Yaz Makyajınıza En Çok Yakışan Paletler
Ana Sayfa Makyaj Göz Yaz Makyajınıza En Çok Yakışan Paletler

Makyaj

Yaz Makyajınıza En Çok Yakışan Paletler

Sıcak, renkli ve enerjik… Yaz aylarını üç kelime ile tanımlayacak olsak zannediyoruz bu üç kelime ideal seçim olurdu! Güneşin ışıl ışıl parladığı, insanın içi içine sığmadığı bu yaz günlerinde makyajınıza biraz renk ve eğlenceli dokunuşlar katmak harika bir fikir olabilir. Aradığınız dokunuşu, Sephora dünyasının birbirinden renkli far paletleriyle yakalamanız için bu yazımızda sizlere yaz aylarınıza en yakışacak far paletlerini derledik.

 

Sephora Collection Pocket Palette

Sephora Collection Pocket Palette far paleti, sunduğu sonsuz çeşitlilikte renk seçkisi ile rengarenk bir göz makyajı elde etmenize yardımcı oluyor. 400’den fazla ton ve efekt karışımı ile dilediğiniz gibi renk oyunları yapabilir, hayalinizdeki görünüme ulaşabilirsiniz. Sephora Collection Pocket Palette sunduğu 4 farklı palet seçeneği ile gününüze renk katmaya hazır.

 

Natasha Denona Zendo Palette

Zendo far aleti, minimum çabayla maksimum ışıltı ve renge sahip olmanızı sağlar. Gölgeler, nötr, ultra pigmentli ve uzun ömürlü görünümler elde etmeniz için ideal bir yapıya sahiptir… Sahip olduğu renk yelpazesi doğal görünümler oluşturmanıza olanak tanır.

Natasha Denona Bronze Palette

Yeni yaz far paletinizi keşfedin! Bronz palet, zahmetsizce harmanlanan en yüksek kalitede formüllere sahip tonlardan oluşan, yüksek pigmentli yapısıyla makyajınızın vazgeçilmezi olacak. Yaz ışıltınızı mükemmel şekilde tamamlayacak çeşitli görünümler oluşturmak için bir dizi sıcak tonlara sahip kremsi ,mat , metalik ve ışıltılı farları bir araya getiriyor.

Fenty Beauty Snap Palet 5 Peach

Ultra yoğun, harmanlanması kolay, mat tonlardan ışıltılı tonlara kadar geniş bir yelpazede 6 zengin renk seçeneğine sahip far paleti yaz günlerinize renk katacak. Mükemmel bir şekilde kalıcılık sağlamaya yardımcı olurken bir yandan da makyajınıza ihtiyacınız olan ışıltıyı katmanıza destek olur.

 

Anastasia Beverly Hills Mini Norvina Pro Pigment Palette Vol. 1

 Zengin mat renklerden parlak metalik ışıltılara kadar geniş, 9 tam farklı yüksek performanslı preslenmiş pigment ve göz farı içerir. Renkli, enerjik ve dikkat çeken bir göz makyajı için aradığınız tüm renkleri bu far paletinde bulabilirsiniz.

 

Anastasia Beverly Hills Amrezy Eyeshadow Palette

Tamamen yeni 16 tonuyla Amrezy Palette, klasik  ve pembe tonlardan dumanlı tonlara, mat, metalik tonlardan parlak tonlara kadar geniş bir renk yelpazesi içerir. Bu çok yönlü paletle kolayca göz alıcı ve çarpıcı bakışlara sahip olabilirsiniz.