Yaz Sonunda Saçları Onaran Marifetli Maske ve Yağlar
Ana Sayfa Yaz Sonunda Saçları Onaran Marifetli Maske ve Yağlar

Yaz Sonunda Saçları Onaran Marifetli Maske ve Yağlar

Tatilin ardından saçlarınızı canlandıracak ürünleri bir araya getirdik.

Yaz aylarında saçlar daha incelikli bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Bunun sebebi güneşin yaydığı zararlı UV ışınlarının yanı sıra deniz ve havuz suyunun saç tellerini kurutması, zayıflatması ve yıpratması. Saç hasarını onarmak için formüle edilen özel maske ve yağlar ise düzenli olarak kullanıldığında mevsimin dış etkenlerinin saçlarınıza verdiği zararı en aza indirmeye yardımcı olabilir. Bu ürünler, yoğun besleyici içerikleriyle saç tellerini derinlemesine besleme, nemlendirme ve güçlendirme konusunda etkili. Farklı ihtiyaçlara cevap verecek ürünleri sizin için seçtik. 

Gisou Honey Infused Hair Mask 

Hollanda’da bulunan Mirsalehi Arı Bahçeleri’nden gelen doğal bal özleriyle zenginleştirilmiş bu saç maskesi, yazın oluşan hasarı hızla onarmaya yardımcı olurken saçlarınıza derinlemesine besleyici bir etki sunuyor. 

Sephora Collection Clay+AHA Purifying Scalp Mask 

Sephora’nın kil ve AHA içeren saç maskesi, saç derisini nazikçe arındırarak saçlara tazelik ve parlaklık kazandırıyor. Böylece saçlardaki yıpranmış görünümün ortadan kalkmasını sağlıyor. 

Aveda Botanical Repair Intensive Strengthening Mask Rich 

Bu maske saçları ağırlaştırmadan yoğun olarak güçlendiriyor. İçeriğindeki avokado yağı, yeşil çay, shea ve Hindistan cevizi yağları saç tellerini onarıp yeniden canlandırma görevini üstleniyor. 

Sephora Collection Repairing Hair Mask 

Bu onarıcı saç maskesinde saçı nazikçe besleyen üç önemli yağ bulunuyor. Inca inchi, baobab ve babassu yağları özellikle saçlarda oluşan kırıkları gidermek için saç uçlarını hedef alıyor. 

Olaplex N°8 Bond Intense Moisture Mask

Bu yoğun nemlendirici maske, Olaplex’in patentli bağ birleştirici formülasyonunu içeriyor. Yıpranan saçları beslemek ve yeniden yapılandırmak için ideal.

Olaplex N°7 Bonding Oil 

Saç tellerini güçlendirerek onarmayı amaçlayan bu yağ, özel bağ oluşturan formülü sayesinde derinlemesine bakım yapıyor. Vitaminlerle zenginleştirilmiş olan formülasyon, saçların esnekliğini artırırken aynı zamanda parlak bir görünüm sunuyor. 

Moroccanoil Treatment Light

Argan yağı içeren bu hafif yapılı saç yağı, saç tellerini  besleyen ve yenilenmesini destekleyen zengin bir formüle sahip. Saçların yazın maruz kaldığı kurutucu etkilere karşı koruma sağlamanın yanı sıra, daha yumuşak ve canlı bir doku vaat ediyor.

Sephora Collection Protective Hair Oil 

Güneş, tuzlu su ve diğer zararlı çevresel etkilere karşı saçları koruyan bu özel yağ, içeriğinde bulunan yağlarla saç tellerini nemlendirme ve güçlendirme özelliğine sahip. Böylece saçlar yaz mevsiminin oluşturduğu yıpratıcı etkilere karşı direnç kazanıyor.