Yaz aylarına eşlik eden parfümler
Ana Sayfa Parfüm Yaz aylarına eşlik eden parfümler

Parfüm

Yaz aylarına eşlik eden parfümler

Yaz günlerinin sıcağına ve denizin serin sularının getirdiği ferahlığa uyum sağlayan parfümleri seçtik.

Yazın  enerjisini yansıtan parfümler, taze ve canlı notalarıyla modunuzu yükseltmeye aday. Dört mevsim kullanabileceğiniz parfümlerle tazelenmiş hissedeceksiniz.

Armani Acqua di Gio Eau de Toilette

Armani Acqua di Gio taze bergamot, neroli, yeşil mandalinadan oluşan, ferah bir deniz esintisinin hissini taşıyan notalarıyla tatil havasını teninizde taşımanıza yardımcı olur.

Chanel Chance Eau Tendre 

Chanel’in Chance serisinin bir üyesi olan bu parfüm, romantizm ve ferahlık arayanlara göre. Yasemin, gül ve meyve notalarının birlikteliği yaz aylarına enerji katacak.

Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes 

Dolce & Gabbana’nın Light Blue serisinden Summer Vibes, yazın dinamikliğini yansıtan narenciye ve odunsu notalarıyla sizi tropikal bir kaçamağa davet ediyor. Gün boyu kalıcı bir ferahlık için ideal. 

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt 

Yıl boyunca kullanabileceğiniz bu parfüm masmavi denizleri çağrıştırıyor. İçeriğindeki adaçayı parfüme topraksı ve yenilikçi bir kimlik kazandırıyor. 

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc 

Bu temiz ve karakterli parfüm, saf misk notalarına çiçeksi notaların eşlik ettiği sofistike bir kompozisyona sahip. 

Yves Saint Laurent Libre 

Adı üstünde özgürlüğü temsil eden modern bir parfüm. Lavanta ve portakal çiçeği notalarıyla yaz mevsimin canlılığını yansıtıyor.

Prada Paradoxe 

Taze ve baharatlı notalarıyla yaz aylarına farklı bir soluk getiren Prada Paradoxe, bio-dönüştürülmüş amber içeriyor. Bu özgün parfüm yeniden doldurulabilen bir şişeye sahip. 

Bvlgari Man Rain Essence 

Yaz yağmurlarının ferahlatıcı hissine atıfta bulunan bu parfümde nilüfer ve misk, odunsu amber ve gayak ağacı notalarıyla buluşuyor.