Yaz Mevsimine Özel Maske Önerileri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Yaz Mevsimine Özel Maske Önerileri

Cilt Bakımı

Yaz Mevsimine Özel Maske Önerileri

Sephora Collection Sauna Efektli Kağıt Maske

Volkanik özüt ve ısıtılmış kristalle zenginleştirilmiş, kendiliğinden ısınan formüle sahip Sephora Collection kağıt maske, saunada olduğu gibi anında rahatlatıcı bir etki sağlar. Cildinizi beslenmesine, yatışmasına ve daha esnek bir yapıya ulaşmasına destek olur.

Origins Clear Improvement Active Charcoal Maske

 Cildin maruz kaldığı çevresel faktörler sebebiyle ciltte biriken kir ve kalıntıların derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Daha pürüzsüz, berrak ve aydınlık bir görünüme ulaşmanıza yardım eder.

 

 

Drunk Elephant F-Balm Electrolyte Waterfacial

Serinletici, cildin ihtiyaç duyduğu nem ihtiyacını gideren gece maskesi, cildin asit örtüsünü güçlendirirken elektrolit kokteyli ile cildi dolgunlaştırmaya ve yenilemeye yardımcı olur.

La Mer The Treatment Lotion Hydrating Mask

 Cildin nemlenmesine destek olur enerji verir ve optimize eder. Konsantre bir hidrasyon dalgası sağlayan milyonlarca mikrofiber ile bu maske, sağlıklı görünen, ışıltı ve gözle görülür şekilde dolgunlaşmış bir cilt elde etmenize yardımcı olur.

 

DR Jart Rubber Bright Solution Mask

Cildi nemlendirmeyi ve yatırştırmayı hedefleyen maske, zamanda aydınlanmasına yardımcı olur.  Özellikle mat görünüme sahip ciltlerin daha parlak ve sağlıklı bir görünüme ulaşmasını destekler.

 

Tonymoly Earth Beauty Mud Maske

Kirleri emen ve gözenek görünümünü azaltmayı hedefleyen maske, temizleyici ve arındırıcı dokusu sayesinde, cildinizin pürüzsüz ve sıkı görünmesine yardımcı olur.

 

Fresh Narenciye İçerikli Vitaminli Aydınlatıcı Maske

Vitamin Nectar Vibrancy-Boosting Face Mask aydınlatıcı bakım maskesi, cildin nemlenmesine, yumuşamasına  ve canlanmasına destek olurken aynı zamanda cildin ışıltısını arttırmayı hedefler. Reçel kıvamındaki yapısının %50’si sıkılmış portakal, limon ve mandalina suyu bazlı narenciye konsantresinden oluşur. Cilt aydınlığını ve ışıltısını artırmak için C vitamini, E vitamini, B5 vitamini, limon ve portakal özleri ve canlandırırcı mineraller içerir.