Yaz Aylarında Boyalı Saçları Kurtaracak Ürünler
Ana Sayfa Yaz Aylarında Boyalı Saçları Kurtaracak Ürünler

Yaz Aylarında Boyalı Saçları Kurtaracak Ürünler

Sağlam bir saç bakım rutiniyle boyalı saçlarınızı korumanın püf noktalarını keşfedin.

Yazın gelmesiyle birlikte güneşin ve denizin etkileri boyalı saçlar için zorlukları da beraberinde getirebilir. Ama endişelenmeye gerek yok. İyi bir saç bakım rutiniyle saç renginizi uzun süre koruyabilirsiniz. Bu noktada renk koruma özelliği olan sülfatsız şampuanlar ve saç kremleri devreye giriyor. Ayrıca boya, deniz, kum ve güneşin neden olduğu yıpranmalara iyi gelecek maske veya renk koruyucu ürünler kullanmak da önemli. Saçlarınızı tararken geniş dişli bir tarak kullanarak saç kırılmalarını minimuma indirebileceğiniz de aklınızda bulunsun. Bu basit ama etkili rutin, yaz boyunca boyalı saçlarınızın  canlılığını korumanıza yardımcı olabilir. Rutinize eklemek isteyeceğiniz saç bakım ürünlerini bir araya getirdik.

Moroccanoil Color Care Shampoo 

UV filtresi içeren bu şampuan güneşin zararlı etkilerine karşı ek koruma sağlar. Argan yağı ve nar ekstresiyle saçı yumuşak, parlak ve sağlıklı tutmaya, saçın rengini daha uzun süre korumaya yardımcı olur. 

Aveda Color Control Shampoo 

Aveda’nın sülfat içermeyen şampuanı saçın renginin soluklaşmasını en aza indirgemek üzere formüle edildi. Doğal bitkisel özler ve kayısı içeren formülü saçları nemlendirir ve besler. 

Moroccanoil Color Care Conditioner 

Özel olarak geliştirilen argan yağı içeriğiyle saçın nem dengesini korurken saç renginin daha uzun süre canlı kalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda saçların daha kolay taranmasını sağlar. 

Bumble and Bumble Illuminated Blonde Tone Enhancing Leave In 

Sarı saçlar için özel olarak tasarlanan bu ürün, saçın renk tonuna aydınlık katar. Saç rengini korurken saçları nemlendirmeyi amaçlar. Boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar için uygundur.

Moroccanoil Treatment Original 

Bu klasikleşmiş formül, argan yağıyla saçlara anında parlaklık verirken saçların daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Saç uçlarında oluşan kırıkları azaltır ve saçların daha kolay taranmasını sağlar.

Tangle Teezer Detangling Fine & Fragile Brush 

İnce ve kırılmaya meyilli saçlar için tasarlanan fırçanın dişleri özel olarak geliştirildi. Bu fırçayla saçları nazikçe tararken kopma ve yıpranmayı en aza indirebilirsiniz. 

Gisou Honey Infused Hair Perfume 

İçerisinde doğal bal özü bulunan saç parfümü, saçlara hoş bir koku verirken nemlendirmeyi ve beslemeyi de ihmal etmiyor. Oldukça hafif yapısı sayesinde saçları ağırlaştırmaz.

Olaplex N°4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 

Sarışınlar için özel olarak formüle edilen bu şampuan saçı güçlendirme özelliğine sahip. Aynı zamanda istenmeyen sarı tonları nötralize ederek platin sarısı bir görünüm sağlar. Saçı derinlemesine besler, parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.