Yaz Aylarının En Taze Kokulu Parfümleri
Ana Sayfa Parfüm Yaz Aylarının En Taze Kokulu Parfümleri

Parfüm

Yaz Aylarının En Taze Kokulu Parfümleri

Bir yaz günü gibi sıcak, enerjik ve ferahlık veren bir kokuya sahip olmak istiyorsanız ve parfüm önerisi arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Yaz akşamlarınıza tazelik ve ışıltı katacak parfüm önerilerimizi bu yazımızda sizler için derledik…

 

Versace Dylan Turquoise

Şehvetli, genç ve taze Versace Dylan Turquoise, keskin mandalina ve limonun coşkusunu ahşap ve misk dokunuşlarıyla birleştiriyor. Canlı notalara frenk üzümü ve guavanın meyveli vurguları ile yasemin ve frezyanın çiçeksi kokusu eşlik ediyor.

Gucci Bloom

Alessandro Michele’nin ilk parfümü olan Gucci Bloom, sümbülteber, yasemin, zambak ve parfüme karakterini kazandıran ‘quisqualis indica’ çiçeğinin özel bir karışımından oluşuyor. Bloom, ferahlatıcı etkisi olan çiçek notaları ağır basan parfüm severlerin favorisi olmaya aday.

 

Sephora Collection Do Not Drink Irıs + Mocha

Çiçeksi bir dokunuşa sahip aromatik ve lezzetli bir kokuyla tanışmaya hazır olun. Parfümerinin asil ve narin çiçeği iris’i saf ve taze kavrulmuş kahve mocha ile karıştıran bu heyecanlandırıcı parfüm yaz akşamlarınıza ışıltı katmaya hazır!

 

YSL Libre Intense

Mandalina, vetiver ve vanilya notalarının birleşimi bu parfüm karakterli ve unutulmayan bir kokuya sahip olmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olabilir.

Chanel Gabrielle

Ylang-ylang, sümbülteber, portakal çiçeği ve yasemin gibi ferah çiçek notalarıyla oluşturulmuş bu koku sade, şık ve samimi bir parfüm arayanların favorisi olabilir.

 

Burberry My Burberry Blush

Londra bahçelerinden esinlenerek yaratılan My Burberry Blush, taptaze kokusu ile enerjik ve eğlenceli bir dünya sunuyor. Üst notasında tatlı nar ve limon, orta notasında ise sardunya, elma ve gül yaprağı notaları alt notada yasemin ve mor salkımla harmanlanıyor.