Yaz Aylarının Favorisi: Doğal Görünümlü Allıklar
Ana Sayfa Makyaj Yüz Yaz Aylarının Favorisi: Doğal Görünümlü Allıklar

Makyaj

Yaz Aylarının Favorisi: Doğal Görünümlü Allıklar

Ağustos ayının sonuna gelmiş olsak da henüz yazın bitmek üzere olduğunu kabul etmiyoruz… Eylül ayı hala güneşi tenimizde hissettiğimiz, “son bir kere” sahilde sere serpe uzandığımız, hafif meltemli yaz akşamlarıyla keyiflendiğimiz bir ay olacak inanıyoruz! Aslında sadece yazın değil, yükselişini hiç düşürmeyerek her dönemin favorisi olan doğal görünümlü allıklar her kadının makyaj çantasında olması gereken ürünlerden biri olarak hayatımızdaki yerini koruyor. Hele ki yaz aylarında hafif güneşten bronzlaşan tenimizle bir araya geldiğinde muazzam bir görüntü ortaya çıkardıklarını düşünürsek hadi gelin hemen favori allıklarımıza bir göz atalım:

 

Rare Beauty Soft Pinch Allık

Soft Pinch Likit Allık, sahip olduğu yumuşak ve yüksek pigmentli yapısıyla 8 farklı renk tonuna sahip. Kalıcılığı hafif yapısında barındıran bu likit allık, gün boyunca yanaklarınıza hoş bir tazelik katmayı hedefliyor. Narin pembe dokulardan şeftaliye sunduğu farklı renk paletleriyle kendinize en uygun tonu seçerek makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

 

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush

 Tüm cilt tonlarını çok daha çekici ve alımlı gösterebilmek için Rihanna tarafından yaratılan 10 farklı renk tonuna sahip olan bu krem allık; uygulandığında adeta ciltte eriyerek cilte bütünleşen, şeffaf ve istendiğinde rahatça birkaç kat sürülebilen bir yapıya sahip. Tam da doğal bir makyaj görünümüne sahip olmak istediğimiz bu yaz günleri için ideal diyebiliriz.

 

Milk Lip & Cheek

Milk Allık ve Ruj Stick fonksiyonel kullanımıyla kolay bir kullanım deneyimi sunuyor. Hem dudaklarda hem de yanaklarda kullanılabilir, yumuşak yapısıyla yazın sıcak enerjisine ortak olup hem makyajınıza hem de gününüze renk katmaya hazır. Ayrıca sahip olduğu mango yağı, şeftali nektarı ve avokado yağı ile de cildin nemlenmesini destekleyerek favori ürününüz olmaya aday.

 

Nars Liquid Blush Orgasm

İpeksi, hafif ve doğal görünümlü bir ten efekti yaratan Nars Liquid Orgasm Blush, cildinizin sağlıkla parıldamasına destek olurken uygulamasu kolay formülüyle zahmetsizce, hızlı  bir uygulama elde etmeniz için tasarlanmıştır. Yaz günlerinde hafif pembemsi doğal yanaklar için Nars Liquid Blush Orgasm aradığınız ürün olabilir!

 

 

Sephora Collection Flushed Blush

Ciltte ağırlık yapmayarak ciltle bütünleşen, hafif ve kremsi dokusu ile hızlı ve kolayca uygulayabileceğiniz Sephora Collection Flushed Blush özellikle yaz ayları için ideal. Sunduğu 3 farklı renk tonuyla ciltte doğal bir pembelik bırakan, sahip olduğu güçlü renk pigmentleri ile sadece bir kaç dokunuşta istediğiniz renge ulaşmanızı sağlayan bu allık kendisini deneyimlemeniz için sizleri bekliyor.

 

 

Pixi On The Glow Blush

Antioksidan bakımından zengin, ginseng, aloe vera ve eşsiz meyve özleri karışımı ile formüle edilen bu stick allık, cildi nemlendirirken  aynı zamanda yanaklarınızda hafif gül kurusu tonlarında, doğal bir renk elde etmenize yardımcı olur.