Yaz Makyajınıza Renk Katın!
Ana Sayfa Makyaj Yüz Yaz Makyajınıza Renk Katın!

Makyaj

Yaz Makyajınıza Renk Katın!

Güneşin içimizi ısıttığı, enerjisi ve ışıltısı yüksek yaz günlerinde hepimiz makyajımızda olabildiğince hafif ama bir o kadar da renkli ve ışıl ışıl bir görünüm elde etmek istiyoruz. Kış aylarının aksine, daha canlı, daha parlak ve daha renkli bir makyaj elde etmenin elbette ki birçok püf noktası var fakat hikayenin  olmazsa olmaz kahramanları bronzer ve allık ikilisini bu yazımızda ele alarak önerilerimizi sizler için derledik.

 

Sephora Colleciton Parıltılı Güneş Pudrası

Sephora Collection Güneş Pudrası, hem şekillendirici hem de aydınlatıcı üç hafif parlak tonu birleştirerek, güneşli ve sağlıklı bir ışıltı etkisi için ten renginin parlaklığını artırmaya yardım ediyor. Hafif dokusuyla, malzeme etkisi olmadan bu güneş pudrası, doğal ve ışıltılı bir görünüm için ideal bir tercih…

 

 

Huda Beauty Glowish Pudra

Hava kadar hafif, pudralı olmayan doku teninizde ipeksi bir hissiyat bırakıyor…  Yaklaşık 12 saate kadar süren bronz bir ışıltı elde etmenize destek olan Glowish pudra cildinizin daha düzgün ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Ayrıca kurumaz, transfer geçirmez ve komedojenik değildir.

 

 

Nars Claudette Cheek Duo

 NARS Claudette Cheek Duo, içerisinde bulunan süper ince mikronize pudra pigmentler ile yumuşak ve esnek bir uygulama imkanı sunarken cilde doğal, canlı bir görünüm sağlar.

Dior Backstage Face&Body Powder-No-Powder

Face & Body Powder-No-Powder, pudralı bir his oluşturmadan, gün boyu süren eşit, doğal olarak mat ve ışıltılı bir cilt oluşturmaya yardımcı olur. Cildin olabilen en kusursuz şekilde görünmesine destek olarak; istenmeyen parlamaların azalmasına, cildin daha düzgün görünüme kavuşmasına ve cilt dokusunun pürüzsüzleşmesine destek olur.

 

 

Sephora Collection Colorful Brush

Taze mat bir görünüm için 4 renk karışımı ile pudra allık; Colorful Blush, yeni Sephora Collection teknolojisi sayesinde mat görünümü yeniden keşfediyor. Her bir allık, taze ve doğal bir mat etki yaratmak için temel gölgeyle mükemmel bir uyum içinde 3 farklı kapanım tonu ile zenginleştirilmiş… Bu teknoloji sayesinde, yeni Matte Colorful Blushes cilt ile birleşir ve bir fırça darbesiyle cildin ışıltısını uyandırmaya yardımcı olur.

 

 

 

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush

Tüm cilt tonlarını çok daha çekici ve alımlı gösterebilmek için Rihanna tarafından yaratılan 10 farklı renk tonuna sahip olan allık; uygulandığında adeta eriyen, ciltle bütünleşen, şeffaf ve istendiğinde rahatça birkaç kat sürülebilen bir yapıya sahiptir. Yoğun makyaj yapmayıp doğallıktan yana olmak istediğiniz günler için idealdir.

Sephora Collection Flushed Blush

Doğal, sağlıklı bir yıkama etkisi için krem şanti dokulu bir allık… Hafif, ve krem dokulu formül, doğal ve kusursuz bir görünüm için cildinize kusursuz bir şekilde karışır. Ciltte pembe ve parlak bir görünüm elde etmenize destek olur.

 

 

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer

Doğal ve mat bir yüzeye sahip bu toz bronzlaştırıcı yüz ve vücut üzerinde iz bırakmazdan güneşte kalınmış bir görünüm elde etmenize yardım ederken sıcak ve parlak bir ten hissi yaratır.

 

Sizler için listelediğimiz tüm ürünler ve daha fazlasına Sephora.com.tr, Sephora mobil uygulaması ve Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz. Enerjisi bol bir yaz dileriz!