Yaz Aylarına Uygun Ruj Seçme Rehberi
Ana Sayfa Makyaj Dudak Yaz Aylarına Uygun Ruj Seçme Rehberi

Makyaj

Yaz Aylarına Uygun Ruj Seçme Rehberi

Tüm sıcaklığı ve enerjisi ile yaz aylarını yaşadığımız bu günlerde, kıyafet tercihimiz ve saç modelimiz kadar makyaj tercihimiz de bir o kadar önemli rol oynuyor. Makyajımızın en önemli ve dikkat çeken unsurlarından biri olan ruj seçimimiz ise hem kullanım kolaylığı hem de uygun renk açısından özellikle yaz aylarında daha çok ilgiyi hak ediyor…

Yaz aylarının trendlerine uygun ruj önerilerimizi bu yazımızda sizler için derledik.

 

Sephora Collection Glossed Vinyl

İlk kullanımdan itibaren dudaklarınızı saran, yüksek pigmentli ve yüksek kapatıcı bir formüle sahiptir. Parlak, kalıcı ve renkli bir gülümseme için 12 yoğun canlı renge sahip Glossed Vinyl renkli dudak parlatıcısı yaz aylarınıza enerji katacak.

 

 

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss

 İçerisindeki pigmentler sayesinde dudaklarınıza ışıltılı bir görünüm veren, hafif ve kullanımı kolay Anastasia Beverly Hills Lip Gloss yazınıza ışıltı vermeye aday.

 

Too Faced Rich & Dazzling High-Shine Sparkling Lip Gloss – Dudak Parlatıcısı

Zengin tonlara sahip, yoğun parlaklık ve canlılık veren bu dudak parlatıcısı sayesinde dudaklarınıza çok boyutlu hacim ve parlaklık kazandırabilirsiniz. Işık yansıtıcı pigmentlerle ve doğal yağlarla zenginleştirilmiş rahat formül dudaklarınızda yumuşak ve parıltılı bir görünüm bırakacak…

 

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

Ultra Care, içeriğindeki çiçek yağları ile bakım yaparken ortalama 12 saate kadar kalıcılık sağlamaya destek olan ilk likit mat rujdur. Mat ve saten bitişli soft renklerden oluşan ruj, yaprak şeklindeki aplikatörü ile yumuşak ve hassas bir uygulama sağlar.

 

Fenty Beauty Slip Shine Sheer Shiny Lipstick

Dudaklarınızı nemlendirmenize destek olmak amacıyla tasarlanan bu hafif ve besleyici ruj, dudaklarınızı beslemek ve anında gerekli tüm rahatlığı dudaklarınıza tek bir geçişte hissettirmek için nar yağı içerir.

 

Rare Beauty Mini Mauves Lip Duo – Ruj Seti

İçeriğindeki formülü sayesinde özellikle yaz aylarında nemini kaybeden dudaklarınızın yoğun bir şekilde nemlendirilmesine destek olur. Parlak ve yumuşak bitişli dokusu ile nemlendirdiği kadar dudaklarınıza sağlıklı bir ışıltı kazandırır.

 

Milk Lip et Cheek

Milk Lip et Cheek ile tek hareketle renkli kremsi dudaklar ve yanaklara sahip olabilirsiniz. Uygulaması kolay olan bu dudak ve yanak stick’i içerisindeki mango ve avokado yağları sayesinde nemlendirme etkisine de sahiptir.