady Gaga, aslında bir neslin sesidir.

Herkesin bireyselliğine derin bir saygısı vardır ve her bir bireyin dünyada olduğu gibi var olması değerlerini savunur. Valentino Beauty’nin her günü bir kutlamaya çevirme değerleriyle örtüşür.

Bir sesin ne kadar fark yaratabileceğinin kanıtı olan Lady Gaga, kendini sessiz, daha az görünür ve daha savunmasız olanlar adına konuşmaya adamış bir sanatçıdır.

Aldığı ödülleri, albüm satışları, takipçi sayısı gibi kırdığı dünya rekorlarının ve tüm dünyada yarattığı etkinin ötesinde, karşımızda her birimize bir mesaj veren bir kadın var.

“Kendiniz olun, kendinizi sevin, gurur duyun ve hayallerinizden asla vazgeçmeyin.”
Lady Gaga

COLOR, COOL, COUTURE

COLOR

İtalya’nın güneyindeki Calabria’dan toplanan bergamot özü, tatlı ve sulu İtalyan mandalina özüyle yumuşatılarak aydınlık ve parlak havasıyla duyuları uyandırır. Daha üst notalarda başlayan bu renk coşkusu günümüz Valentino kadınının yaşama sevincini temsil eder.

 

COOL

Uzun zamandır erkek parfümlerinin ayrıcalıklı içeriği olan bir kristal yosun akoru, Voce Viva’nın alt notasındaki odunsu ve mineral etkisiyle beklenmedik bir sürpriz etkisi yaratır. Vanilyanın duygusallığıyla kesilen bu beklenmedik yosun kokusu, Valentino kadınının özgürlüğü ve iddialı duruşundan ilham alır.

 

 

COUTURE

Haute Parfumerie’den miras kalan bir parlak beyaz çiçek buketi, Haute Couture’un yolundan giderek kokunun kalbini oluşturur. Aydınlık ve güneşli feminenliğin simgesi olarak portakal çiçeği absolütü, bu duyu patlamasının kalbinde çiçek açar. Gün doğmadan hasat edilen Hindistan’ın yasemin grandiflorumu, taze ve yeşil yönlerini ortaya çıkarır. Beyaz çiçeklerin bu kutlaması, Valentino kadınının couture ve güneş benzeri aurasını göstermektedir.

Kırmızı her zaman Maison’un ikonik rengi olmuştur, ancak Pierpaolo Piccioli’nin dediği gibi yeni bir algı yaratmak güçlü bir meydan okumadır. Parfüm kutusunun rengi Rosso Valentino, aynı zamanda şişenin parlak kapağının kenarlarını süslüyor. Aydınlık, neşeli bir dokunuş, hayatı renkli yaşamak için görsel bir marş.

İtalyan saraylarının kesme taşlarına oyulmuş ve eskiden deri ürünlerde kullanılan motiflere atıfta bulunan zımba detayı, Maison’un en ikonik kodlarından biri haline geldi. Modern kenarları ile bu sembolik çiviler altın kapağı ve parfümün boynunu vurgular ve şişenin her iki tarafına da damgasını vurur. Yüksek özgüveni ifade etmek için cool, asi bir dokunuş.

Her bir Haute Couture elbisesinin tasarımının zarafetini, işçiliğini ve mükemmel uygulamasını yansıtan şişe, temiz ve kesin çizgilerden oluşan bir oyun alanı. Kare ve içe doğru işlenmiş şişe, altın renkli sıvısından geçen ışığı dağıtır. Bir V ışık ortaya çıkar ve couture izini aydınlatır.