VERSACE EROS EAU DE PARFUM
Ana Sayfa Parfüm VERSACE EROS EAU DE PARFUM

Erkek

VERSACE EROS EAU DE PARFUM

“Tutkulu, kahraman bir erkek hayal ettim. Aynı bir Yunan Tanrısı gibi… Bu yeni koku; tenselliği, ekstrem gücü ve kuvveti çağrıştıran notalardan oluşuyor…”

DONATELLA VERSACE

Versace’nin efsanevi evreninde ortaya çıkan maskülen güç; sevgi, tutku, güzellik ve baştan çıkarmayı muhteşem bir şekilde ön plana çıkaran bir cazibe unsuru.

Oklarıyla sizi aşık edebilecek güce sahip Aşk Tanrısı Eros, eşi görülmemiş bir arzunun yasak sınırlarına ulaştığı oryantal takıntılı tutkuların tepesine ulaşıyor. Bu şanlı tanrının yeni tezahürü, gösterişli doğasıyla ortaya çıkıyor.

 

Eros Eau De Parfum aşırılığı ve provokasyonu somutlaştırıyor. Kokunun kendini göstermekten, uçlarını
açığa vurmaktan korkmayan bir imzası var: Aşırı narenciye ve son derece narin arasındaki keskin kontrast.

Sedir – Güve Otu – Paçulinin odunsu notalarının derinliğine dayanan, İtalyan Limonu ve Mandalina çiftinin ışıltılı enerjisi ve Şekerlenmiş Elmanın eşsiz kokusu ile canlanan yeni bir Eau De Parfum

Olgun vanilya son notada deri ile flört etmeye cesaret ediyor: Hepsi oryantal karakterini geliştiren; karakteristik, sarhoş edici, kremsi etkileri ve canlı konturlarıyla ölümcül ve kışkırtıcı bir silah…

Eros Eau De Parfum vegan prensiplerine uygun bir koku. Ürün kasten eklenen hayvansal ürünler veya süt, yumurta, arı ürünleri veya hayvansal enzimler gibi hayvansal kökenli ürünler içermez.

Eros Kutusu

Eros’un baskın rengi cesur, erkeksi bir gölge olan mavidir.

Bu mavi, Akdeniz & Akdeniz yaşam tarzına ve aynı zamanda çağdaş bir Grek -Romen sanatı & kültürüne açık bir referans.

Eros’un un gücü, Yunan Anahtarı tasarımıyla çevrili şişenin merkezinden ortaya çıkan Medusa’nın ihtişamından geliyor.

Arkasındaki tasarım güçlü bir görsel duygu yaratıyor. Merkezde altın harflerle VERSACE EROS yazıyor. Kapakta: Medusa & Versace logosu, bu yeni güç ve erkeklik sembolünü tamamlamak için altınla kaplanmış ve mavi bir kaplamaya sarılmış değerli bir mücevher gibi.

Eros Şişesi

Hem basit hem de sağlam olan kutu, şişenin ayırt edici unsurlarını yansıtıyor. Farklı önem seviyelerinde ustaca dengelenmiş Medusa ve Yunan Anahtarı, arka plana canlılık katıyor ve kesinlikle erkeksi bir görünüm veriyor.

Reklam Kampanyası

Son derece erkeksi ve dinç bir adamın hakim olduğu destansı bir görüntü… Erkek şeklinin mükemmelliği tüm ihtişamıyla ölümsüzleşiyor. Versace Eros Eau De Parfum, dünyayı enerjisiyle dolduran erkek kokusuyla hayat buluyor.
Kampanya, Donatella Versace’nin yaratıcı yönetmenliğinde, ünlü fotoğrafçılar Mert ve Marcus tarafından Londra’da çekildi.