Yaza Hazır Güçlü Saçlar!
Ana Sayfa Yaza Hazır Güçlü Saçlar!

Yaza Hazır Güçlü Saçlar!

Cildimiz gibi saçlarımız da kış aylarından yaz aylarına geçiş sürecinden bir hayli etkileniyor. Sıcak havaların ve özellikle tuzlu suyun etkisi ile saçlarınızda meydana gelebilecek yıpranmış ve gücünü kaybetmiş bir görünüme engel olabilmeniz için Sephora saç bakım ürünlerimizden favorilerimizi listeledik.

Moraccanoil Nemlendirici ve Onarıcı Saç Kremi

Zayıf veya yıpranmış saçlar için formüle edilmiş Moroccanoil Nemlendirici Onarıcı Saç Kremi, saçlara esnekliğini, nemini ve yumuşaklığını geri kazandırır.
Antioksidanlar ve onarıcı keratin bakımından zengin argan yağı bazlı formülü, saç boyaları, kimyasal işlemler, taramayla zayıflamış veya hasar görmüş saçların onarılmasına yardımcı olur.

 

 

Briogeo Don’t Despair, Repair! – Deep Conditioning Mask

İçeriğinde bulunan kuşburnu yağı saçın nemini korur ve önemli esansiyel yağ asitleri ile kabarmayı kontrol eder. Yosun özü ise saçı besleyen ve güçlendiren ve saç derisini serbest radikal hasarından koruyan mineraller, amino asitler, antioksidanlar ve vitaminler sağlar. İçeriğinde bulunan bir diğer içerik olan B vitamini ise ısı veya kimyasal işlemlerden zarar görmüş saçları beslemeye yardım eder.

Olaplex Nº.8 Bond Intense Moisture Mask

Patentli OLAPLEX Bond Building teknolojisi ile aşılanmış bu yüksek konsantre onarım maskesi, hasarlı saçları yoğun bir şekilde nemlendirip yumuşatırken parlaklık kazanmasına yardımcı olur.

 

Moraccanoil Yoğun Nemlendirici Maske

Moroccanoil Yoğun Nemlendirici Maske, kuru, orta ila kalın saçlar için formüle edilmiş yüksek performanslı bir maskedir. Ortlama 5-7 dakika içinde saçın nemlenmesine, dokusuna, esnekliğine, parlaklığına ve hareketine yardımcı olur.
Antioksidanlar, besleyici keten özü ve nemlendirici gliserin bakımından zengin argan yağı içerir.

Olaplex N° 7 Bonding Oil

Olaplex Binding Oil No. 7 tüm saç tiplerini onarmaya, güçlendirmeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Renklerin parlaklığını, pürüzsüzlüğünü ve canlılığını önemli ölçüde artırırken dalgalanmaları en aza indirir.

 

Coco & Eve Like A Virgin Mask

 Saçı derinlemesine onarmak için ideal bir bakım sunar. Saçın kendi güzelliğini ortaya çıkarmak için hindistan cevizi, incir, shea yağı, keten tohumu yağı ve argan özlerini içeriğinde barındırır. Yıpranmış saçları güçlendirmeye, pürüzsüzlük vermeye, saç rengini canladırmaya ve işlem gören saç uçlarını onararak saç köklerini derinlemesine temizlemeye destek olur.