Yaz Sezonunun Öne Çıkan Parfümleri
Ana Sayfa Parfüm Yaz Sezonunun Öne Çıkan Parfümleri

Parfüm

Yaz Sezonunun Öne Çıkan Parfümleri

Koku insan hafızasında belki de en güçlü ve önemli yere sahip olan duyulardan biridir. Bir insanı, bir anı ya da bir yeri ansızın aklımıza getiren, bizi alıp bambaşka yerlere götürme gücüne sahip olan kokuların üzerimizdeki etkisi yadsınamaz. İşte bu noktada parfümlerin ne kadar karakterimizi yansıttığını ve bizi tanımlayan önemli parçalarımızdan biri olduğunu hatırlarız. Tenimizle harmanlanan, karakterimizi yansıtan ve tabii ki mevsimine uygun yapıda kokular seçmek tahmin edersiniz ki bir hayli önemlidir. Yazın içimizi ısıttığı, güneşle beraber enerjisi bol günleri kucakladığımız bu günlerde sıcak havalara yakışacağını düşündüğümüz parfüm önerilerimizi beraber inceleyelim!

 

Lancome Idole Aura

Kadınların irade ve gücüne bir atıf niteliğinde tasarlanan şişesi ile Idole Aura, tam da yaz aylarına uygun yapısıyla sanki bir çiçek bahçesindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlayacak! Idole Aura’nın kalbinde, tuz gülü, ışıltılı yasemin ve misk vanilya notalarının eşsiz kombinasyonu yer alırken, Isparta gülleri, yasemin çiçeği ve vanilyanın şehvetli uyumu teninizde güneş ışığının bıraktığı tazelik hissiyatını bırakmayı hedefliyor.

 

Narciso Rodriguez For Her

Narciso Rodriguez’in For Her‘ü, elegant, etkileyici, gizemli ve duyulara hitap eden bir koku olarak karşımıza çıkıyor. Orta notasında bulunan, miski sarmalayan çiçeksi, meyvemsi ve odunsu notaları üst notasında bulunan gül ve şeftali ile birleşiyor. Alt notaları ise paçuli ve amberin nazik uyumuyla tamamlanıyor. Hafif esintili, yıldızların ışıl ışıl parladığı bir akşamda size eşlik etmesi için ideal.

 

Versace Eros

Yaz aylarını tanımlayan en güzel kelimeler; aşk, tutku, güzellik ve baştan çıkarıcılığın muhteşem birleşimi… Versace’nin efsanevi evreninde erkekler için gücün yükselişinin manifestosu niteliğinde olan Eros, turunçgil, amber ve odunsu notalardan oluşur. Alt notalarında ise biberiye, paçuli özü, karabiber ve  Haiti vetiverle zenginleştirilmiştir.

 

 

Sephora Collection Do Not Drink / Sage + Tonka

%87 oranında doğal kökenli bileşenlerden oluşan, kadın ve erkekler için odunsu bir koku sunan Do Not Drink Adaçayı + Tonka sizi baştan çıkarmaya geliyor. Kendinizi tonka fasulyesinin sıcak kokularıyla adaçayının aromatik notalarının oluşturduğu, insana enerji veren ve şaşırtıcı bu karışımın kollarına bırakın. Ayrıca, Do Not Drink Adaçayı + Tonka’nın şeker pancarından elde edilen bitkisel kökenli alkol kullanılarak üretildiğini de belirtmek isteriz.

 

 

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt 

Dalgaların uzak diyarlardan getirdiği deniz tuzu ile ferahlatılmış bir hava ve nadir bulunan Ambrette Tohumunun dengeleyici ve harmanlanmış hali bu parfümde sizlerle buluşuyor. Gün batımına karşı, deniz sesi eşliğinde güneşin teninizde bıraktığı ışıltıyla uyumlanan Wood Sage & Sea Salt yaz günleri için en yakın arkadaşınız olmaya aday.

 

Eau Sauvage Eau De Toilette

Dünün devrimi bugünün klasiği niteliğinde modern bir tasarım; Dior Eau Sauvage Eau De Toilette. Taze, saf ve seçkin bir narenciye imzası taşıyan bu parfüm, Calabrian Bergamot’un zarif dengesi ve Hedione’nun çiçek dokunuşu ile kendine özgü bir koku sunuyor. Farklı, dikkat çekici ve karakteristik bir parfüm arayanların mutlaka denemesi gerektiğini düşündüğümüz özel kokulardan.